Hva koster en ny utviklet nettside og hva er forskjellen i pris og hjemmesidens kvalitet?

Hvis du skal kjøpe en nettside og lurer på hva en nettside koster og hva prisen innebærer, har du kommet til rett sted. Her på Marketin.no er vi stolte av å tilby nettsider av høy kvalitet til en overkommelig pris. Men ikke bare ta vårt ord for det – les videre for å finne ut hvorfor du bør kjøpe en nettside fra oss. hjemmesider er et viktig verktøy for bedrifter av alle størrelser. De gir en plattform for å vise frem produktene eller tjenestene dine, og kan hjelpe deg med å nå et bredere publikum.

Når det gjelder å sette virksomheten din på nett, er det mange faktorer å vurdere. En av de viktigste er hvor mye hjemmesiden din vil koste. Nettsider kan variere i pris fra noen få tusen kroner til hundretusener, avhengig av hjemmesidens størrelse og kompleksitet.

En nettside fra oss vil bli profesjonelt designet og utviklet, og sikrer at den gjør et godt inntrykk på dine besøkende. Dessuten vil vårt team av eksperter være tilgjengelig for å hjelpe deg hvert trinn på veien, fra å velge et domenenavn til å sette opp e-postkontoer. Vi vil til og med hjelpe deg med å markedsføre hjemmesiden din, slik at du kan begynne å tiltrekke deg nye kunder og generere salg. Så hvorfor vente? Ta kontakt i dag for å finne ut mer om våre tjenester for webdesign og utvikling. Vi ser frem til å høre fra deg.

For å lære mer om kjøp av en nettside og hvilke priser du kan forvente, les vår omfattende guide nedenfor.

Nettside pris er ikke den største kostnaden

Når det kommer til nettsider og hva de koster, er det mange forskjellige faktorer som spiller inn på pris for hjemmesiden. Selv om prisen absolutt er en av dem, er den på ingen måte det beste. Det er mange andre ting du må ta hensyn til, som kvaliteten på designet, funksjonaliteten til hjemmesiden, brukeropplevelsen og så videre.

Det er viktig å finne en balanse mellom pris og kvalitet, og sørge for at du får valuta for pengene. Det er mange flotte hjemmeside- og utviklingsselskaper der ute som kan gi deg hjemmesider av høy kvalitet til en rimelig pris. Til syvende og sist er det opp til deg å bestemme hva som er viktigst for deg.

Hvis du prioriterer pris fremfor alt annet, vil du sannsynligvis ende opp med en nettside som ikke er opp til dine standarder. Men hvis du er villig til å betale litt mer for en hjemmeside av høy kvalitet, vil du være mye mer fornøyd med resultatene.

Tross alt handler en nettside om å generere penger, ikke å være billig. Det er en god grunn til at noen nettsider koster millioner, mens andre er nesten gratis.

Dårlige nettsider kan ende opp med å koste mer enn de tjener, mens en dyr nettside kan være den beste investeringen noensinne

Dårlige nettsider kan ende opp med å koste mer enn de tjener, mens en dyr nettside kan være den beste investeringen noensinne

En nettside er som en investering; hvis det gjøres riktig, vil det gi avkastning i årene som kommer. Men hvis det gjøres dårlig, kan det være et tap av ressurser. I begge tilfeller må kostnadene for en hjemmeside vurderes nøye før du tar skrittet fullt ut. Et enkelt, statisk hjemmeside kan utvikles for noen få tusen, mens et komplekst, spesialbygd hjemmeside kan koste titusenvis, kanskje til og med hundretusener. Det er en rekke faktorer å vurdere når du bestemmer deg for hvor mye du skal bruke på en hjemmeside.

En nettside for en liten bedrift må være forskjellig fra en for en stor bedrift. Førstnevnte må fokuseres på å generere potensielle kunder og salg, mens sistnevnte må være mer informativ og merkevaresentrert.

En annen viktig faktor er målgruppen. Hvis hjemmesiden er rettet mot en spesifikk demografi, for eksempel seniorer eller tenåringer, må designet og innholdet skreddersys til den gruppen. Dette kan påvirke kostnadene, ettersom mer spesialiserte ferdigheter kan være nødvendig. Til slutt må tilpasningsnivået og funksjonene vurderes.

En nettside med enkelt design og noen få sider kan utvikles raskt og billig. Imidlertid vil en hjemmeside med kompleks funksjonalitet, tilpasset grafikk og en omfattende database ta lengre tid å utvikle og bli dyrere. Kostnaden for en nettside er en viktig faktor, men den bør ikke være den eneste. Avkastningen på investeringen må også tas i betraktning.

En nettside som koster litt, men som genererer millionomsetning er en god investering. På den andre siden, er en nettside som koster tusenvis, men bare genererer noen få hundre i salg, en dårlig investering. Til syvende og sist avhenger beslutningen om hvor mye du skal bruke på en hjemmeside av de spesifikke behovene og målene til virksomheten. Med nøye planlegging og vurdering kan en nettside være et kraftig verktøy for enhver bedrift.

Løsningen du velger vil i stor grad påvirke prisen, men den vil også endre hvor mye hjemmesiden genererer i salg og leads

Når det kommer til å utvikle en nettside er det to hovedalternativer: en tilpasset nettside eller en sidebygger. Begge har sine egne fordeler og ulemper, så det er viktig å forstå forskjellen mellom de to før du tar en avgjørelse.

Et tilpassen hjemmeside er en hjemmeside som er spesielt designet for din bedrift. Dette betyr at du har full kontroll over utseendet og følelsen av den nye hjemmesiden, og kan skreddersy det til å matche merkevaren din perfekt. Tilpassede hjemmesider er også generelt mer skalerbare enn sidebyggere, slik at de kan vokse med virksomheten din. Tilpassede nettsider kan imidlertid være dyrere å uvikle og vedlikeholde, og de krever ofte mer teknisk ekspertise.

Sidebyggere, derimot, er forhåndsbygde hjemmesidemaler som du kan bruke til å utvikle en hjemmeside uten koding eller designkunnskap. Sidebyggere er vanligvis mye enklere og raskere å bruke enn tilpassede hjemmesider, og de kan være et godt alternativ for små bedrifter eller de som nettopp har startet. Sidebyggere kan imidlertid være mindre fleksible enn tilpassede hjemmesider, og du kan kanskje ikke utvikle akkurat den hjemmesiden du ønsker. I verste fall kan det gjøre nettvirksomheten din ikke skalerbar og deretter koste mer å fikse opp i det lange løp, som vi dessverre har sett flere ganger.

Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan nettsider vi utvikler og den vanlige prisen vi tar.

Fordelene med tilpassede nettsider utviklet med Next og React

Fordelene med tilpassede nettsider utviklet med Next og React

Next og React er to av de mest populære nettutviklingsrammene. De tilbyr begge mange fordeler for utviklere og hjemmesideeiere. Noen av fordelene med å bruke Next og React inkluderer:

 1. Økt ytelse: Next og React er begge veldig raske og lette rammeverk. Dette betyr at hjemmesider utvikles med disse rammeverkene laster raskere og er mer responsive.
 2. Bedre brukeropplevelse: Next og React tilbyr en utmerket brukeropplevelse. Dette er fordi de bruker en komponentbasert tilnærming som gjør nettsidene mer modulære og enklere å bruke.
 3. Mer fleksibilitet: Next og React er svært fleksible rammeverk. Dette betyr at utviklere enkelt kan legge til eller fjerne funksjoner etter behov. Dette gjør det enkelt å tilpasse nettsider utvikles med disse rammene.
 4. Bedre sikkerhet: Next og React er begge svært sikre rammeverk. Dette betyr at det er mindre sannsynlighet for at hjemmesider utvikles med disse rammene blir hacket.
 5. Lettere å utvikle: Next og React er begge veldig enkle å bruke rammeverk. Dette gjør det enklere for utviklere å lage hjemmesider.
 6. Utmerket støtte: Det er et stort fellesskap av utviklere som bruker Next og React. Dette betyr at det er mye støtte tilgjengelig for disse rammene.

Den eneste ulempen vi kjenner til er at Next og React nettsider kan være vanskeligere å utvikle enn andre typer nettsider. Dette er fordi Next og React er mer komplekse enn andre rammeverk, og de krever mer tid fra webutviklere.

Vi utvikler vanligvis nettsider ved hjelp av Sanity.io CMS i kombinasjon med Next og React, og det gjør alltid nettsidene veldig gode. Med dette tar vi vanligvis fra 70.000 norske kroner og oppover for.

Fordelene med nettsider utviklet med Wordpress

Fordelene med nettsider utviklet med Wordpress

Wordpress er et innholdsstyringssystem (CMS) som lar deg utvikle en nettside eller blogg fra bunnen av, eller forbedre en eksisterende nettside. Wordpress brukes av millioner av mennesker over hele verden, inkludert mange store organisasjoner, som The Guardian, Forbes og The New York Times. Wordpress er en svært allsidig plattform og kan brukes til en lang rekke hjemmesider og applikasjoner. Den er enkel å bruke og har et stort antall funksjoner, som kan utvides ved å bruke plugins.

Wordpress er også gratis programvare med åpen kildekode, utgitt under GPL. Det er mange fordeler med å bruke Wordpress for hjemmesiden eller bloggen din. Wordpress er enkelt å bruke, selv for nybegynnere. Den er også veldig fleksibel og kan tilpasses dine behov.

Wordpress er også svært skalerbar, så den kan brukes til små hjemmesider så vel som store, komplekse hjemmesider. Wordpress er også veldig sikkert og blir jevnlig oppdatert av Wordpress-teamet for å holde tritt med de siste sikkerhetstruslene. Med dette kan en utvikler gjøre deg til en flott nettside med lavere priser enn det ville ha kostet med React og Next. Wordpress-sider koster ofte mellom 15.000 og 100.000 norske kroner, avhengig av kompleksitet og funksjon.

Hva du kan forvente til hvilken pris for hjemmesider

Når det gjelder å bygge en hjemmeside, er det mange faktorer å vurdere, inkludert design, utvikling, hosting og vedlikehold.

Kostnaden for en hjemmeside kan variere avhengig av en rekke faktorer, inkludert typen hjemmeside, størrelsen på hjemmesideet, antall sider, kompleksiteten til designet, antall funksjoner og behovet for tilpasset koding. Generelt vil en enkel nettside med noen få sider og grunnleggende funksjoner koste mindre enn en kompleks nettside med dusinvis av sider og avanserte funksjoner.

Utformingen av hjemmesiden din er en annen viktig faktor å vurdere når du budsjetterer for prosjektet ditt. En profesjonell webdesigner kan utvikle et tilpasset design for hjemmesiden din som er både estetisk tiltalende og enkelt å navigere.

Hvis du har en spesifikk visjon for hjemmesiden dint, må du kanskje investere i et tilpasset design. Utviklingen av hjemmesiden din er en annen viktig faktor å vurdere når du budsjetterer for prosjektet ditt. Kostnaden for utvikling av hjemmesiden kan variere avhengig av størrelsen på hjemmesideet, antall sider, kompleksiteten til designet, behovet for tilpasset koding og behovet for testing og feilsøking.

Generelt vil en enkel nettside med noen få sider og grunnleggende funksjoner koste mindre å utvikle enn en kompleks nettside med dusinvis av sider og avanserte funksjoner. Kostnaden for å webhotell til hjemmesiden din er en annen viktig faktor å vurdere. Avhengig av dine behov, kan du forvente å betale alt fra noen få hundre til flere tusen per måned for webhotell og vedlikehold

Hvis du har en kompleks nettside med mye trafikk, må du kanskje investere i et dyrere webhotell. Kostnaden for å vedlikeholde hjemmesiden din er en annen viktig faktor å vurdere. Hvis du har en kompleks nettside med mye trafikk, kan det hende du må investere i en dyrere vedlikeholdsplan for hjemmesiden enn du ellers ville gjort.

Hvor kan jeg få en nettside gratis?

Alle liker gratis ting, så hvis du ønsker å få et gratis hjemmeside, er det noen forskjellige alternativer tilgjengelige for deg. Google Sites og Wix er to av de mest populære leverandørene av gratis hjemmesider, og begge har en rekke funksjoner og alternativer å velge mellom.

