Markedsføringsbyrået Marketin AS - Vi garanterer resultater!

Henrik og Daniel i Markedsføringsbyrået Marketin AS i Oslo

Hva vi gjør!

Velkommen til markedsføringsbyrået Marketin. Vi utvikler og designer digitale konsepter som kundene digger. I tillegg garanterer vi økte resultater når vi tar hånd om markedsføringen!

Vi gjør enkelt og greit det som er lønnsomt og holder avstand til tidstyver.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Hva vi er best på!

1

Identitet og differensiering

2

Nettsider som gjør salgsjobben

3

Trafikk med kjøpshensikt

4

Forbedring av kundereisen

Identitet og differensiering

Uten identitet, blir du fort èn av mange. Vi bidrar til å utvikle et moderne konsept som brukerne digger, og som skiller deg ut fra konkurransen.

Vi er eksperter på 6 fagområder

Bli med markedsføringsbyået Marketin As på en reise

Vi tenker og gjør stort!

Vi tilbyr et gratis uforpliktende møte med en spesialist hos oss, som du kan prate nærmere med om dine planer. Med Marketin som ditt markedsføringsbyrå kan vi få til mye sammen!

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Hvorfor velge Marketin som ditt markedsføringsbyrå?

Skreddersydde samarbeid

Vi har pågående samarbeid med alt fra den lokale snekkeren, til børsnoterte selskaper som ønsker å konkurrere på nasjonalt nivå. Med oss som ditt markedsføringsbyrå får du en skreddersydd kampanje som passer til ditt budsjett.

Konkurransedyktige priser

Som et profesjonelt markedsføringsbyrå har vi svært konkurransedyktige priser, som gjør det lett også for små-mellomstore aktører å få avkastning på sin investering hos oss. Våre konkurrenter ligger omtrent 50% høyere i pris enn det vi gjør, og det er vi stolte av å kunne tilby.

Garantert resultater

Vi garanterer resultater. Det vil si at hvis du ikke oppnår resultater med oss som markedsføringsbyrå, så jobber vi gratis frem til vi har oppnådd noe lønnsomt. Vi tar vår kundeportefølje ekstremt seriøst og vi bygger vår bedrift på andre sin suksess.

KISS-prinsippet

Noe som differensierer oss som et markedsføringsbyrå, er at vi kun går for resultater og det som faktisk teller. Kiss står for "Keep it simple, stupid", og det er et prinsipp vi lever for. Med Marketin som ditt markedsføringsbyrå sørger vi for at du får mest mulig effekt ut av pengene du bruker.

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp fra markedsføringsbyrået Marketin AS til både å hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha vært med som konsulenter på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

Våre partnere

Bad.noAndresenCopyleft SolutionsØyo BrødreneOslo Hudpleieklinikk MedispaFuel of NorwayuWorkTitt inn GarnEventim