SEO-kurs - Personlig kursing av deg og din bedrift

SEO-kurs som er laget for å gi deg en grundig innføring i SEO. Her får du praktisk kunnskap som du selv kan bruke til å løfte din egen bedrift til toppen av søkeresultatene.

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Om SEO-kurset

Marketin AS tilbyr et SEO-kurs som er laget for å gi deg en grundig innføring i SEO. Her får du praktisk kunnskap som du selv kan bruke til å løfte din egen bedrift til toppen av søkeresultatene, uten å måtte betale et byrå for å gjøre det.

Kurset er delt inn i ulike deler som dekker alt fra det grunnleggende innen SEO til avanserte teknikker. Kurset blir gjennomgått på personlig basis over nettkonferanse.

Kurset leveres av Marketin AS sine profesjonelle SEO-eksperter som har hjulpet flere titalls bedrifter til toppen av Google. De vil hjelpe deg å forstå din nåværende situasjon, analysere markedet og hvordan du kan lage en strategi for å øke din bedrifts rangering på Google.

Om SEO-kurset

Del 1 av SEO-kurset - Hvordan finne et søkeord

Hvis du leter etter et nøkkelord, er det viktig å vite de forskjellige måtene du kan finne et på. Det finnes mange verktøy som kan hjelpe deg med å finne og undersøke nøkkelord.

Den første delen av dette SEO-kurset vil dekke de forskjellige måtene å finne et søkeord på. Fra å undersøke søkevolum, samt finne nye søkeord som er aktuelt for din bedrift på Google.

Del 2 av SEO-kurset - Hvordan lage innhold som blir synlig og konverterer

Del 2 av SEO-kurset - Hvordan lage innhold som blir synlig og konverterer

I del 2 av SEO-kurset vil dekke hvordan du lager innhold som vil tiltrekke folk til nettstedet ditt. Det inkluderer å skrive google-optimerte tekster, lage overbevisende innholdsideer og finne den rette USP’en for nettstedet ditt.

Del 3 av SEO-kurset - Hva er nettsideautoritet og hvordan bygger vi det

Del 3 av SEO-kurset - Hva er nettsideautoritet og hvordan bygger vi det

I denne delen lærer vi hvordan du bygger nettstedautoritet. Det er nøkkelfaktoren som hjelper oss å rangere høyt på søkemotorer. Vi vil lære deg om hva som er lenkebygging og hvorfor det er viktig for SEO.

Vi vil også lære deg hvordan du lager en lenkebygging-strategi og skaffer lenker på en etisk måte for å bygge autoritet. I tillegg vil vi gjennomgå verktøyene du kan bruke for å gjøre dette lettere.

Del 4 av SEO-kurset - Hvordan analysere konkurrenter og slå de

Del 4 av SEO-kurset - Hvordan analysere konkurrenter og slå de

I denne delen av SEO-kurset vil vi gjennomgå hvordan man kan analysere konkurrenter og lage en strategi for å slå dem i søkefeltet.

Å analysere konkurrenter er en viktig del av SEO. Uten det kan du ikke effektivt vite spesifikke målsettinger for å forbedre nettstedets rangering.

Del 5 av SEO-kurset - Teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige

Del 5 av SEO-kurset - Teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige

Teknisk SEO er viktig for å vise Google at man tilrettelegger nettstedet for å bli mest mulig Google-optimert, man vil til gjengjeld få bedre rangeringer.

I denne delen av kurset skal vi diskutere teknisk SEO og hvilke faktorer som er viktige for å være vellykket. Vi skal se på hva som er teknisk SEO og hva er de ulike faktorene som utgjør teknisk SEO.

Teknisk SEO inkluderer ting som:
Metakoder, hastighetsoptimalisering av nettstedet, schema-markup, nettsidearkitektur

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater