Derfor bør du velge en SEO-konsulent fra Marketin

SEO er en bransje i sterk vekst, og verden har endelig begynt å åpne øynene når det kommer til viktigheten av å satse på SEO.

SEO konsulent Henrik Foyn Park som jobber med ansatt i Andresen Bil i Ski

Google er en nådeløs plattform å markedsføre seg i, og ved mindre man betaler Google eller er i samme nabolag som søkeren, er det ofte nærmest astronomiske sjanser for å dukke høyt oppe på egenhånd.

De 10 øverste resultatene på Google, altså førstesiden på Google, får opptil hele 90% av trafikken. Det vil altså si at rundt 10% eller mindre av trafikken ender opp på nettsiden som rangerte på 2,3,4,5,6,7 eller 25-siden. Med andre ord så ender Google-vinnerne på topp 10 opp med mer eller mindre all trafikken fra Google søk.

Når man faktorer inn at det daglig gjøres flere hundretusener av søk på Google etter produkter, tjenester og annen kommersiell aktivitet, og at opptil flere tusen eller i hvert fall hundrevis av disse søkene er relatert til sin egen bransje, kan man raskt forstå verdien av å gjøre det bra på Google søk.

Noen er velsignet med en nettside som er vært i drift i 15 år og er blitt populær, ettertraktet og blitt ansett som en troverdig informasjonskilde av seg selv. Denne kategorien mennesker er dog svært liten, og de fleste har gjennomført målrettede SEO-tiltak for å havne der de er i dag.

Med en dyktig SEO-konsulent, kan du også jobbe deg oppover i Google søkeresultatene, og øke trafikken til din nettside.

Hva gjør en SEO-konsulent?

En SEO-konsulent utfører SEO-arbeid på vegne av en bedrift. Enten kan bedriften hyre inn SEO-konsulenten; for å utføre et bestemt oppdrag, drive med SEO på vegne av bedriften, jobbe sammen med teamet, drive med SEO på vegne av bedriften mens teamet til bedriften for opplæring, komme med tips og råd, eller kanskje noe helt annet?

Uavhengig av hvilken av strategiene overfor som man velger ut, er altså jobben til SEO-konsulent å forbedre SEO-resultatene til en bestemt bedrift.

Dette gjøres hovedsakelig ved å analysere bedriftnettsiden sin nåsituasjon, kartlegge svakheter og sterkheter, og komme med en SEO-strategi som benyttes som en fremgangsmåte for å drive målrettet SEO-satsning i månedene og årene fremover.

En animert mann som hopper opp vekstsøyler, seo-konsulent marketin

Ettersom at SEO hovedsakelig er en langsiktig satsing som man ofte ikke ser resultatene av før det gjerne er gått et år, er det viktig å ha en realistisk tilnærming til hvilke resultater man får ved å ansette en SEO-konsulent.

Som regel er resultatet en mangedobling av trafikken og toppresultater på Google, men dette tar det tid og krefter å opparbeide seg. Derfor er SEO ikke nødvendig et lurt satsningsområde for å kunne levere knalltall til den neste kvartalsrapporten.

SEO er derimot et supert satsingsområde dersom man ønsker å bygge bedriften sin og gjøre den enda mer kostnadseffektiv, samt øke omsetningen gjerne mangfoldig på et lengre tidsperspektiv.

Hvorfor velge en SEO-konsulent fra Marketin?

En SEO-konsulent fra Marketin er en av de beste markedsføringsatsningene din bedrift kan gjøre. Vi har allerede hjulpet en rekke bedrifter til å mangedoble trafikken sin, og i noen tilfeller også omsetningen sin.

Det er viktig å huske at vår jobb er å øke trafikk, synligheten og plasseringen til nettsiden på nett, mens deres jobb er å sørge for at denne trafikken konverteres til kunder. Dersom det er ønskelig, kan vi også bidra med tips, råd, innsikt og strategier for å forbedre konverteringsraten. Men det er de første resultatene som i all hovedsak er vårt ansvarsområde.

Ved å velge en SEO-konsulent fra Marketin kan dere også bygge opp deres internkompetanse på SEO og digital markedsføring. Vår SEO-ekspert jobber gledelig side om side med din markedsføringsansvarlig for å bygge opp trafikken til siden din, samtidig som teamet ditt øker sin forståelse for vårt fagområde.

En annen god grunn til å velge en SEO-konsulent fra Marketin er at vi i tillegg til å ha spisskompetanse på SEO, også har annen uvurderlig kompetanse innenfor fagfelt som har sterk synergieffekt med SEO. 

Vi har blant annet også kompetanse innenfor nettutvikling, søkemotoroptimalisert tekstforfatting og innholdsproduksjon, grafisk design, SEM (Betalte søkeord, Google min bedrift og Google shopping), nettannonsering, drive analytisk arbeid, med mer.

Med vår gode allsidige kunnskap innenfor fagområder som er relevant for SEO og digital markedsføring, kan du med en SEO-konsulent fra Marketin få komplette løsninger fra en leverandør. Dette er med på å spare dine kostnader.

Dette har våre SEO-konsulenter fått til for andre bedrifter

Våre SEO-eksperter har tidligere bidratt til å blant annet øke trafikken og omsetningen til en garnnettbutikk mangfoldige ganger på kun et år. Vi har også bidratt til å gi allerede etablerte bedrifter som Andresen Bil og Eventim god prosentvis vekst i innkommende trafikk fra forbedrede og nye rangeringer på søkeresultatene til Google i tillegg til Google Ads.

Animerte figurer som står ved siden av en mobil skjerm med piler som peker oppover og stjerner, øk din trafikk med en SEO-konsulent

Dette er bare noe av det vi har fått til de siste to årene. For å lese mer om hva vi har fått til for våre kunder, er du hjertelig velkommen til å ta en titt på våre referanser og tidligere arbeid.

Dersom du er nysgjerrig på hva SEO kan gjøre for din bedrift, og ønsker innsikt i hvordan vi konkret kan hjelpe deg og din bedrift, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte der vi kan bli bedre kjent med hverandre! Mvh oss i Marketin.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning