SEO-byrået Marketin AS - Din spesialist på SEO i Oslo

Henrik og Daniel i SEO-byrået Marketin AS i Oslo

Kort om oss

Velkommen til SEO-byrået Marketin AS. Vi er et lite byrå i Oslo med hovedfokus på SEO. Vårt team består av spesialister med kompetanse innenfor alle områder som kreves for å oppnå gode rangeringer på Google.

Når du jobber med oss som ditt SEO-byrå vil vi alltid ta din unike situasjon i betraktning. Vi starter alltid med å lytte til dine mål for samarbeidet, samt budsjettet du har å satse. Etter dette gjør vi en analyse av nettsiden din og konkurrentene i markedet. Vi finner da ut viktige nøkkeltall for å lage en SEO-strategi som faktisk fungerer, og dette er en av grunnene til at vi alltid lykkes i våre samarbeid.

Nedenfor finner du forskjellige aspekter som vi jobber grundig med for at våre kunder lykkes i søkefeltet.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Som SEO-byrå gjør vi:

1. Bygge autoritet

2. Teknisk optimalisering

3. Søkemotoroptimalisert innhold

4. Optimalisering av brukersignaler

5. Lokal SEO

Bygge autoritet

Google er avhengig av å levere de beste resultatene til sine brukere, hvis ikke vil folk heller flokke seg til en bedre søkemotor. For deg betyr det at du må oppnå tillitten til Google for å rangere på enkelte søkeord. Vi har funnet nøkkelen til å gjøre våre kunder betrodd av Google, faktisk i den grad at i enkelte tilfeller har vi rangert over SNL og Wikipedia på enkelte søkeord.

4 grunner til å velge Marketin som ditt SEO-byrå!

Hvorfor velge et SEO-byrå?

Noen vil nok stille seg spørsmålet, hvorfor kan jeg ikke bare gjøre det selv?

Dette er et helt logisk spørsmål å stille seg selv, og et spørsmål som bør bli stilt. Svaret er at for noen så kan det så klart være gunstig, men det er i så fall kun gjeldende for selskaper som allerede besitter SEO-kunnskap. Noen kan så klart bygge seg et hus selv, men andre trenger håndverkere, dette gjør seg gjeldende også for SEO.

Det er omtrent 200 faktorer som sammen utgjør hvorvidt en vil nettside vil oppnå gode SEO-resultater. Disse faktorene er vektet forskjellige, men til tross for det, så er vanskelig å vite akkurat hva man skal gjøre, hvordan man skal gjøre det, og hva man skal satse sterkest på. Det er her vi kommer inn som ditt SEO-byrå.

Det er viktig at SEO-satsingen er skreddersydd for akkurat din bedrift. Ved hjelp av strategiske analyser basert på historikk, bransje og særegne forhold, vil vi som ditt SEO-byrå kunne skreddersy en effektiv SEO-kampanje som gir resultater.

Seo-byrået Marketin i Oslo

Så enkelt er et samarbeid!

Når du skal velge et SEO-byrå er utvalget plenty, og det er vanskelig å differensiere hvem som vil være en passende samarbeidspartner for deg. Derfor skal du nå få vite litt om hva vi som SEO-byrå kan tilby deg.

Dersom du finner ut at et samarbeid med oss ditt SEO-byrå kan være passende, vil vi kartlegge din nåværende situasjon og utarbeide en grundig strategi.

Når strategien er ferdig utformet vil vi presentere den for deg, slik at du har muligheten til å takke nei, dersom du føler at satsingen ikke gir mening

I løpet av samarbeidet følger vi opp strategien og jobber sammen med deg om behovene som oppstår underveis. Du vil i løpet av denne perioden motta regelmessige rapporter som viser til progresjonen i søkeresultatene.

Etter perioden er for førstegang- samarbeidet har utløpt står du fri til å fornye samarbeidet med oss, dersom vi også føler det er passende.

SEO-byrået marketin AS tilbyr gratis møte med en spesialist innenfor SEO

Vi tenker og gjør stort!

Her er noen av resultatene vi har hjulpet våre kunder til. Ta gjerne på prosjektsiden vår for å se de oppdaterte resultatene.

  1. Eventimb2b.no til Norges #2 mest synlige leverandør av billettsystemer.
  2. Hudpleieklinikken.no til Oslo sin mest synlige aktør av hudbehandlinger. Er nå også en av Norges mest synlige.
  3. Tittinngarn.no fra usynlig til Norges 7# mest synlige garnbutikk. Omsetningen har over tidoblet seg!
  4. S8R.no til Norges mest synlige leverandør av POS og kasseapparater på Google. Som også er en av de hardeste bransjene på Google.
  5. Vi gjorde Host1.no til Norges 2# mest synlige leverandør av servere og webhosting. Dette ble gjort på kort tid og et lavt budsjett.
  6. Andresenbil.no til en av Norges mest synlige leverandører av Mercedes-benz. Fortsatt i samarbeid siden Januar 2020.

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp fra SEO-byrået Marketin AS som har både hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha vært med som konsulenter på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

Våre partnere

Bad.noAndresenCopyleft SolutionsØyo BrødreneOslo Hudpleieklinikk MedispaFuel of NorwayuWorkTitt inn GarnEventim