Bli kjent med oss

Dette er Marketin.

Vi er et lite webbyrå, med en helt unik brennende lidenskap for det vi gjør Vi tar for oss alt ifra å utvikle et digitalt konsept til å pushe det ut på internett.

Som et lite byrå har vi fordelen av å raskt kunne adaptere ny og banebrytende teknologi som sikrer deg gode og langsiktige løsninger.

Vi er i tillegg så sikre på våre evner innenfor markedsføring at vi garanterer deg resultater.

Book et gratis strategimøte med oss

Slik jobber vi:

Vi blir kjent

Analyse og strategi

Utførelsen av arbeidet

Optimalisering og oppfølging

Vi blir kjent med deg og din bedrift for å finne ut hvordan vi kan best kan samarbeide og benytte oss av eksisterende ressurser i deres firma, samt at vi finner en arbeidsmetodikk som sklir inn i agendaen.

Henrik Park

Henrik Park

Daglig leder

Med et hode som aldri slutter å tenke, er jeg avhengig av å konstant forbedre mine ferdigheter, samt å lære nye. For meg er dette ikke bare en jobb, men en livsstil med et mål om å få til store ting. Gjennom flere år har jeg hjulpet både små og store bedrifter og fått god erfaring med hva som fungerer og ikke fungerer.

Daniel Martinsen

Daniel Martinsen

Teknisk leder

For meg er webutvikling en lidenskap. Jeg brenner for brukervennlig design, hastighet som konkurrerer med lynet og løsninger som treffer brukerens behov. På en lørdagskveld finner du meg fort hamrende på et tastatur foran en dataskjerm. De fleste ville kalt meg en skikkelig tech-nerd, og når det kommer til programmeringsspråk kan jeg flere titalls.

Håkon Berget

Håkon Berget

Innholdsansvarlig

Gjennom flere år og millioner av skrevne ord, har jeg opparbeidet meg god kunnskap innenfor de fleste bransjer. Jeg vet hva som trekker kundene, besvarerer spørsmålene og når topprangeringer på Google. Mitt mål er alltid å levere kreative og presise tekster, så raskt som mulig og av høy kvalitet.

Våre verdier

Garantert resultater

Som kunde hos oss får du resultater, vi garanterer resultater når vi tar hånd om markedsføringen. Dette er et kvalitetsstempel som de færreste tørr å gi, men vi gjør det.

Lønnsomt samarbeid

Som kunde hos oss skal du tjene på et samarbeid. Vår visjon er at Marketin skal bygges på suksessen vi gir andre og dermed vokse i harmoni. Vår visjon er at alle våre kunder skal tjene på et samarbeid med oss, fordi da tjener vi også.

Vi vokser i takt

Vi er et ungt team med store ambisjoner for fremtiden, vi ønsker å vokse i takt med seriøse samarbeidspartnere som er klare for å stille konkurrere i sitt marked.

Dette er ikke bare en jobb

Hos Marketin møter du ekte folk med ærlighet i fronten. Vi ønsker å skape ekte og langvarige relasjoner som bygger på suksess. Alle du møter i Marketin har jobben som en livsstil, vi er sultne på suksess og vi gjør det som trenges for å få det til.

Noen av de vi har jobbet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimÅs KommuneNordre Follo KommuneBad.noOslo Hudpleieklinikk MedispaAllier GruppenuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyoRussedressCopyleft SolutionsSaltdalshyttaTitt inn garnNatur og UngdomAlver KommuneFuel of NorwayMontørtechS8RTotalHMSFiidHost1RetialhubMyRentVerktøybua UtleieKeystone Norway