Hvorfor skal jeg ha et skreddersydd Wordpress tema? Dette er hvorfor!

Vi lager custom Wordpress tema og nettsideutvikling - Alt er mulig!

I dag, kan man si at internettet er kanskje det viktigste stedet for kommersiell aktivitet. En av de viktigste tiltakene man kan utføre for å oppnå bedre resultater på nett, er å få profesjonell bistand med både markedsføring og nettsiden sin.

Med et custom wordpress-tema bygget fra bunn av en utvikler, vil du ha bedre forutsetninger for å gjøre det bra i søkeresultatene til Google, samt en rask,, moderne og sikker nettside som sørger for en god brukeropplevelse for alle potensielle kunder.

Hva er et custom wordpress-tema?

Ofte, vil ferdige wordpress-temaer inneholde mye unødvendig og overflødig kode, som fører til en tregere nettside. Dette kan også føre til færre kunder, da de er svært utålmodige, og vil føle at nettsiden ikke har høy kvalitet.

Et custom wordpress-tema er et skreddersydd Wordpress-tema som er bygget fra bunnen av og opp. Utviklere har tatt utgangspunkt i blanke eller semi-blanke kildekoder, som de programmerer til å bli supre Wordpress-temaer som kjører din nettside.

For de som ikke er kjent med Wordpress, er det verdens desidert mest populære publiseringsverktøy. Dette publiseringsverktøyet driver omtrent en tredjedel av alle verdens nettsider. Wordpress tillater nettsideeieren å lett kunne gjøre mindre endringer på nettsiden som å lage innlegg, oppdatere informasjon, drive brukeradministrasjon og drifte en nettbutikk eller annen teknisk løsning.

Med et godt Wordpress-tema får man en nettside som fungerer akkurat slik man ønsker, og som ser ut akkurat slik man vil. En stor fordel med et custom Wordpress-tema er at man også slipper å ha en rekke unødvendige plugins som bidrar til å senke hastigheten til nettsiden.

Et ferdigtema derimot, dekker alle behovene til så mange som mulig. Slike ferdigtemaer er ofte gode alternativer, dersom man ønsker en enkel nettside uten spesifikke tekniske eller design relaterte behov. På et ferdigtema kan man bytte ut bilder, tekst og endre farger på noen elementer.

Få nettsiden akkurat slik du vil

Vi vil bygge opp en nettside slik du vil, og sørger for at den får de beste forutsetningene for å gjøre det bra i Google sine søkeresultater. Resultatene fra en ny nettside vil også vedvare i mange år frem i tid, noe som er svært kostnadseffektivt.

Dersom man har behov knyttet til tekniske løsninger, kan dette også integreres i Wordpress-temaet på en god måte. Slike tekniske løsninger kan være en unik meny, mulighet for å endre på noen elementer selv eller unikt oppsett av produkter, informasjon eller lignende.

Vi kan også webdesign og digital markedsføring!

Vi tilbyr også webdesign som involverer skissering og planlegging av utformingen til nettsiden og UX (brukeropplevelse).

Det fine med webdesign og custom Wordpress-tema fra oss, er at våre tjenester blir utført med et mål om å oppnå gode SEO-resultater. Vi kan også bistå med oppsett av landingssider rettet mot bestemte annonsekampanjer på Facebook, Google eller andre platformaer. Dette bidrar med å øke konverteringsrater.

Komplett pakke med webdesign, markedsføring og custom wordpress-tema

Med Marketin på din side kan du og din bedrift få alt dere trenger av grafisk design, nettsideutvikling og markedsføring fra en aktør. Det gjør at alle tjenestene du trenger innenfor våre fagområder blir satt opp med synergieffekt til hverandre, slik at alt spiller på lag. Videre separerer det dere også for kostnader og tid knyttet til relasjonsbygging med forskjellige aktører.

Vi i Marketin har erfaring med nettsideutvikling, markedsføring og webdesign for en rekke store, mellomstore og mindre aktører på et norsk og internasjonalt plan. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut av hva vi kan gjøre for din bedrift.