Googles gratis hjemmesidestilbud kalles Google Sites, og det er en ganske omfattende plattform som lar deg utvikle en hjemmeside fra bunnen av eller bruke en av deres mange maler. Google Sites er et flott alternativ hvis du leter etter et enkelt, enkelt hjemmeside, og det integreres godt med andre Google-produkter som Gmail og Google Kalender.

Wix, på den annen side, er litt mer robust og tilbyr et bredere utvalg av funksjoner og tilpasningsmuligheter. Deres gratis hjemmesidestilbud inkluderer ikke så mange funksjoner som deres betalte planer, men det er fortsatt et flott alternativ hvis du leter etter litt mer fleksibilitet.

Både Google Sites og Wix er gode valg for å få et gratis hjemmeside, så det kommer virkelig ned på hva du trenger og ønsker fra hjemmesiden din. Hvis du bare er ute etter noe enkelt og greit, er Google Sites et flott alternativ. Hvis du trenger litt mer fleksibilitet og tilpasning, er Wix et bedre valg.

Uansett hva du velger er det gratis, så du kan ikke gå galt med begge alternativene. Den eneste negative siden av disse gratis hjemmesidene er at du ikke får ditt eget private domene.

Hva slags nettside kan jeg kjøpe for 10.000 kroner eller mindre?

Det finnes mange forskjellige typer nettsider som du kan få fra 10.000 kroner eller mindre. Du kan få et enkelt hjemmeside som bare har noen få sider og grunnleggende funksjonalitet for mindre enn 10.000 kroner.

Hva slags hjemmeside kan jeg få for 25.000 kroner eller mindre?

en hjemmeside for 25.000 kroner eller mindre kan inneholde mange profesjonelle funksjoner avhengig av størrelsen på hjemmesiden og bedriftens behov. Et mindre hjemmeside trenger kanskje bare noen få sider med litt grunnleggende informasjon og kontaktskjemaer. Et større hjemmeside kan trenge e-handelsmuligheter, en blogg eller en seksjon kun for medlemmer. Generelt kan en hjemmeside for under 25.000 kroner passe bra for bedrifter som skal ha en profesjonell nettside uten netthandel.

Hva slags hjemmeside kan jeg få for under 50.000 kroner?

Det finnes en rekke hjemmesidetyper du kan få for 50.000 kroner eller mindre. Disse inkluderer mer avanserte hjemmesider som type nettbutikker. For 50.000 kroner kan man kjøpe en enkel men proff nettbutikk som lar kunder kjøpe produkter.

Hva slags hjemmeside kan jeg få for 100.000 kroner eller mindre?

For et budsjett på 100.000 kroner eller mindre kan du forvente å få et godt designen hjemmeside eller e-handelsbutikk med tilpassede funksjoner og funksjonalitet. Kostnaden for en hjemmeside avhenger av mange faktorer, for eksempel størrelsen og kompleksiteten til hjemmesideet, antall sider, utformingen og utviklingstiden.

Hvis du leter etter et eksklusivt hjemmeside med alle wow-faktorene, kan du forvente å betale mer enn 100.000 kroner. Men hvis du har et stramt budsjett, er det mange byråer som kan gi deg et profesjonelt hjemmeside for mindre enn 100.000 kroner.

Hvordan kjøpe en nettside / hjemmeside til riktig pris og kostnad sjekkliste

Hvordan kjøpe en nettside - sjekkliste med hva som må og ikke gjøres

Som oftest er folk ikke kvalifisert til å kjøpe en nettside og de vet ikke hva de skal se etter, så følg denne sjekklisten og du vil være på rett vei til å ha en vellykken hjemmeside.

10 ting du bør tenke på når du kjøper en nettside

 1. Vurder budsjettet ditt og hva du realistisk har råd til. En nettside kan koste alt fra noen få hundre dollar til titusenvis, så du må ha en klar ide om hva du har råd til før du begynner å handle.
 2. Ta deg tid til å tenke på hva du vil at hjemmesiden din skal oppnå. Hva er dine mål og mål? Hva vil du at hjemmesiden skal si om bedriften din?
 3. Bruke litt tid på å undersøke ulike hjemmeside design selskaper. Se på porteføljene deres og les anmeldelser på nettet for å få en følelse av kvaliteten på arbeidet og kundeservicen.
 4. Få tilbud fra noen forskjellige selskaper slik at du kan sammenligne priser. Sørg for å spørre om eventuelle skjulte avgifter eller tillegg som kanskje ikke er inkludert i det første tilbudet.
 5. Be om henvisninger fra venner eller forretningsforbindelser som nylig har fått utformet en hjemmeside. De kan gi deg førstehåndsinformasjon om deres erfaring med selskapet.
 6. Sørg for at du er i stand til å formidle ideene dine til designfirmaet. Det er viktig at de forstår din visjon for nettsiden slik at de kan utvikle et design som dekker dine behov.
 7. Sørg for å spørre om selskapets prosess for å designe og bygge nettsider. Finn ut hvor lang tid det vil ta fra start til slutt, og hva du kan forvente i løpet av hvert trinn.
 8. Be om å se en kontrakt før du godtar å jobbe med en hjemmesidedesignfirma. Dette vil beskytte deg i tilfelle det er noen problemer med prosjektet.
 9. Sørg for å ha en realistisk forventning om hva hjemmesiden din vil koste. Husk at prisen ikke bare er for design, men også for hosting, vedlikehold og andre tjenester du måtte trenge.
 10. Husk at en hjemmeside er en langsiktig investering. Du må budsjettere for løpende kostnader som hosting, domeneregistrering og oppdateringer.

10 feil du bør unngå når du kjøper en nettside

 1. Ikke gjør research. Det er viktig å undersøke nettsiden du tenker på å kjøpe før du foretar et kjøp. Dette inkluderer å se på hjemmesideets historie, anmeldelser og eventuelle røde flagg som kan være knyttet til det.
 2. Ikke vite hva du leter etter. Det er viktig å ha en klar idé om hva du ønsker og trenger fra en nettside før du kjøper den. Dette vil hjelpe deg med å begrense alternativene dine og velge en hjemmeside som passer for deg.
 3. Betaler for mye. Det er viktig å være klar over hvor mye nettsider er verdt før du foretar et kjøp. Du ønsker ikke å betale for mye for en hjemmeside, da dette kan gi deg liten eller ingen fortjeneste når nettsiden er oppe og går.
 4. Ikke forhandle. Hvis du ikke er komfortabel med prisen på en hjemmeside, sørg for å forhandle. Mange hjemmesideeiere er åpne for forhandlinger, så det er alltid verdt å spørre.
 5. Kjøpe en nettside uten domene. Et domene er en viktig del av ethvert hjemmeside, så sørg for å kjøpe et sammen med selve hjemmesideet. Et domene vil gi hjemmesiden din et profesjonelt utseende og gjøre det lettere for folk å finne.
 6. Leser ikke vilkårene. Sørg alltid for å lese vilkårene og betingelsene for alle nettsider du tenker på å kjøpe. Dette vil hjelpe deg å unngå uønskede overraskelser på veien.
 7. Ikke å ha en backup-plan. Det er alltid en god idé å ha en backup-plan i tilfelle noe går galt med hjemmesiden du kjøper. Dette kan inkludere å ha et annen hjemmeside i tankene å kjøpe, eller ha midler til å bygge din egen nettside fra bunnen av.
 8. Ikke tester nettsiden. Før du fullfører kjøpet, sørg for å teste hjemmesiden for å sikre at alt fungerer som det skal. Dette inkluderer å sjekke alle koblingene, sidene og funksjonene for å sikre at de alle fungerer som de skal.
 9. Får ikke garanti. Hvis noe går galt med hjemmesiden etter at du har kjøpt det, vil du være glad for at du har fått en garanti. Dette vil beskytte deg i tilfelle uforutsette problemer og gi deg trygghet.
 10. Ikke ha en plan. Det er viktig å ha en plan for hjemmesiden din når du har kjøpt det. Dette inkluderer å vite hva du vil gjøre med hjemmesideet, hvordan du skal markedsføre det og hva målene dine er.
Hvilket CMS du skal velge når du kjøper en nettside / hjemmeside

Hvilket CMS du skal velge når du kjøper en nettside

Å velge et Content Management System (CMS) er en viktig beslutning når du kjøper en nettside. Det finnes mange forskjellige CMS-er på markedet, og hver har sine egne fordeler og ulemper. Noen CMS-er er mer brukervennlige enn andre, og noen er mer egnet for bestemte typer hjemmesider. Det er viktig å velge et CMS som vil være enkelt å bruke og vedlikeholde, og som vil møte de spesifikke behovene til hjemmesiden din.

Det er mange faktorer å vurdere når du velger et CMS. Den første er brukervennlighet. Hvis du ikke er en teknisk person, vil du ha et CMS som er enkelt å bruke og forstå. Mange CMS-er har en læringskurve, så det er viktig å velge en som du vil kunne bruke uten mye trening.

En annen viktig faktor å vurdere er kostnadene for CMS. Noen CMS-er er gratis, mens andre kan være ganske dyre. Det er viktig å vurdere kostnadene for CMS i forhold til funksjonene den tilbyr. Noen CMS-er er svært funksjonsrike, mens andre er mer grunnleggende.

Kostnaden for CMS bør vurderes i forhold til behovene til hjemmesiden din. Til slutt vil du vurdere støtten som tilbys av CMS. Noen CMS-er har et stort brukerfellesskap som kan tilby støtte og råd, mens andre ikke har det. Det er viktig å velge et CMS som har et fellesskap som du kan stole på for støtte og råd. Nedenfor kan du lese mer om CMS-ene vi utvikler nettsider med.

Sanity CMS kan ikke gå galt når du kjøper en nettside eller hjemmeside god pris for hjemmeside

Sanity.io CMS - Kan ikke gå galt

Sanity.io er et hodeløst, åpen kildekode-innholdsstyringssystem (CMS) bygget på Node.js. Den er utviklet for å hjelpe utviklere med å bygge hjemmesider og applikasjoner raskere og mer effektivt. Sanity.io gir en fleksibel og kraftig innholdsbackend som kan brukes til å drive alle typer nettsider eller applikasjoner.

Sanity.io er bygget på en modulær arkitektur som lar utviklere enkelt lage tilpassede innholdstyper og felt. Den modulære arkitekturen gjør det også enkelt å skalere Sanity.io-drevne hjemmesider og applikasjoner etter hvert som de vokser.

Sanity.io er designet for å være utviklervennlig, med fokus på brukervennlighet og fleksibilitet. Den har et intuitivt brukergrensesnitt som gjør det enkelt å administrere innhold. Plattformen inkluderer også et robust sett med utviklerverktøy som gjør det enkelt å bygge og administrere Sanity.io-drevne hjemmesider og applikasjoner.

Sanity.io er en åpen kildekode-plattform, noe som betyr at den er gratis å bruke og endre. Plattformen er også støttet av et stort og aktivt fellesskap av utviklere som kontinuerlig jobber med å forbedre plattformen og legge til nye funksjoner.

Som tidligere nevnt bruker vi vanligvis Sanity til prosjekter over 75.000 kroner.

Wordpress CMS – Få det til å fungere

WordPress er et godt alternativ for små bedrifter fordi det er enkelt å bruke og sette opp. WordPress er også et godt alternativ fordi det er rimelig å utvikle og vedlikeholde. Wordpress-hjemmesider har de ekstra fordelene av å ha tilgang til et stort antall gratis og betalte plugins som kan legge til funksjonalitet når det trengs. Wordpress omtales ofte som å ha en gammel bil hvor du kan endre de delene du ikke liker, men dette gjør også nettsiden mer sårbar for hacking, krasj, feil osv.

Vi kan imidlertid utvikle en flott wordpress nettside som fungerer bra, fra kun 15.000 kroner og oppover. Vi kjenner til en god pålitelig tech-stack som har få problemer og som ikke vil være utdatert med det første.

shopify er flott til hjemmesider i medium pris klasse som ikke koster for mye og som gir en god nettside som kundene liker

Shopify CMS - Flott for små og store nettbutikker

Shopify er en e-handelsplattform som gjør det mulig for virksomheter i alle størrelser å utvikle en nettbutikk. Den tilbyr en tilpassbar plattform, en brukervennlig betalingsprosess og et bredt spekter av funksjoner. Shopify er et godt alternativ for både små og store bedrifter av flere grunner.

For det første tilbyr den en tilpassbar plattform. Dette betyr at bedrifter kan velge utseendet til nettbutikken deres, samt legge til og fjerne funksjoner etter behov.

For det andre har Shopify en brukervennlig betalingsprosess. Dette gjør det enkelt for kundene å kjøpe produkter og sikrer at de får en positiv opplevelse.

Til slutt tilbyr Shopify et bredt spekter av funksjoner. Dette inkluderer funksjoner som produktanmeldelser, fraktalternativer og gjenoppretting av forlatt handlekurv. Kobling mot Google-annonsering av produkter, og mer.

Vi kan utvikle en flott konverterende, tilpasset Shopify-nettbutikk fra 150.000 kroner og oppover.

Universell utforming er viktig ved kjøp av ny nettside

Universell utforming er en tilnærming til design som har som mål å gjøre produkter, miljøer og informasjonssystemer tilgjengelige for så mange mennesker som mulig, uavhengig av alder, funksjonshemming eller andre faktorer. Noen ganger er det også kjent som inkluderende design, eller design for alle.

Universell utforming handler om å gjøre produkter, miljøer og informasjonssystemer tilgjengelige for alle, uavhengig av alder, funksjonshemming eller andre faktorer. Noen ganger er det også kjent som inkluderende design eller design for alle.

Det er mange fordeler med universell utforming, blant annet økt synlighet på Google med bedre SEO. Ved å gjøre produkter og miljøer tilgjengelige for alle, kan vi skape et samfunn som er mer inkluderende og rettferdig. Universell utforming har også potensial til å gjøre livene våre enklere og mer praktisk, siden vi ikke lenger trenger å utvikle spesielle tilrettelegginger for funksjonshemmede.

Det er noen få prinsipper for universell utforming som kan hjelpe designere med å skape mer tilgjengelige produkter og miljøer. Disse prinsippene inkluderer:

 1. Rettferdig bruk: Designet skal kunne brukes av så mange mennesker som mulig.
 2. Fleksibilitet i bruk: Designet skal være fleksibelt og tilpasses ulike brukere og brukerbehov.
 3. Enkelt og intuitivt: Designet skal være lett å forstå og bruke.
 4. Merkbar informasjon: Designet skal gi informasjon som er lett å se, høre og ta på.
 5. Toleranse for feil: Designet skal være tilgivende og gi rom for feil.
 6. Lav fysisk anstrengelse: Designet bør kreve minimal fysisk anstrengelse å bruke.
 7. Størrelse og plass for tilnærming og bruk: Utformingen bør ta hensyn til brukerens størrelse og plassen som kreves for tilnærming og bruk. Ved å følge disse prinsippene kan designere utvikle produkter og miljøer som er mer tilgjengelige og brukbare for alle.

Når du kjøper en hjemmeside, sørg for at det er GDPR-kompatibelt

General Data Protection Regulation (GDPR) er en ny EU-lov om databeskyttelse som trådte i kraft 25. mai 2018. GDPR erstatter EUs databeskyttelsesdirektiv fra 1995. Dette er også noe som påvirker hva en nettside koster. Det styrker EUs databeskyttelsesregler ved å gi enkeltpersoner mer kontroll over sine personopplysninger, og etablere nye rettigheter for enkeltpersoner.

Når du bygger en hjemmeside, må det beskytte dine personlige data og sikre at de ikke deles uten ditt samtykke. De bør også ha en databeskyttelsespolicy på plass slik at du kan være sikker på at dataene dine er trygge. Når du velger en webhotellleverandør, sørg for å spørre om deres GDPR-overholdelse. Sørg for å lese retningslinjene for databeskyttelse slik at du forstår hvordan dine personopplysninger vil bli beskyttet. Denne tilleggskostnaden er vanligvis inkludert i våre større prosjekter.

Oppsummering av kjøp av nettside

Når du skal kjøpe en nettside er det en haug med ting du mest sannsynlig ikke vet om som du bør kunne for å ta riktig valg. Derfor tilbyr vi i Marketin.no gjerne gratis rådgivning til deg, for å finne ut hvilket behov du har, og hva som er den beste løsningen.

Lykke til i kjøp av nettside, samt å finne den rette prisen og kostnaden du er fornøyd med!