Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

SEO-byrået Marketin AS - Spesialister på søkemotoroptimalisering🕵️

Velkommen til SEO-byrået Marketin AS. Vårt team består av spesialister med kompetanse innenfor alle områder som kreves for å oppnå gode rangeringer på Google.

Når du jobber med oss som ditt SEO-byrå vil vi alltid ta din unike situasjon i betraktning. Vi starter alltid med å lytte til dine mål for samarbeidet, samt budsjettet du har å satse. Etter dette gjør vi en analyse av nettsiden din og konkurrentene i markedet. Vi finner da ut viktige nøkkeltall for å lage en SEO-strategi som faktisk fungerer, og dette er en av grunnene til at vi alltid lykkes i våre samarbeid.

Nedenfor finner du forskjellige aspekter som vi jobber grundig med for at våre kunder lykkes i søkefeltet.

Autoritet - At google tillater deg å rangere høyt

Google er avhengig av å levere de beste resultatene til sine brukere, hvis ikke vil folk heller flokke seg til en bedre søkemotor. For deg betyr det at du må oppnå tillitten til Google for å rangere på enkelte søkeord. Vi har funnet nøkkelen til å gjøre våre kunder betrodd av Google, faktisk i den grad at i enkelte tilfeller har vi rangert over SNL og Wikipedia på enkelte søkeord.

Teknisk optimalisert - At siden består Google sine tekniske krav

Google setter strenge krav til din nettside. Deriblant finner du noen veldig grunnleggende krav som sikkerhet, hastighet og lignende. Men i dybden finner du enda flere krav som gjør forskjellen på toppen av søkefeltet. Vår webutvikler er godt kjent med de fleste publiseringsverktøy og kodespråk, som betyr at vi kan hjelpe deg på din nåværende løsning.

Søkemotoroptimalisert tekst - At du blir funnet på søkeord

For at Google skal rangere dine produkter, produktkategorier eller tjenester, så er det strengt nødvendig å ha det som kalles for SEO-tekster. Det er tekster som er skrevet rundt et strategisk nøkkelord for å komme høyt på Google.

Vår tekstforfatter har utarbeidet mange gode oppskrifter og skrivestiler, som passer selv for de mest kompetente bransjene.

Brukersignaler - Google gir sine kunder den beste opplevelsen

Når du har oppfylt alle kravene som står nevnt overfor, vil du havne på forsiden av Google. Det er nå tid for å klatre i søkefeltet, og dette gjøres gjennom å gi brukerne en god opplevelse, som Google ser. Eksempelvis vil du klatre fra 5# til 4# dersom Google oppfatter at du gir brukerne en bedre opplevelse enn konkurrenten.

Google min bedrift - bli sett i ditt område

Lokal SEO er sterkt undervurdert og konkurransen er relativt lav. Med lokal søkemotoroptimalisering kan din bedrift bli eksponert overfor potensielle kunder i ditt lokalområde. Lokal SEO er helt essensielt for for eksempel en snekker eller håndverker som kun jobber lokalt. Vi vet hvordan få din bedrift synlig i ditt lokalmiljø, uansett bransje!

Ta en uforpliktende prat om din fremtid på Google

Hva kan du forvente av et samarbeid med Marketin som ditt SEO-byrå?

Vi garanterer deg økt synlighet i søkefeltet. Hvis ikke, får du pengene tilbake.

Som nevnt tidligere gjør vi alltid en grundig markedsundersøkelse for å se hvordan konkurransen stiller i søkefeltet, det gjør det mulig for oss å se hvor lønnsomt det er for din bedrift å konkurrere i søk. Som et spesialisert SEO-byrå ser vi på det som vårt ansvar å advare deg, hvis vi ser at du ikke vil motta avkastning på din investering i SEO.

Forespør et samarbeid

Hvorfor velge oss som ditt SEO-byrå

Når du skal velge et SEO-byrå er utvalget plenty, og det er vanskelig å differensiere hvem som vil være en passende samarbeidspartner for deg. Derfor skal du nå få vite litt om hva vi som SEO-byrå kan tilby deg.

Skreddersydd samarbeid

Vi har pågående samarbeid med alt fra den lokale snekkeren, til børsnoterte selskaper som ønsker å konkurrere på nasjonalt nivå. Med oss som ditt SEO-byrå får du en skreddersydd kampanje som passer til ditt budsjett.

Garantert resultater

Vi garanterer resultater. Det vil si at hvis du ikke oppnår resultater med oss som markedsføringsbyrå, så jobber vi gratis frem til vi har oppnådd noe lønnsomt. Vi tar vår kundeportefølje ekstremt seriøst og vi bygger vår bedrift på andre sin suksess.

Konkurransedyktige priser

Som et profesjonelt markedsføringsbyrå har vi svært konkurransedyktige priser, som gjør det lett også for små-mellomstore aktører å få avkastning på sin investering hos oss. Våre konkurrenter ligger omtrent 50% høyere i pris enn det vi gjør, og det er vi stolte av å kunne tilby.

KISS-prinsippet

Noe som differensierer oss som et markedsføringsbyrå, er at vi kun går for resultater og det som faktisk teller. Kiss står for "Keep it simple, stupid", og det er et prinsipp vi lever for. Med Marketin som ditt SEO-byrå sørger vi for at du får mest mulig avkastning ut av pengene du bruker.

Kom i gang med et samarbeid

Så enkelt er samarbeidet med Marketin som ditt SEO-byrå

  1. Dersom du finner ut at et samarbeid med oss ditt SEO-byrå kan være passende, vil vi kartlegge din nåværende situasjon og utarbeide en grundig strategi.
  2. Når strategien er ferdig utformet vil vi presentere den for deg, slik at du har muligheten til å takke nei, dersom du føler at satsingen ikke gir mening.
  3. I løpet av samarbeidet følger vi opp strategien og jobber sammen med deg om behovene som oppstår underveis. Du vil i løpet av denne perioden motta regelmessige rapporter som viser til progresjonen i søkeresultatene.
  4. Etter perioden er for førstegang- samarbeidet har utløpt står du fri til å fornye samarbeidet med oss, dersom vi også føler det er passende.

Prat med oss om dine mål

Noen av resultatene vi har oppnådd for våre kunder

  1. Eventimb2b.no til Norges #2 mest synlige leverandør av billettsystemer.
  2. Hudpleieklinikken.no til Oslo sin mest synlige aktør av hudbehandlinger.
  3. Tittinngarn.no til Norges 7# mest synlige garnbutikk.
  4. S8R.no til Norges mest synlige leverandør av POS og kasseapparater på Google.
  5. Vi gjorde Host1.no til Norges 2# mest synlige leverandør av servere og webhosting.
  6. Andresenbil.no til en av Norges mest synlige leverandører av Mercedes-benz.
Se flere prosjekter

Hvorfor ikke bare gjøre det selv?

Noen vil nok stille seg spørsmålet, hvorfor kan jeg ikke bare gjøre det selv?

Dette er et helt logisk spørsmål å stille seg selv, og et spørsmål som bør bli stilt. Svaret er at for noen så kan det så klart være gunstig, men det er i så fall kun gjeldende for selskaper som allerede besitter SEO-kunnskap. Noen kan så klart bygge seg et hus selv, og andre trenger håndverkere, dette gjør seg gjeldende også for SEO.

Det er omtrent 200 faktorer som sammen utgjør hvorvidt en vil nettside vil oppnå gode SEO-resultater. Disse faktorene er vektet forskjellige, men til tross for det, så er vanskelig å vite akkurat hva man skal gjøre, hvordan man skal gjøre det, og hva man skal satse sterkest på. Det er her vi kommer inn som ditt SEO-byrå.

Det er viktig at SEO-satsingen er skreddersydd for akkurat din bedrift. Ved hjelp av strategiske analyser basert på historikk, bransje og særegne forhold, vil vi som ditt SEO-byrå kunne skreddersy en effektiv SEO-kampanje som gir resultater.

Dersom du har behov for SEO-kurs eller å leie inn en SEO-konsulent, tilbyr vi selvfølgelig det også!

Kom i gang