SEO-ekspert - Vi garanterer resultater!

Vi garanterer deg resultater, ellers betaler du ikke! Se mer om hvorfor en SEO-ekspert fra oss er en god investering her!

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Hva er en SEO-ekspert?

En SEO-ekspert er en fagperson med spisskompetanse på SEO, og har kunnskap om akkurat hva som må gjøres for å forbedre søkemotoroptimaliseringen til en nettside.

En SEO-ekspert har også kunnskap knyttet til analyse og statistikk, SEM, nettsidearkitektur og -struktur, samt kunnskap om bruken av Google sine egne verktøy i tillegg til eksterne verktøy som for eksempel SEMRush. Som regel har SEO-eksperter, enten selv eller gjennom sitt kontaktnettverk, også kompetanse knyttet til utvikling og programmering, samt innholdsprodusering.

Hvilken kompetanse har en SEO-ekspert?

En SEO-ekspert har en svært variert arbeidsdag. Dette er grunnet av arbeidet er svært uforutsigbart, og at alle nettsider har sine egne unike problemstillinger og forutsetninger. SEO-eksperter leser derfor mye bransjerelatert informasjon for å holde seg oppdatert på nye og gode tiltak, og for å bevare kompetansen.

Alt som skal til er en oppdatering hos Google, så kan hele SEO-regelverket forandret drastisk. Dette gjør at SEO-eksperter hele tiden må holde seg oppdatert på eventuelle endringer og oppdateringer fra Google sin side.

SEO-eksperter jobber også daglig med nettsider. Dette gjøres ved å først analysere eventuelle svakheter og styrker. Deretter utføres det en SEO-strategi, der svakhetene blir identifisert jobbet med over tid.

En SEO-ekspert utfører mange forskjellige tiltak. Dette gjøres blant annet gjennom organiske lenkebygging-strategi, optimalisering av innhold, produksjon av nytt innhold og forbedring av det tekniske på nettsiden.

SEO-eksperter har også kunnskap knyttet til relevante fagområder som SEM og PPC-annonsering. PCC, Pay Per Click, viser til annonsering på Google søk på en betaling per klikk-basis. SEM derimot viser til generell søkemotormarkedsføring og inkluderer SEO, PPC i tillegg til lokal SEO/Google min bedrift, Google min bedrift og andre Google-verktøy.

En dyktig SEO-ekspert er en god investering!

Siden SEO er et felt som krever en god del kompetanse, kan det være lurt å få litt hjelp med jobben. Ofte kan nettsider være veldig trege, noe som kan ta mye tid å fikse på egenhånd. En SEO-ekspert vil utføre en analyse av nettsiden, med et mål om å finne feil i koden, innstillingene, teamet som blir brukt eller resten av elementene til siden. Med en kostnadseffektiv avtale vil du få en månedlig rapport, samt tips og råd til hva som kan gjøres av bedriftens egne medarbeidere.

Å leie inn en fagperson er en svært kostnadseffektiv investering. Dette er fordi en SEO-ekspert optimaliserer kostnadene per klikk på annonser, slik at man vil spare så mye som mulig for trafikken man får. Nettsidens SEO vil også kunne bli forbedret, slik at man også vil få økt trafikk inn til nettsiden.

Etter en periode med SEO-arbeid, vil nettsiden få god trafikk fra Google, samt en god del trafikk fra billige annonser. Sammenlignet med annonsering på tradisjonelle kanaler eller betaling per klikk, er SEO det aller beste, i lengden.

Hvordan vi hjelper deg!

Ofte kan man finne mange små feil og problemer som trenger å fikses. I tillegg kan det noen ganger også være nødvendig med en helt ny nettside. For å vite om hva som må gjøres, må en SEO-ekspert utføre en SEO-analyse, for å så skrive en strategi til hvordan målene kan nås. Man kan da avtale hva som skal gjøres for å styrke nettsiden sin SEO.

En SEO-ekspert kan også bistå med konsulentarbeid. Da vil bedriften få hjelp slik at de internt kan utføre deler av SEO-arbeidet selv, som kan spare en del kostnader i lengden. Noe av dette går ut på å finne de rette søkeordene man burde bruke på nettsiden.

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater