SEO-konsulent fra Marketin - Vi garanterer resultater!

Våre SEO-konsulenter hjelper deg til toppen av Google. Vi kan garanterer deg resultater

TILBAKEMELDINGERHva kunder sier om oss:

Bad.noMay 2022

Bad.no har fått god hjelp av Marketin AS til SEO optimaliserte tekster og utvikling av enkelte landingssider. Samarbeidet med Marketin har fungert godt og de leverer raskt og effektivt i henhold til avtale.

uWorkMay 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads / facebook ads. Jeg kan anbefale Marketin AS på det varmeste. De er løsningsorienterte, effektive, serviceinnstilte og har konkurransedyktige priser.

Vedøra.noApril 2022

Vedøra startet å bruke Marketin webbyrå for drøyt en måned siden og kan nå melde at det har gitt en voldsom avkastning. Tidligere har vi opplevd at det er vanskelig å vite hva som faktisk blir gjort eller hva man betaler for - men ikke her! Med Henrik i front har vi fått meget god oppfølging siden start. Alt er ryddig og oversiktlig, uten noen skjulte kostnader. Dette er et webbyrå som lytter til kundens behov og virkelig gjennomfører deretter. En annen ting å påpeke er selvfølgelig resultatet. På kun to uker er vi mye mer synlig på Google, både på Ads, men også på organisk søk. Dette er en fremoverlent gjeng med JA-mennesker som har gjort at vi har nådd målene våre. Vi gleder oss til samarbeidet videre (skreddersy nettbutikk og utvikling av internsystemer) og er glad for at vi fant dere! Et tips til alle som vurderer Marketin - Bruk de, og la de få frie tøyler på markedsføring. Da kommer resultatene!

Copyleft.noJanuary 2020

Marketin AS har levert over all forventning. Copyleft Solutions har hatt gleden av å arbeide med Marketins meget dyktige SEO-konsulenter som alle fremstår som svært kunnskapsrike og profesjonelle. Det er tydelig at de vet hva de snakker om og for oss har de tilført verdifull kompetanse på SEO, trafikkoptimalisering og målbar annonsering. Anbefales på det sterkeste.

MyRentApril 2022

Marketin har bistått vårt selskap med SEO-arbeid og administrasjon av Google Ads. Vi føler Marketin har håndtert oppdraget på en god måte til riktig tid og avtalt pris.

Arna MediaApril 2022

En utrolig sprudlende og engasjert gjeng! Gjør ting til avtalt tid og følger opp med kreative innspill.

Andresen BilSeptember 2020

Vår opplevelse er at kunnskap, fleksibilitet og engasjement står i fokus. Trafikken til våre nettsider har doblet seg siden vi inngikk et samarbeid med Marketin SEO-byrå og vi er godt fornøyd med at det tenkes nytt og annerledes for å bedre vår kvalitet og synlighet på nett. Marketin SEO-byrå er foroverlent, ønsker mye og forstår våre behov på en god måte. Vi har valgt å fortsette vårt samarbeid utover avtalt tid for å hevde oss i markedet.

Titt inn GarnMarch 2020

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke - så finner de løsninger som er tilpasset oss. De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive. Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

S8RMay 2020

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Shop123.noOctober 2020

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Blink HusOctober 2021

Løsningsorienterte, selvgående, proffesjonelle. Utviklet eget salgs-sekunderingsverktøy for vårt konsern. Anbefales!

Threads of WonderJuly 2020

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om Henrik og hans enestående hjelp med bygging av nettbutikk og hjemmeside. Hans kunnskap vil hjelpe meg til å oppnå gode resultater, det er jeg helt sikker på.

Total HMSJune 2019

Fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!

Unique StyleOctober 2020

Veldig fornøyd med samarbeidet med Marketin. Kan anbefales.

EvemtimJuly 2020

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended! (Oversatt av Google) Jeg synes Marketin er veldig hjelpsom og kunnskapsrik. De har hjulpet oss med å oppnå utmerkede resultater på kort tid. Sterkt anbefalt!

Henrik som jobber som SEO-konsulent, og er alltid klar for å gjør en god jobb.

Hva gjør en SEO-konsulent?

En SEO-konsulent sin hovedoppgave er å hjelpe en bedrift og utarbeide analyser, lage strategier, trene opp ansatte og sørger for at den interne kompetansen økes. På denne måten sikrer en SEO-konsulent at søkemotoropimalisering blir en del av bedrifts DNA.

Google er verdens ledende søkemotor, og leverer tjenester til millioner av nordmenn på forskjellige måter hver eneste dag. I gjennomsnitt blir det utført 50 millioner søk om dagen i Norge. En stor andel av Google sine søk handler om informasjonsinnhenting om produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet.

Vi har bygget ekspertkompetanse innen Google og SEO. Begge er i stadig utvikling, men vi holder oss oppdatere så vi kan gjøre våre samardbeidspartnere fornøyde! Om din bedrift har kompetanse innen SEO fra før eller har mangel på kunnskap, så er vi klare for å hjelpe uansett.

Benytt en av våre SEO-konsulenter for å få økt trafikk og konverteringer på nettsiden, samtidig som dere kan rangere høyere enn konkurrentene i søkeresultatet på Google.Derfor lykkes våre SEO-konsulenter!

1
2
3
4

Markedsanalyser og SEO-strategi

Våre SEO-konsulenter vet at det er viktig å utarbeide en strategi basert på ekte analyse, og det er vår nøkkel til suksess. Vi starter alltid et samarbeid med å utføre en analyse av din bedrift, markedet og konkurrenter. Vi finner konkrete svakheter i markedet og styrker ved din bedrift, som vi kan utnytte for å komme øverst i Google sitt søkeresultat.

Gjengen i Marketin som sitter og analyserer en nettside før Henrik skal bli SEO-konsulent for bedriften.

Hvorfor leie en SEO-konsulent?

Søkemotoroptimalisering har over 200 definerte faktorer som styrer hvordan en nettside rangerer. Vi har utarbeidet en detaljert manual ut fra disse faktorene som vi i Marketin følger, og det har sørget for suksesshistorier for våre samarbeidspartenere.

Med en SEO-konsulent kan du raskt og effektiv komme på rett spor til å havne på toppen av Google.

I tillegg kan en SEO-konsulent bidra til å gjøre SEO til en del av din bedrifts DNA, ved å trene opp ansatte og implementere rutiner som kontinuerlig bygger synlighet.

Et bilde av to grafer som er svært positive på grunn av at bedriften har hatt SEO-konsulent fra Marketin.

Hvorfor fokusere på SEO?

Søkemotoroptimalisering handler om å tilpasse nettsiden din for hva Google liker. På denne måten kan du rangere høyere i søkereslutatet, og det sørger for mer trafikk og konverteringer for nettsiden din.

Google er i høyeste grad den foretrukne søkemotoren i verden. Derfor har Marketin bygget ekspertkompetanse innen Google. Det har resultert i at vi kan vise til suksesshistorier for våre samarbeidspartnere.

SEO kan gi deg "gratis" tilgang til toppen av søkeresultatet på Google. Se for deg å jobbe for å få et butikklokale midt i Oslo sentrum uten å betale en krone. Denne sammenligningen kan knyttes til SEO hvis det blir utført på riktig måte, og det kan være svært lønnsomt for deg og din bedrift!

Daniel og en fornøyd kunde har akkurat inngått en avtale om å sende over en SEO-konsulent.

Slik hjelper vi deg!

Våre SEO-konsulenter setter seg godt inn i din bedrifts unike situasjon i markedet, og finner nøyaktig ut hva som skal til for å bedre synligheten for din bedrift på Google.

Vi tar også en analyse av nettsiden din og konkurrenter som befinner i markedet. Da finner vi relevant informasjon for å lage en SEO-strategi som fungerer. Dette er en stor grunn for at våre samarbeidspartnere alltid blir fornøyde!

Du kan ta kontakt i dag. Vi tilbyr et gratis strategimøte med en SEO-konsulent, slik at du kan få et inntrykk av hvordan det er å jobbe med oss!

Dette kan vi også bidra med

Digital markedsføring

Vi har løftet en rekke bedrifter innenfor et bredt spekter av bransjer med varierende utgangspunkt. Gjennom unike samarbeid har vi hjulpet våre samarbeidspartnere til å bli markedsdominerende på Google og andre plattformer. Hos oss får du et team som forstår kundereisen, markedsføring, salg og hva som skal til for at du lykkes på nett!

Utvikling og design

I 2022 stiller forbrukere og søkemotorer skyhøye krav til nettsider. Vi leverer pene, moderne, SEO-optimaliserte nettsider og nettbutikker. I tillegg er nettsidene vi leverer utformet på en god måte når det kommer til forbrukeratferd og kundereisen. Dette bidrar til god konverteringsrate og rangeringer på Google.

Målbar annonsering

Vi tar for oss målbar Google-annonsering. Dette betyr at vi gjør annonsering med full oversikt over kostnader og inntekter.

På denne måten finner vi fort ut hva som fungerer og hva som bør forbedres. Da er det lettere for oss å gi deg en annonsering som er kontinuerlig og lønnsom.

PROSJEKTERRelevante caser

Scroll

Ofte stilte spørsmål og svar

ERFARINGNoen av de vi har samarbeidet med

Andresen BilElevorganisasjonenBlink HusEventimNordre Follo KommuneBad.noOslo HudpleieklinikkuWorkNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringØyo BrødreneSaltdalshyttaTeoritentamen testen.no logo

Få et uforpliktende tilbud

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater