Lokal SEO - Vi garanterer resultater på Google!

Vi er spesialiseter innen lokal SEO, og vi er klare for å hjelpe deg med vår kompetanse! Lokal SEO sørger for at du skiller deg ut fra dine konkurrenter, og bli en foretrukken bedrift i det lokale markedet.

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Henrik som står og jobber for en kunde som ønsker å forbedre lokal SEO.

Hva er Lokal SEO?

Lokal SEO fungerer på sammen måte som søkemotoroptimalisering, men hovedfokuset blir på det lokale. I praksis vil det si at man ikke kjemper om synlighet på et nasjonalt eller regionalt nivå. Lokal SEO legger mer til rette for en spesifikk by, kommune eller bygd.

Denne formen for søkemotoroptimalisering kan sørge for at flere tar turen innom ditt butikklokalet, eller at folk skjønner at du leverer dine produkter eller tjenester på det bestemte området.

Vi ser et stort potensialet i Lokal SEO og er du tidlig ute, kan du få en unik sjanse til å bli synlig i det lokale markedet. Dette bør være en prioritet i startegien til alle som ønsker å fokusere på markedsføring i lokalmiljøet.


Bilde av Marketin som er ordner Lokal SEO for alle bedrifter som måte trenge det.

Hvordan fungerer Lokal SEO?

Google bedømmer rangeringer i søkeresultatet basert på linker, sideautoritet, omdømme og innhold blant annet. Når det kommer til lokal SEO er det noen andre faktorer som bidrar til økt synlighet.

Ved å legge til informasjon om din bedrift på "Google Min Bedrift", kan sørge for bedre rangering på Google. I tillegg kan geografisk plassering av din bedrift være svært nyttig. Hvis en person søker etter noe som er relevant mot din bedrift i Google, så vil din bedrift vises frem i søket.

Hvis du bor i Oslo og søker etter SEO-byrå, så vil Google vise relevante byråer i søkeresultatet. Vi i Marketin har gjort lokal SEO og kommer dermed øverst på dette søket.

Dette gjør vi innen lokal SEO

Søkemotoroptimaliserer innhold

Vi kan lage søkemotoroptimalisert innhold rettet mot lokale søkeord, slik at du kan oppnå lokale rangeringer på riktig måte.

I tillegg hjelper vi deg med å kartlegge alle lokale søkeord, og produsere godt og selgende innhold som sørger for konverteringer.

Optimaliserer Google Min Bedrift

Google Min Bedrift er en markedskanal som ofte blir oversett og undervurdert. Ved å optimalisere Google Min Bedrift blir din bedrift mer synlig og det gir deg fordeler i markedet. I tillegg er det svært nyttig for brukere som kan få informasjon som besøksadresse, kontaktinformasjon og åpningstider.

Vi legger til rette for at din Google Min Bedrift blir optimalisert, slik at du kan blir mer synlig i ditt lokale marked. Dette vil gi brukere en bedre opplevelse av din bedrift på nett og økning i konverteringer.

En helhetlig strategi

For å oppnå god lokal SEO er en solid strategi viktig. Uten en strategi og analyse, er det vanskelig å gjøre fremskriftt på en god og effektiv måte.

Vi hjelper deg å utvikle en strategi og konkurrentanalyse, slik at vi kan finne ut hvordan du skal rangere på toppen av Google og skille deg ut fra dine konkurrenter.

Lokal SEO er lønnsomt

Lokal SEO er viktig og gunstig fordi det gir tilbake synlighet til småbedriftene og butikken på hjørnet. Før lokal SEO var det ofte de med mest ressurser som kapret topp-plasseringene i Google. Det var gjennom betalt plassering eller organisk SEO.

Nå som lokal SEO er mulig, kan små og mellomstore bedrifter registrere seg hos Google og gjøre seg selv synlig i sitt lokalmiljø.

Selv om lokal SEO kan være gunstig og kostnadseffektiv markedsføring, så vil det gi mye større resultater i samspill med søkemotoroptimalisert. Med gode SEO-resultater på landsbasis er det enklere å rangere bra lokalt.

MarketinDerfor lykkes vi med lokal SEO

1
2
3
4

Markedsanalyser og SEO-strategi

Våre SEO-konsulenter vet at det er viktig å utarbeide en strategi basert på ekte analyse, og det er vår nøkkel til suksess. Vi starter alltid et samarbeid med å utføre en analyse av din bedrift, markedet og konkurrenter. Vi finner konkrete svakheter i markedet og styrker ved din bedrift, som vi kan utnytte for å komme øverst i Google sitt søkeresultat.

Så enkelt er et samarbeid!

Når du skal velge et markedsføringsbyrå så er det mange å velge mellom. Derfor synes mange det er vanskelig å avgjøre hvilke byrå som er best match. Her kan du få en liten smakebit av hva du kan forvente av oss.

Hvis du mener vi kan være en interessant samarbeidspartner, så kan du ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat om lokal SEO. Da vil vi analysere din situasjon og utarbeide en startegi.

Analysen og streategien vil vi presentere for deg, og da vil du forhåpentligvis få et intrykk om du ønsker et samarbeid eller ikke.

Sammen jobber vi med strategien og holder kontakt gjennom samarbeidet hvis noe skal oppstå underveis. Du vil få rapporter og oppdateringer som viser progresjon for din bedrift og nettside.

Når tiden for førstegangssamarbeidet er slutt, så er det opp til deg om du ønsker å avslutte samarbeidet eller fortsette hvis det er av interesse.

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater