Google-Optimering - Vi hjelper deg til toppen av Google!

Google-optimering gjøres grundig

Hvorfor Google-optimering?

Å være på førstesiden av Google kan avgjøre forskjellen på 100 ukentlige henvendelser og en i måneden. Derfor kan vi si at det å være synlig på google er utrolig viktig. Heldigvis finnes det mange tiltak for Google-optimering som fører til bedre resultater i Google sine søkeresultater.

Vi kan google-optimering godt

Vi kan Google-optimering!

Det er en rekke tiltak man kan utføre for å Google-optimering. Noen av tiltakene er ganske avanserte, og krever de riktige verktøyene.

Tiltakene som kan være ekstra krevende å utføre selv handler som regel om teknisk SEO. Teknisk SEO handler om å utføre endringer og jobbe med en nettsides arkitektur og kildekode for å optimere den for Google.

I tillegg til teknisk SEO har vi også on-page og off-page SEO, altså SEO som utføres på og utenfor egen nettside, som er en stor del av Google-optimeringen.

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?
Bilde av lokal Google-optimering

Lokal Google-optimering!

I tillegg til nasjonal Google-optimering har vi også lokal Google-optimering. Dette er en form for Google-optimalisering som handler om å bli sett der man er, mens organisk SEO handler om å nå ut til omverden.

Lokal Google-optimering kan for mange bedrifter være et godt verktøy. Ettersom de fleste opererer innenfor et begrenset område, er det viktigste å være synlig innenfor nettopp dette område. Med lokal SEO kan man få til dette.

Dersom man for eksempel driver et bilverksted i Fredrikstad, og noen som fysisk befinner seg i Fredrikstad søker etter “bilverksted”, vil det dukke opp en boks på Google med en liten liste over de nærmeste bilverkstedene og hvor de befinner seg på kartet.

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

4 grunner til å velge oss!

Vi i Copyleft har fått profesjonell hjelp med Google-optimering fra Marketin AS. Deres dyktige spesialister har både hjulpet vårt eget konsern, i tillegg til å ha gjort Google-optimering på oppdrag fra Forbrukerrådet. Vi er svært fornøyde og kan anbefale Marketin på det sterkeste!

Jonathan Ibsen
Nestleder, Copyleft Solutions

Henrik er flink på Google-optimering

Klar for å bli funnet med Google-optimering?

Google-optimering er fremtiden innenfor markedsføring. Jo lenger tid det går, jo mer økonomisk aktivitet befinner seg på nettet. Videre, er SEO en mye mer kostnadseffektiv form for markedsføring sammenlignet med andre digitale og mer tradisjonelle former for markedsføring.

Skaff deg opptil flere tusen flere besøkende hver måned, ved å få hjelp til Google-optimering av oss.

Vil du ha gratis rådgivning med en spesialist?

Våre partnere

EventimAndresen BilAllier GruppenBad.noNasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringRussedressOslo Hudpleieklinikk MedispaTitt inn garnØyo Brødrene