SEO til Magento

SEO for Magento - Vi hjelper deg med å komme til toppen av Google

Dersom en Magento nettbutikk oppnår gode SEO-resultater, vil dette som regel føre til en større strøm med potensielle kunder. Siden SEO er viktig for alle nettsider og nettbutikker, har vi i Marketin AS spesialisert oss i feltet. Vi har hjulpet en rekke bedrifter med å oppnå gode SEO-resultater, som har ført til en mangedobling med potensielle kunder.

Med en god SEO-plan, vil vi kunne bygge opp en nettbutikk sin domeneautoritet, altså hvor godt Google liker en side. Dette fører til at Google vil prioritere din nettside ovenfor andre med dårligere autoritet. For å enkelt sjekke ut en nettside sin autoritet, kan man bruke SEO-verktøyene til Moz og Ahref. Da vil man få en god indikasjon på hvordan en nettside eller en nettbutikk vil prestere på relevante søkeord.

Ved å inngå i en avtale med et SEO-byrå, vil en nettbutikk få bygget opp autoriteten og troverdigheten. Resultatene er vedvarende, og vil derfor vi gode resultater i mange år frem i tid.

Les videre for å finne ut av hvilke tiltak vi utfører og hvorfor SEO er viktig for en Magento nettbutikk.

SEO er viktig for Magento

Som nevnt ovenfor, så er SEO viktig for Magento-nettbutikker. Dersom man kjører annonser basert på søkeord, vil dette koste penger hver gang noen klikker seg inn på nettsiden. Dette skaper ikke langsiktige resultater, men går heller for kortsiktige og umiddelbare resultater som ikke varer etter annonsene er fjernet. I motsetning til dette, vil SEO skape organisk trafikk som vedvarer selv etter at kampanjen er ferdig.

Da vil man oppleve å få bedre resultater i Google for nye produkter og undersider på Magento-nettbutikken.

Konkrete SEO-tiltak vi utfører for Magento

Siden vi har spesialisert oss i feltet, har vi kompetansen som trengs for å utføre tiltakene som er nødvendig for gode SEO-resultater og mer!

Har du behov for tekstproduksjon til produkter og kategorier, generell informasjon på en nettbutikk eller en bloggpost, teknisk SEO eller etisk lenkebygging, er vi de rette for å levere dette for alle som trenger det.

Under skrives det om noen av tjenestene vi utfører innenfor SEO. Vi tilbyr også andre SEO-tiltak som off-page SEO, SEM og andre digitale markedsføringstjenester som Google shopping, Google ads, merkevarebygging og annonsering i sosiale medier, nettutvikling, grafisk design og mer.

Tekstforfatting og innholdsproduksjon

Tekstforfatting og innholdsproduksjon er en viktig og stor del av SEO. Dette er fordi Google finner ut hva en nettside handler om, og vil deretter gi relevante rangeringer. Derfor er det viktig med godt innhold på nettsiden sin.

Når en nettside har tekster som engasjerer og informerer lesere, samt bruker relevante søkeord og har lenker til relevante sider, vil Google forstå fort hva nettsiden handler om. Dette fører til at nettsiden blir plassert på relevante steder i søkeresultatene. Har en nettside også god troverdighet og domeneautoritet, vil dette bidra sterkt med å skape bedre resultater.

Vi skriver tekster til Magento-nettbutikker sine undersider, kategorisider, blogginnlegg, produktsider og mer. Med tekstforfatting fra Marketin, kan du være sikker på at tekstene holder samme kommunikasjonsstil som bedriften har fra før.

Teknisk SEO og best practice on-page SEO

Vi vil sørge for at meta-beskrivelser og titler inneholder god, relevant og optimalisert tekst, samt strukturerer lenker og undersider.

Når bilder blir brukt, vil vi holde størrelsene lave slik at nettsiden ikke blir tregere. Er det behov, så kan vi også implementere noe som heter lazy-load, som gjør at segmenter av Magento-nettbutikken lastes inn når man scroller nedover siden. Dette sørger for å holde siden rask og responsiv.

Med tanke på søkerobotene til Google, vil vi også gå gjennom produktene som er på nettbutikken for å sørge for at alt er optimalt satt opp.

Oppsett av Magento-nettbutikk

Dersom du ikke har en eksisterende Magento-nettbutikk, eller ønsker en ny, vil vi sammen med våre nettutviklingspartnere sette opp en nettbutikk for deg. Når vi oppretter en Magento-nettbutikk, kan vi sørge for at den oppfyller alle tekniske SEO-krav, følger SEO-mønsterpraksis, samt er rask, responsiv og moderne.

Vi kan også hjelpe til med å få på plass integrasjonsløsninger mot ditt fysiske varelager i butikk på kassesystemet, i tillegg til regnskapssystemet ditt.