SEO-konsulent fra Marketin AS - Garantert resultater!

Hva gjør en SEO-konsulent?

En SEO-konsulent sin primære rolle er å komme inn i en bedrift og utarbeide analyser, lage strategier, trene opp ansatte og sørge for den interne kompetansen økes. På denne måten sikrer en SEO-konsulent at SEO blir en del av din bedrifts DNA.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført omtrent 50 millioner daglige søk i Norge alene. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Derfor lykkes våre SEO-konsulenter!

Markedsanalyser og SEO-strategi

Øke intern kompetanse rundt SEO

Teknisk SEO

Autoritetsbygging

Våre SEO-konsulenter vet at å utarbeide en strategi basert på ekte analyse er nøkkelen til suksess. Vi starter derfor alltid et samarbeid med å utføre en analyse av din bedrift, markedet og konkurrenter. Vi finner konkrete svakheter i markedet og styrker ved din bedrift som vi kan utnytte for å komme øverst på Google.

SEO-konsulenter hos Marketin AS

Hvorfor leie en SEO-konsulent?

Søkemotoroptimalisering har over 200 definerte faktorer som styrer hvorvidt en nettside rangerer godt eller dårlig, og med en SEO-konsulent kan du komme fort på rett spor til å havne på toppen av Google. I tillegg kan en SEO-konsulent bidra til å gjøre SEO til en del av din bedrifts DNA, ved å trene opp ansatte og implementere rutiner som kontinuerlig bygger synlighet.

Hvordan vi hjelper deg!

Våre SEO-konsulenter setter seg godt inn i din bedrifts unike situasjon i markedet og finner ut akkuratt hva som skal til for å slå konkurrentene.

Visste du at vi tilbyr et gratis strategimøte med en SEO-konsulent?

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Kompetanse

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp fra Marketin AS med deres dyktige SEO-konsulenter som har både hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha vært med som konsulenter på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

SEO-spesialist Henrik Park

Ta en prat?

Ta kontakt så gir vi deg et gratis strategimøte med en av våre SEO-konsulenter, hvor du selv kan valgfritt velge om du vil gå videre med et samarbeid i etterkant.

Få et gratis møte med en spesialist

Alle

Markedsføring

Utvikling

Design

Innhold

Relevante prosjekter

Våre partnere

Bad.noAndresenCopyleft SolutionsØyo BrødreneOslo Hudpleieklinikk MedispaFuel of NorwayuWorkTitt inn GarnEventim