Din SEO-tekstforfatter finner du her hos Marketin AS!

SEO-tekstforfatter Martinsen på jakt etter nye oppdrag

Hvorfor velge oss som din SEO tekstforfatter?

Dersom din bedrift har behov for en erfaren SEO-tekstforfatter, kan vi hjelpe deg.

Vi i Marketin AS har spesialisert oss på SEO-tekstforfatting. Derfor har vi gjennom en rekke med forskjellige samarbeid, fått den kunnskapen vi behøver for å skrive gode og engasjerende tekster. Vi kan bistå med SEO-tekstforfatting, hvor vi kan skrive i hvilket som helst toneleie, og ta for oss ethvert tema.

Vi skriver også tekster på engelsk, noe som kommer godt med dersom dere ønsker å treffe en internasjonal målgruppe.

Vi har allerede levert mange forskjellige tekster til bransjer som består av et vidt spektrum av fagområder som strekker seg fra snekkerbransjen, kassasystemer, markedsføring, karnevalsklær og mye mer.

Din SEO-tekstforfatter med kompetanse

Din SEO-tekstforfatter med erfaring!

Siden våre SEO-tekstforfattere har kompetansen som kreves, kan vi skrive tekster som tar for seg det aller meste. Før skrivinger starter, må det gjøres litt forarbeid først. Forfatteren setter seg inn i bedriftens kommunikasjonsstil og profil, samt leser om fagområdet for å få en god kunnskap som kan brukes i tekstene.

Er det behov for tekster som hører til en større markedsføringskampanje, vil vi kunne utføre analysearbeid, slik at teksten kommuniserer på samme linje som andre tekster innenfor den samme kampanjen.

SEO-tekstforfattere brukes ofte til markedsføring og annonsering, derfor er det lønnsomt å kunne vite om teksten presterer slik som det er ønsket eller ikke. Vi kan benytte oss av verktøy for å finne ut av hvor bra en tekst gjør det hos søkemotorene, hvor mange som har klikket seg inn og se om den har bidratt til ønsket effekt.

Din SEO-tekstforfatter gir resultater

Mer enn bare SEO-tekstforfattere!

Når våre SEO-tekstforfattere skriver tekster, vil vi også optimalisere den for søkemotorer. Dersom du legger ut et innlegg som ikke er søkemotoroptimalisert, og du ser at den havnet nederst i søkeresultatene, kunne den med god optimalisering ha nådd toppen av resultatene. Dette fører til en mangedobling av potensielle kunder. Derfor er profesjonell tekstforfatting viktig.

Ettersom vi i tillegg til å drive med SEO-tekstforfatting, er vi også et byrå med egne SEO-eksperter, kan vi kombinere de to fagområdene på en god måte. Denne kombinasjonen av de to fagområdene bidrar til at vi kan skape gode, engasjerende og interessante tekster som er optimalisert for både menneskelige lesere og roboter.

4 grunner til å velge oss!

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp fra SEO-tekstforfatter hos Marketin AS. Deres dyktige SEO-tekstforfattere som har både hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha vært med som konsulenter på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

Din SEO-tekstforfatter

Klar for å bli funnet?

Hos oss får du en dedikert SEO-tekstforfatter som hele tiden er tilgjengelig for deres tekstbehov.

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Våre partnere

Bad.noAndresenEventimAllier GruppenØyo BrødreneOslo Hudpleieklinikk MedispaBlink HusCopyleft SolutionsTitt inn Garn