SEO-kurs med Marketin AS - Personlig kursing av deg og din bedrift

SEO-kurs med Marketin AS - Personlig kursing av deg og din bedrift

Om SEO-kurset.

Marketin AS tilbyr et SEO-kurs som er laget for å gi deg en grundig innføring i SEO. Her får du praktisk kunnskap som du selv kan bruke til å løfte din egen bedrift til toppen av søkeresultatene, uten å måtte betale et byrå for å gjøre det.

Kurset er delt inn i ulike deler som dekker alt fra det grunnleggende innen SEO til avanserte teknikker. Kurset blir gjennomgått på personlig basis over nettkonferanse.

Kurset leveres av Marketin AS sine profesjonelle SEO-eksperter som har hjulpet flere titalls bedrifter til toppen av Google. De vil hjelpe deg å forstå din nåværende situasjon, analysere markedet og hvordan du kan lage en strategi for å øke din bedrifts rangering på Google.

Del 1 av SEO-kurset - Hvordan finne et søkeord

Del 1 av SEO-kurset - Hvordan finne et søkeord

Hvis du leter etter et nøkkelord, er det viktig å vite de forskjellige måtene du kan finne et på. Det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg med å finne og undersøke nøkkelord.

Den første delen av dette SEO-kurset vil dekke de forskjellige måtene å finne et søkeord på. Fra å undersøke søkevolum, samt finne nye søkeord som er aktuelt for din bedrift på Google.

Ta kontakt
Del 2 av SEO-kurset - Hvordan lage innhold som blir synlig og konverterer

Del 2 av SEO-kurset - Hvordan lage innhold som blir synlig og konverterer

I del 2 av SEO-kurset vil dekke hvordan du lager innhold som vil tiltrekke folk til nettstedet ditt. Det inkluderer å skrive google-optimerte tekster, lage overbevisende innholdsideer og finne den rette USP’en for nettstedet ditt.

Ta kontakt

Del 3 av SEO-kurset - Hva er nettsideautoritet og hvordan bygger vi det

I denne delen lærer vi hvordan du bygger nettstedautoritet. Det er nøkkelfaktoren som hjelper oss å rangere høyt på søkemotorer. Vi vil lære deg om hva som er lenkebygging og hvorfor det er viktig for SEO.

Vi vil også lære deg hvordan du lager en lenkebygging-strategi og skaffer lenker på en etisk måte for å bygge autoritet. I tillegg vil vi gjennomgå verktøyene du kan bruke for å gjøre dette lettere.

Del 4 av SEO-kurset - Hvordan analysere konkurrenter og slå de

Del 4 av SEO-kurset - Hvordan analysere konkurrenter og slå de

I denne delen av SEO-kurset vil vi gjennomgå hvordan man kan analysere konkurrenter og lage en strategi for å slå dem i søkefeltet.

Å analysere konkurrenter er en viktig del av SEO. Uten det kan du ikke effektivt vite spesifikke målsettinger for å forbedre nettstedets rangering.

Ta kontakt
Del 5 av SEO-kurset - Teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige

Del 5 av SEO-kurset - Teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige

Teknisk SEO er viktig for å vise Google at man tilrettelegger nettstedet for å bli mest mulig Google-optimert, man vil til gjengjeld få bedre rangeringer.

I denne delen av kurset skal vi diskutere teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige for å være vellykket. Vi skal se på hva som er teknisk SEO og hva er de ulike faktorene som utgjør teknisk SEO.

Teknisk SEO inkluderer ting som:

- Metakoder

- Hastighetsoptimalisering av nettstedet

- Schema-markup

- Nettsidearkitektur

Ta kontakt

Pris for SEO-kurset

Prisen for kurset er 30.000,- for en elev +10.000,- per ekstra elev. Kurset varer i en periode over 4 uker via nettkonferanse. I løpet av kurset vil det også bli delegert praktiske oppgaver med tilbakemeldinger for å sørge for at eleven(e) har tilegnet seg kunnskapen de lærer.

Alle kostander til verktøyene og programmene som brukes under undervisningen er inkludert.

Kom i gang med SEO-kurset fra Marketin nå!

Vi i Copyleft har fått SEO-kurs av Marketin AS hvor vi har lært å analysere vår posisjon i markedet og utarbeide en grundig og gjennomtenkt tiltaksplan for å øke vår synlighet på nett. Vi har opplevd å bli tatt på alvor, fått god oppfølging og svært gode resultater av å bruke Marketin AS. Anbefales!

Jonathan Ibsen - Copyleft Software AS
Nestleder

Noen av de som har tatt SEO-kurs med oss

Fiid har fått seo-kurs av marketinUwork har fått seo-kurs av Marketin ASØyo har fått seo-kurs av Marketin ASRussedress har vært på SEO-kurs med oss tidligereOslo Hudpleieklinikk Medispa  har vært på SEO-kurs med oss tidligereCopyleft har vært på SEO-kurs med oss tidligere