Host1

Fra ett av de eldste webhotellene, til toppen av Google!

TIDSPERIODE2019

BRANSJEWebhosting, servere og domener

Host1, illustrasjonsbilde av nettsiden på telefon

Host1.no er en av de eldste webhotellene i Norge. De inngår som en del av Copyleft-konsernet og har ikke hatt fokus på satsning de siste årene helt til i 2019 når vi fikk oppdraget med å hjelpe Host1 til toppen av Google.

Host1 har lenge hatt lav profil og operert med faste kunder, deriblant Wikileaks. Host1 ønsker å se hva som var mulig å få til i markedet og eventuelt hvor mye det ville generere på å få økt etterspørsel på siden hjemmesiden deres.

Utgangspunkt til kunden var svært godt med tanke på autoriteten de hadde på sin egen nettside, dette er det som kalles domene-autoritet og bestemmer hvorvidt en nettside vil rangere godt på Google.

Vi startet det hele med å lytte til kunden og forstå deres behov. Deretter foretok vi en grundig markedsanalyse for å avdekke konkurrenters strategier, styrker og svakheter, dette ga oss masse innsikt i mulighetene til posisjonering av Host1.

Før vi startet med SEO gjorde vi en grundig markedsanalyse for å se på mulighetene i markedet, og hvor konkurransen var svakest. Vi rangerte deretter satsningsområder etter prioritet med det letteste først i stigende rekkefølge.

SEO ble hovedområdet til vekst for kunden, og grunnlaget til dette er at SEO gir varige resultater som gir avkastning i all fremtid, og ettersom kunden ønsket å satse langsiktig var det svært passende. I SEO-kampanjen var sammensatt av en stor mengde innholdsproduksjon mot landingssider, som i tillegg ble forsterket av et planlagt internt lenkesystem.

Host1 ble til Norges 3# mest synlige aktør innenfor et svært konkurranseutsatt marked. Som en liten del av Copyleft-konsernet er dessverre ikke Host1 en stor satsning, og de ønsket ikke å fortsette satstingen. Men de nyter økt trafikk og kunder til nettsiden den dag i dag også.

Prat med oss om prosjektet ditt:

Ingen bindingstid | Priser fra 6000 kr i måneden | Garanterer resultater