Google-annonsering - Garantert resultater fra 6000kr /mnd.

Google-annonsering fra Marketin AS - Vi er eksperter på å annonsere på Google, og garanterer derfor målbare resultater som gjør det lettere å skalere!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Hvorfor annonsere på Google?

Når dine kunder Googler det produktet eller tjenesten du selger, er det en stor mulighet ved å være synlig gjennom Google-annonsering. Det som er spesielt med annonsering på Google, er at det ligger alltid en intensjon bak søket, dette gjør at å annonsere på Google er en av de beste måtene å tiltrekke kjøpeklar nettsidetrafikk.

Verdens største voksende markedskanal

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene og populæriteten øker hvert år. Jo flere som annonserer på Google, jo mer koster det å annonsere eller havne høyt på Google-annonseringen.


Mye trafikk til få aktører

For deg som skal annonsere på Google er det viktig å vite at kun de aller øverste plasseringene på Google får dine kunders oppmerksomhet, hovedsakelig førstesiden. Forskning viser at mer enn 25% klikker kun på nummer 1 på Google. Dette betyr at om du ikke dukker opp øverst går trafikken til konkurrentene istedenfor. Det skilles også mellom SEO og annonsering, men det er vanlig at en SEO-konsulent kan hjelpe deg med begge delene.

Å annonsere på Google er et regnestykke

For at Google-annonsering skal være lønnsom, må man ha kontroll over kostnader og inntekter. Gjennom implementering av konverteringssporing på nettsiden din finner vi ut hvor mye en konvertering koster, og deretter hvor mye en konvertering er verdt i gjennomsnitt. Vi kartlegger dine kunder og deres behov, for deretter å lage annonser som treffer målgruppen. Ved hjelp av måling og analyse kan vi hele tiden forbedre resultatet frem til vi når den mest optimale Google Ads kampanjen.

Hvorfor annonsere på Google

Hvorfor annonsere på Google?

Når du Googler, så leter du etter noe spesifikt. Det betyr at med Google-annonsering dukker dine produkter og tjenester opp når noen søker etter de. Da er den potensielle kunden i kjøpshumør og vil ha en høy sannsynlighet til å konvertere. Dette gjør at Google-annonsering er blant de mest verdifulle markedsføringskanalene, sammenlignet med andre kanaler hvor publikum får opp reklame de ikke ønsker å se.

Målbar Google-Annonsering!

Målbar Google-Annonsering!

For at Google-annonseringen skal være lønnsom må man ha kontroll over kostander og inntekter. Gjennom implementering av konverteringssporing på nettsiden din finner vi ut hvor mye en konvertering koster, og deretter hvor mye en konvertering er verdt i gjennomsnitt. Sånn finner vi enkelt ut om Google-annonseringen er lønnsom.

4 grunner til Google-annonsering

1
2
3
4

Treff kunden når de er på handletur

De fleste som Googler etter noe vil enten ha det, eller er på jakt etter informasjon. Med Google-annonsering kan du være tilstede når kunden er åpen for innflytelse.

Kom i gang med Google-annonsering!

Kom i gang med Google-annonsering!

Hos oss får du en dedikert kontaktperson som hele tiden holder kontroll på dine annonsers budsjett, inntekter og lønnsomhet. Velkommen til målbar Google-annonsering hos Marketin AS!

FAQOfte stilte spørsmål om annonsering på Google

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater