Hva vi gjør!

Slik jobber vi:

Vi blir kjent

Analyse og strategi

Utførelsen av arbeidet

Optimalisering og oppfølging

Vi har troen på at å bli godt kjent med hvordan deres firma og business-modell er helt nødvendig for å gjøre et godt arbeid. Derfor liker vi alltid å bli kjent før vi tilbyr noe som helst.

KISS

Keep it simple, stupid

Vi gjør enkelt og greit det som er lønnsomt og holder avstand til tidstyver.

1

Identitet og differensiering

2

Nettsider som gjør salgsjobben

3

Trafikk med kjøpshensikt

4

Forbedring av kundereisen

Identitet og differensiering

Uten identitet, blir du fort èn av mange. Vi bidrar til å utvikle et moderne konsept og merkevare som brukerne digger, og som skiller deg ut fra konkurransen.

Markedsføring

Vi har løftet en rekke bedrifter, innenfor et bredt spekter av bransjer med varierende utgangspunkter, til å bli markedsdominerende på Google. Vi forstår kundereisen, markedsføring og salg, dette kombinerer vi for å for å tilby deg de beste resultatene!

Søkemotoroptimalisering

Analyse og strategi

Konverteringsoptimalisering

Målbar annonsering

Utvikling

I 2021 stiller forbrukere og søkemotorer skyhøye krav til nettsider. Vi leverer pene, moderne og SEO-optimaliserte nettsider og nettbutikker, som er utformet særlig med tanke på forbrukeratferd og kundereisen. Dette bidrar til eksepsjonell konverteringsrate og gode rangeringer på Google.

Nettsider

Nettbutikker

Apputvikling

Websystemer

Design

Vi utvikler og designer digitale konsepter som kundene digger. Med dyktige og kreative designere hjelper vi deg gjerne å skape en unik og profesjonell visuell identitet som skiller seg ut i markedet. Hos oss får du en dynamisk prosess fra start til slutt, og en identitet som blir essensiell i din merkevarebygging fremover.

Logo og profil

Grafisk design

Web- og appdesign

Kampanjer og trykk

Tekstforfatting og fotografi

Vi lager innhold for nettsider og nettbutikker som er spesielt designet med tanke på synlighet på Google. I tillegg er vårt innhold alltid laget med tanke på hvilken handling vi ønsker at leseren skal utføre. Det fører til høy konverteringsrate og god synlighet på Google.

Tekster til alle behov

Firma- og produktbilder

Artikler

Blogginnlegg

Serverdrift og vedlikehold

Hvorfor kan man ikke bare ha et webhotell til 29 kroner? Jo det kan du, men da får du ikke tryggheten, hastigheten eller brukeropplevelsen du ønsker at nettsiden din skal gi. Det er bevist at hvis en bruker må vente 3 sekunder kontra 1 sekund, vil det øke fluktfrekvensen med 32%, og dette vil koste deg mye på sikt. Våre serverdrift og vedlikeholdsavtaler starter på 1395/mnd. Da lover vi at du får en rask og trygg nettside med 99,99% oppetidsgaranti.

Serverdrift og webhosting

Caching og hastighetsoptimalisering

Brannmur og sikkerhetstiltak

Rutinemessige sikkerhetskopier