Ditt markedsføringsbyrå - Vi garanterer resultater!

Som markedsføringsbyrå lager vi digitale konsepter som kundene digger. I tillegg garanterer vi økte resultater når vi tar hånd om markedsføringen!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Henrik og Daniel sitter og arbeid med en kunde som ville bruke Marketin som sitt markedsføringsbyrå.

Dette er oss i Marketin!

Velkommen til markedsføringsbyrået Marketin. Vi utvikler og designer digitale konsepter som kundene digger. I tillegg garanterer vi økte resultater når vi tar hånd om markedsføringen!

Vi gjør det som er lønnsomt på en enkel måte, og vi holder avstand til tidstyver.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Som markedsføringsbyrå jobber vi med

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi er blant landets beste innenfor SEO, og vi har resultatene til å bevise det. Som kunde hos oss har vi muligheten til å ta deg til toppen av søkefeltet på de fleste søkeord.

Marketin startet opp som et SEO-byrå, og har siden den tid utviklet seg til å bli et mer mangfoldig markedsføringsbyrå. Med SEO i byggesteinene, kan vi love deg en profesjonell SEO-strategi og utførelse.

Annonsering med målbarhet

Som kunde hos oss får du alltid oversikt over resultatene til annonseringen vi gjør for deg. Vi starter alltid annonseringen med å finne ut lønnsomheten til en konvertering (henvendelse eller salg). I tillegg vil vi foreta en statistisk analyse til å kalkulere ut lønnsomhetskravene til videre annonsering.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Vi som markedsføringsbyrå har mye erfaring fra ulike bransjer, nettsider og nettbutikker. Det har resultert i at vi enkelt kan ta grep for å øke antall konverteringer på din nettside.

I tillegg kan vi gå mer i dybden og øke konverteringen med informasjon vi henter fra A/B testing, kundeundersøkelser og analyse av kundeatferd i kundereisen.

Tre gutter som jobber med strategi for et markedsføringsbyrå som er etablert og populært.

Vi tenker og gjør stort!

Gjennom de siste årene har vi blitt et etablert og populært markedsføringsbyrå innen ulike bransjer. Trykk deg gjerne inn på prosjektsiden vår, slik at du lese om suksesshistorier vi har skapt for andre bedrifter!

Du kan få et gratis og uforpliktende møte med en ekspert hos oss. Slik kan du få et inntrykk om dette er et samarbeid som er interessant for deg eller ikke. Med Marketin som ditt markedsføringsbyrå, kan vi få til et godt samarbeid som kan resultere i gode resultater!

Salgsfremmende tekstforfatting

Det er ikke lett å prate gjennom en nettside, og derfor er tekst helt essensielt. Vi bidrar til å skrive tekster som er søkemotoroptimaliserte på vegne av din bedrift til ulike formål. Til nå har vi skrevet tekster om alt fra kassaapparater til psykiatri. Vi tar selvfølgelig på oss enda en utfordring, selv hvor fagtungt det er.


Webutvikling og automatisering

Som et markedsføringsbyrå er vi svært kreative til å bruke webutvikling i vårt arbeid. Alt fra egenutviklede nettsider til digitalisering av analoge prosesser. Med oss som ditt markedsføringsbyrå har vi kompetansen til å utvikle det som er ønskelig, og det skaper mulighet for en god digital skreddersøm i din bedrift.


Design som konverterer

Vi designer alt fra apper, nettsider, plakater til annet markedsføringsmateriale. Vi lager rett og slett design som skiller seg ut, og som blir husket.


TEAMETDette er vi best på:

1
2
3
4

Identitet og differensiering

Uten identitet, blir du fort èn av mange. Vi bidrar til å utvikle et moderne konsept som brukerne digger, og som skiller deg ut fra konkurrentene.

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater