SEO-byrået Marketin - Din spesialist på SEO i Oslo

Vi hjelper deg med SEO til toppen av Google. 100% garantert resultater, ellers får du pengene tilbake!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

MARKETINSom SEO-byrå gjør vi

1
2
3
4
5

1. Bygge autoritet

Google er avhengig av å levere de beste resultatene til sine brukere, hvis ikke vil folk heller flokke seg til en bedre søkemotor. For deg betyr det at du må oppnå tillitten til Google for å rangere på enkelte søkeord. Vi har funnet nøkkelen til å gjøre våre kunder betrodd av Google, faktisk i den grad at i enkelte tilfeller har vi rangert over SNL og Wikipedia på enkelte søkeord.

1. Skreddersydde samarbeid

Vi har pågående samarbeid med alt fra den lokale snekkeren, til børsnoterte selskaper som ønsker å konkurrere på nasjonalt nivå. Med oss som ditt SEO-byrå får du en skreddersydd kampanje som passer til ditt budsjett.

2. Konkurransedyktige priser

Som et profesjonelt markedsføringsbyrå har vi svært konkurransedyktige priser, som gjør det lett også for små-mellomstore aktører å få avkastning på sin investering hos oss. Våre konkurrenter ligger omtrent 50% høyere i pris enn det vi gjør, og det er vi stolte av å kunne tilby.

3. Vi garanterer resultater

Vi garanterer resultater. Det vil si at hvis du ikke oppnår resultater med oss som SEO-byrå, så får du pengene tilbake. Vi tar vår kundeportefølje ekstremt seriøst og vi bygger vår bedrift på andre sin suksess.

4. Vi kjører KISS-prinsippet

Noe som differensierer oss som et SEO-byrå, er at vi kun går for resultater og det som faktisk teller. Kiss står for "Keep it simple, stupid", og det er et prinsipp vi lever for. Med Marketin som ditt SEO-byrå sørger vi for at du får mest mulig avkastning ut av pengene du bruker.

Så enkelt er et samarbeid!

Når du skal velge et SEO-byrå er utvalget plenty, og det er vanskelig å differensiere hvem som vil være en passende samarbeidspartner for deg. Derfor skal du nå få vite litt om hva vi som SEO-byrå kan tilby deg.

Dersom du finner ut at et samarbeid med oss ditt SEO-byrå kan være passende, vil vi kartlegge din nåværende situasjon og utarbeide en grundig strategi.

Når strategien er ferdig utformet vil vi presentere den for deg, slik at du har muligheten til å takke nei, dersom du føler at satsingen ikke gir mening

I løpet av samarbeidet følger vi opp strategien og jobber sammen med deg om behovene som oppstår underveis. Du vil i løpet av denne perioden motta regelmessige rapporter som viser til progresjonen i søkeresultatene.

Etter perioden er for førstegang- samarbeidet har utløpt står du fri til å fornye samarbeidet med oss, dersom vi også føler det er passende.

Vi tenker og gjør stort!

Her er noen av resultatene vi har hjulpet våre kunder til. Ta gjerne på prosjektsiden vår for å se de oppdaterte resultatene.

  1. Eventimb2b.no til Norges #2 mest synlige leverandør av billettsystemer.
  2. Hudpleieklinikken.no til Oslo sin mest synlige aktør av hudbehandlinger. Er nå også en av Norges mest synlige.
  3. Tittinngarn.no fra usynlig til Norges 7# mest synlige garnbutikk. Omsetningen har over tidoblet seg!
  4. S8R.no til Norges mest synlige leverandør av POS og kasseapparater på Google. Som også er en av de hardeste bransjene på Google.
  5. Vi gjorde Host1.no til Norges 2# mest synlige leverandør av servere og webhosting. Dette ble gjort på kort tid og et lavt budsjett.
  6. Andresenbil.no til en av Norges mest synlige leverandører av Mercedes-benz. Fortsatt i samarbeid siden Januar 2020.

Ofte stilte spørsmål

KUNDERNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneCopyleft SolutionsSaltdalshytta

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?