SEO-tekster - Vi skriver tekster som får deg på toppen av Google!

Henrik og Daniel som skriver SEO-tekster som havner øverst på Google

Hva vi gjør!

Vi skriver SEO-tekster som kundene digger. I tillegg garanterer vi at tekstene havner på Google.

Våre SEO-tekster er skrevet for både brukervennlighet og Google samtidig. Nedenfor finner du mer informasjon hva vi vektlegger når vi skriver SEO-tekster for våre kunder.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Hvorfor velge våre SEO-tekster?

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Toneleie - Identitet gjennom ordvalg

Konverterende SEO-tekster

Egne SEO-tekstoppskrifter

Effektive tekster til en god pris

Uten identitet, blir du fort en av mange. Vi lager SEO-tekster som gjenspeiler verdiene og budskapet som dere vil formidle.

Henrik vet hvilke SEO-tekster som havner høyt på google

Vi vet hva som skaper gode SEO-tekster

Google bruker avanserte algoritmer for å rangere innlegget ditt. Noe av det viktigste for å komme høyt på lista er hviletid på innholdet og relevansen til søkeordet du får trafikk fra. Algoritmen setter mye vekt på intensjonen bak søket, og hvor vidt du klarer å svare på spørsmålet, eller det leseren lurer på. Derfor er det viktig å stille seg selv spørsmålet "hvorfor ble dette søkt på?".

Når du gir et godt svar på et spørsmål på så vil du naturlig rangere godt på grunn av redusert fluktfrekvens.

SEO-tekster til alle formål

Landingssider

SEO-tekster er essensielt for at nettbutikker sine produktkategorier skal bli synlig på Google. Ta gjerne en titt her, så ser du at de største aktørene følger dette prinsippet slavisk. Gode SEO-tekster for nettbutikker har som regel en lengde på 350-800 ord. Disse skrives som regel med en teknikk som heter "Above the fold", hvor kun den øverste delen av SEO-teksten er ordentlig ment for brukeren, og resten av SEO-teksten er ment for Google.

Bedriftsprofileringer

Å få sin bedrift synlig på Google for aktuelle søkeord er essensielt, og vi har utviklet en svært god oppskrift for dette. Ved å skrive en SEO-tekst som omhandler din bedrift kan vi enkelt få din bedrift synlig på et sted og en tjeneste samtidig. F.eks. kan vi skrive en SEO-tekst om "Markedsføringsbyrået Marketin - Din samarbeidspartner i Oslo", med hensikt om å rangere på Google for søkeordet "Markedsføringsbyrå + Oslo". Denne oppskriften for SEO-tekst fungerer for alle bransjer, og kan gjentas på alle tjenester og steder for å oppnå god synlighet.

Produktbeskrivelser

På lik linje med at produktbeskrivelser trenger SEO-tekst for å bli synlig, trenger også produkter søkemotoroptimalisert tekst. Vi har skrevet om alt fra kasseapparater til dusjkabinetter og er ikke redd for å ta på oss enda en utfordring.

Tjenestebeskrivelser

Uansett hva slags tjeneste du leverer er det høyest sannsynlig at du må ha en søkemotoroptimalisert tekst som tjenestebeskrivelse for å bli synlig. De fleste bransjer og tjenester har høy konkurranse når det gjelder SEO-tekster og dette betyr at du ikke er den eneste.

4 viktige faktorer

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp fra Marketin AS med SEO-tekster av deres dyktige konsulenter som har både hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha vært med som konsulenter på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

SEO-tekster og landingssider som konverterer

Så, trenger du SEO-tekster?

Vi tilbyr et gratis uforpliktende møte med en spesialist hos oss, som du kan prate nærmere med om dine planer.

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Våre partnere

Bad.noAndresenCopyleft SolutionsØyo BrødreneOslo Hudpleieklinikk MedispaFuel of NorwayuWorkTitt inn GarnEventim