SEO-tekster - Vi skriver tekster som får deg på toppen av Google

Våre SEO-tekster rangerer høyt og selger godt. Se mer om hvorfor våre SEO-tekster en god investering!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Vi vet hva som skaper gode SEO-tekster

Google bruker avanserte algoritmer for å rangere innlegget ditt. Noe av det viktigste for å komme høyt på lista er hviletid på innholdet og relevansen til søkeordet du får trafikk fra. Algoritmen setter mye vekt på intensjonen bak søket, og hvor vidt du klarer å svare på spørsmålet, eller det leseren lurer på. Derfor er det viktig å stille seg selv spørsmålet "hvorfor ble dette søkt på?".

Når du gir et godt svar på et spørsmål på så vil du naturlig rangere godt på grunn av redusert fluktfrekvens.

Hvorfor velge våre SEO-tekster?

1
2
3
4

Toneleie - Identitet gjennom ordvalg

Uten identitet, blir du fort en av mange. Vi lager SEO-tekster som gjenspeiler verdiene og budskapet som dere vil formidle.

Landingssider

SEO-tekster er essensielt for at nettbutikker sine produktkategorier skal bli synlig på Google. Ta gjerne en titt her, så ser du at de største aktørene følger dette prinsippet slavisk. Gode SEO-tekster for nettbutikker har som regel en lengde på 350-800 ord. Disse skrives som regel med en teknikk som heter "Above the fold", hvor kun den øverste delen av SEO-teksten er ordentlig ment for brukeren, og resten av SEO-teksten er ment for Google.

Produktbeskrivelser

På lik linje med at produktbeskrivelser trenger SEO-tekst for å bli synlig, trenger også produkter søkemotoroptimalisert tekst. Vi har skrevet om alt fra kasseapparater til dusjkabinetter og er ikke redd for å ta på oss enda en utfordring.

Bedriftsprofileringer

Å få sin bedrift synlig på Google for aktuelle søkeord er essensielt, og vi har utviklet en svært god oppskrift for dette. Ved å skrive en SEO-tekst som omhandler din bedrift kan vi enkelt få din bedrift synlig på et sted og en tjeneste samtidig. F.eks. kan vi skrive en SEO-tekst om "Markedsføringsbyrået Marketin - Din samarbeidspartner i Oslo", med hensikt om å rangere på Google for søkeordet "Markedsføringsbyrå + Oslo". Denne oppskriften for SEO-tekst fungerer for alle bransjer, og kan gjentas på alle tjenester og steder for å oppnå god synlighet.

Tjenestebeskrivelser

Uansett hva slags tjeneste du leverer er det høyest sannsynlig at du må ha en søkemotoroptimalisert tekst som tjenestebeskrivelse for å bli synlig. De fleste bransjer og tjenester har høy konkurranse når det gjelder SEO-tekster og dette betyr at du ikke er den eneste.

4 viktige faktorer

1. Gi brukeren svar på sitt spørsmål

Vi skriver alltid passende titler som besvarer behovet til brukeren. Det gjør at man opprettholder lav fluktfrekvens med høy CTR. I tillegg er titler essensielt for gode SEO-tekster.

2. SERP med høy CTR

Google bruker meta beskrivelsen til å rangere nettsider etter søkeord, mens forbrukeren leser metabeskrivelser for mer detaljer om nettsiden. Når vi skriver SEO-tekster vet vi at det er viktig å opprettholde en fin balanse mellom Google og brukeren, dette sørger for at våre meta-beskrivelser både selger og rangerer godt.

3. Balansen av søkeord

For å oppnå gode rangeringer på et søkeord er det essensielt å inkludere nøkkelordet i innholdet. Men for å lage gode SEO-tekster er det essensielt å ha en perfekt balanse av ikke for mye, og ikke for lite.

4. Intensjonen bak søket

Når mange skriver SEO-tekster glemmer de at innholdet også er ment til å besvare et behov som brukeren har når de Googler noe. Vi sørger for å utføre analyser av hva brukeren ser etter når de utfører et bestemt søk, slik at vi kan skrive SEO-tekster som både rangerer høyt på Google og svarer deres behov.

Så, trenger du SEO-tekster?

Vi tilbyr et gratis uforpliktende møte med en spesialist hos oss, som du kan prate nærmere med om dine planer.

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater