Vi hjelper deg til toppen av Google!

Søkemotoroptimalisering (SEO) er prosessen med å påvirke synligheten til et nettsted eller en nettside i det organiske søkeresultatet. Vi hjelper deg til toppen av Google!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Daniel og en kunde som er svært fornøyd med jobben Marketin har gjort for deres søkemotoroptimalisering.

Vi garanterer resultater med SEO

Søkemotoroptimalisering er et svært innviklet fagfelt med over 200 ulike faktorer, som styrer hvordan du rangerer i søkeresultatene på Google. I tillegg finnes det en rekke faktorer du må unngå for at du ikke skal bli straffet av søkemotoren.

Vi har SEO-spesialister med mange års erfaring som jobber med søkemotoroptimalisering internt og eksternt. Dette har sørget for suksesshistorier og kunder som gledelig vil anbefale oss. Vi er et SEO-byrå som alltid er oppdaterte på de nyeste oppdateringene innen SEO. Det gir oss et stort konkurransefortrinn og mulighet til å gjøre kunder fornøyde.

De aller fleste kan forbedre søkemotoroptimalisering på sin egen nettside, men vi kan sørge for at du sparer ressurser på å gjøre det riktig fra start. På denne måten kan du raskt og effektiv få mer trafikk på din nettside. Da kan du fokusere på det du er god på, også kan vi ta oss av jobben med SEO.

Sånn jobber vi med SEO

Teknisk SEO

Teknisk SEO er en underkategori av SEO som fokuserer på det tekniske med en nettside. Det handler om at nettsiden din er bygget så Google kan gjennomsøke, indeksere og rangere den. Teknisk SEO går også ut på å legge til rette for innhold du publiserer på nettsiden din.

Innenfor teknisk søkemotoroptimalisering er vanlige oppgaver å endre på nettsidearkitektur, metainfo og URL-hiriarki.

Lokal søkemotoroptimalisering

Lokal SEO er det prosessen med å optimalisere en nettside slik at den kan rangere høyere for et geografisk område.

Vi deler Lokal SEO inn i to kategorier:

  1. On page-optimalisering
  2. Off page-optimalisering

(1) Optimalisering på siden innebærer å gjøre justeringer av nettstedets innhold, kode og struktur. Da blir nettsiden mer relevant for søkere i det geografiske området.

(2) Off page-optimalisering går ut på å få lenker fra nettsteder eller siteringer som er relevante for din bedrift eller bransje.

I tillegg bør du fokusere på å lage en lokal markedsføringsstrategi med kanaler som er online og offline.

Søkemotoroptimalisert innhold

Søkemotoroptimalisert innhold kan være tekst, bilder eller vidoer som er tilpasset ord folk søker på. Vi benytter oss av kompliserte verktøy som analyserer søkeord, slik at vi vet hvilket søkeord vi skal tilpasse innhold til.

Målet med søkemotoroptimalisert innhold er å rangere høyere i søkeresultatet (SERP). Tekstforfattere innen SEO lager innhold som har nøkkelord og fraser som er relevante for emnet. De bruker søkeordsetninger i titler, overskrifter, metabeskrivelser, bilder og tekst.

På denne måten øker sjansene for å bli funnet i søkeresultatet av brukere som søker etter fraser eller søkeord som befinner seg i innholdet.

Henrik Park poserer som den eksperten han er innenfor søkemotoroptimalisering ved hvor viktig det er.

SEO uten strategi er en gjettelek

Uten en helhetlig SEO-strategi er det vanskelig å oppnå gode rangeringer, med mindre du kan mye om søkemotoroptimalisering. Vi starter alltid våre SEO-samarbeid med en solid strategi i bunn. Den viser en klar plan for mål, tiltak og analyse av konkurrenter.

Dette sørger for at vi er svært suksessfulle med å få våre partnere til å bli Norges mest synlige innenfor sine bransjer.

Backlinks for å bygge autoritet

Prosessen med backlinks går ut på å skaffe lenker fra andre nettsider til din egen for å rangere høyere på Google. Dette er et viktig aspekt ved søkemotoroptimalisering, siden Google vil anse din nettside som troverdig. Det kan for eksempel gjøres ved å utveksle lenker med andre nettsider.

Prosessen med å skaffe backlinks kan deles inn i to deler:

  1. Link prospecting
  2. Link outreach

(1) Link prospecting handler om å finne relevante nettsteder som vil lenke til nettsiden din, og deretter kontakte dem med et tilbud om en gjensidig lenke.

(2) Link outreach går ut på å kontakte potensielle nettsider og spørre om de ønsker å utveksle lenker med deg.

NB: Sørg for at du følger Google sine retningslinjer for link schemes.


Nettsidearkitektur

Nettsidearkitektur er en av de mest avgjørende delene innen SEO-strategi for å oppnå god søkemotoroptimalisering. Det er viktig for nettsiden å ha en god arkitektur for å kunne skape en logisk struktur for Google. I tillegg er det viktig at brukernavigasjonen oppleves som enkel for besøkende på siden. Ofte så må dette vurderes, og man må finne en kombinasjon mellom brukeropplevelse og søkemotoroptimalisering.

En god nettsidearkitektur er basert på hvor enkelt det er for besøkende å navigere og forstå nettsiden din. Noen tror at god nettstedsarkitektur handler om hvor mange sider det er og hva slags innhold som er på enhver side, men det stemmer ikke. Det handler om brukeropplevelsen og Google sin forståelse for hvordan innhold kategoriseres.

Det er svært viktig å ha en struktur som både brukere og Google forstår. Hvis ikke er det stor sannsynlighet for problemer med søkeord-kannibalisme. I tillegg er det viktig å vurdere klikkdybde slik at alle sider kan nås innen 3 klikk, som er den anbefalte maksgrensen.


Brukersignaler

Brukersignaler er den viktigste delen av søkemotorens vurdering, hvis nettsiden din er på førstesiden av Google. Hvis du oppnår høy CTR (clickthrough rate) og høy BR (bounce rate), vil Google forstå at din nettside ikke er en god match for søkeordet. Dermed vil du bli plassert lavere i Google-søket. Google fungerer slik at høy CTR og lav BR, vil resultere i høy rangering i søkeresultatet.

Det som er sentralt for å forstå brukersignaler, er å vite hvor man skal lete etter en aktuell side på nettstedet. Det er mange forskjellige datakilder som kan brukes til å identifisere brukersignaler.


Henrik som står og jobber med søkemotoroptimalisering (SEO) for en kunde.

SEO for nettsider

Søkemotoroptimalisering for små nettsider er ofte en mer lettvint prosess, sammenlignet med nettbutikker. Nettsider uten nettbutikk har vanligvis færre problemstillinger, men utfordringer kan oppstå.

Det er viktig at SEO gjøres på riktig måte, ellers vil man få dårlige rangering og resultater. I tillegg kan man gå glipp av besøkende på siden og du mister sjansen til å nå ut med ditt budskap. Vi har mange års erfaring med SEO for nettsider og kan vise til flere suksesshistorier.


Kontakt oss for en uforpliktende prat

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater

En nettside som har en nettbutikk som Marketin har gjort søkemotoroptimalisering for.

SEO for nettbutikker

I nettbutikker er det ofte flere sider (url-er), enn du finner på en informativ nettside. Derfor er det viktig at nettbutikker har en god teknisk løsning, som både brukeren og Google forstår.

I tillegg er kategorisering av produkter og innhold en sentral del av det som må unngås for feil rangering. Et annet problem som kan forekomme for nettbutikker når det kommer til SEO, er duplisert innhold. Dette kan være skadelig for rangeringen på Google.

Om du har et ønske om å omstille din nettbutikk for SEO, så hjelper vi deg gjerne med det. Vi prioriterer vanligvis fokusområder for nettbutikker som har med SEO-tekster å gjøre.

CASERFå et innblikk i våre SEO-samarbeid

Scroll

FAQOfte stilte spørsmål om SEO

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater