Bli synlig på Google i Oslo

Bli synlig i Oslo på Google

SEO er et fagområde som stadig vokser i Oslo, Norge og resten av verden. SEO (Search Engine Optimisation) er en veldig viktig faktor når det kommer til bedriftens vekst på nettet.

SEO går ut på å optimalisere en nettside slik av Google foretrekker den ovenfor andre nettsider. For å forstå hvor viktig SEO er for en bedrift, kan man tenke seg to like bedrifter som utfører samme tjenester til samme priser, har like stor trafikk med kunder og har samme kvalitet på tjenestene, vil bedriften som har god SEO alltid havne over konkurrenten i Google sine resultater. Dette fører til at bedriften uten SEO taper et hav med potensielle kunder.

Opptil 90% av all trafikken fra Google sine søkeresultater går til de 10 første resultatene, hvor mesteparten av dette igjen går til de 3 første resultatene. Med andre ord kan man si at vinneren tar alt, når det kommer til Google.

I dette innlegget skal vi gå litt mer over SEO, men også fortelle om vår bedrift, Marketin, og hvorfor vi kan hjelpe deg med å nå toppen!

Vi er et ledende SEO-byrå i Oslo

Vi er et byrå i Oslo, hvor vi har spesialisert oss på SEO, og vil kunne hjelpe de fleste med å klatre til toppen. For tiden så ligger kontoret vårt i Ski, 25-30 minutter unna Oslo sentrum, så vi holder oss nærme der det skjer, samtidig som vi sparer på kostnader.

Vi har allerede hjulpet en rekke norske bedrifter til topps i søkeresultatene i Oslo. Noen bedriftsnavn som er verdt å nevne er Reactor, Andresen Bil, Titt Inn Garn og Eventim. Som referansene og tallene våre viser, har vi oppnådd mangedobling i trafikk og synlighet for flere av våre kunder. Titt inn Garn har også opplevd vekst på flere millioner i omsetning som et direkte resultat av et samarbeid med oss.

Ettersom at SEO er en langsiktig satsning med faktorer som stadig forandres, og at alle nettsider har unike startposisjoner, kan vi ikke love konkrete kortsiktige resultater. Selv om vi ikke kan love konkrete resultater, har vi nok med referanser som viser at vi vet hva vi gjør. Alle våre partnere har opplevd positive resultater etter et samarbeid med oss.

Hvem er vi?

Marketin er et markedsføringsbyrå med spisskompetanse på SEO, webutvikling, innholdsmarkedsføring og konverteringsoptimalisering (CRO). Marketin består I dag av 3 dyktige unge talenter som jobber tett sammen om prosjektene for mer enn det lille ekstra inn i arbeidet.

Siden starten vår i 2019 har vi opplevd rask vekst og mange fornøyde kunder. Til nå har vi bygd opp et lite og koselig firma, hvor alle våre partnere mottar gode tjenester til lave priser. Målet er å vokse enda mer, så vi kan hjelpe alle som trenger det.

Hva er egentlig SEO og SEM?

Dette avsnittet handler om begrepene SEO og SEM. Jeg skal gå litt gjennom hva de betyr og hvilke tiltak som går under begrepene.

SEO

SEO handler om å gjøre Google fornøyd med en nettside, noe som vil gi nettsiden en bedre plass i søkeresultatene. Innenfor SEO har vi noe som kalles for teknisk SEO. Dette handler om å gjøre endringer til kildekoden, strukturen og arkitekturen til nettsiden.

I tillegg til teknisk SEO, har vi også off-page og on-page SEO. On-page SEO utføres ved å drive innholdsproduksjon og optimalisering av bilder, tekst, metatekst og alt annet som kan optimaliseres for Google.

Off-page SEO dreier seg om å skape en bevissthet om bedriften din og innholdet som produseres. Dette kan gjøres gjennom forskjellige tiltak som gjesteblogging, sosiale medier og lenkebygging.

SEO består av mye mer enn det som er nevnt her, men dette gir en ganske god introduksjon på hva SEO faktisk handler om.

SEM

SEM, Search Engine, Marketing, handler om å benytte seg av en rekke forskjellige verktøy og tiltak for å få best mulig søkeresultater etter et bestemt budsjett. Målet med SEM er å optimalisere Google annonser, slik at man betaler så lite som mulig for klikk og konvertering.

Når det kommer til SEM, er noen av de bedre verktøyene man kan ta i bruk Google Min Bedrift, Google shopping og bruken av statistikk og analyseverktøy.

Vi tilbyr også digital markedsføring utover SEO

Siden vi har opplevd gode langsiktige resultater og kostnadseffektivitet med SEO, er dette feltet vi har særlig fokus på. SEO kommer ikke med kostnader per klikk, og skaper resultater som ofte vedvarer i lang tid fremover.

Til tross for dette har vi erfart at en god kombinasjon av forskjellige digitale markedsføringstiltak som sosiale medier, annonsering og SEO innholdsproduksjon ofte gir svært gode resultater som igjen gir stor ROI (avkastning på investering) til våre klienter.

Derfor kan vi levere helhetlige digitale markedsføringstjenester inklusiv SEO i Oslo og omegn. Dersom du ønsker å vite hva vi kan gjøre for deg og din bedrift, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss for å planlegge et uforpliktende møte der vi blir bedre kjent med hverandre. Mvh oss i Marketin AS.