SEO-analyse - Hos oss får du et gratis møte med en spesialist!

SEO analyse

Det er mye man må tenke på når man jobber med SEO. Heldigvis har vi nå verktøy som kan brukes til å utføre SEO-analyser. Dette legger en god grunnmur for videre arbeid med SEO.

SEO (Search Engine Optimisation) er et fagområdet som handler om å optimalisere en nettside for søkemotorer. Det fine med å oppnå god SEO, er at Google setter pris på dette, og vil foretrekke en nettside med SEO overfor en som mangler SEO.

Siden det blir utført over 50 millioner søk på Google i Norge, er det ufattelig viktig å ha et overtak på sine konkurrenter.

Hva er en SEO-analyse?

Når vi skal hjelpe en bedrift for å få bedre SEO-resultater, er det viktig å først kartlegge nettsiden, samt å se hvordan bedriften og nettsiden gjør det innen SEO. En slik analyse varierer kraftig fra et SEO-byrå til et annet.

Siden vi i Marketin har spesialisert oss på SEO som vårt fagområde, vil vi kunne levere grundige og profesjonelt utførte SEO-analyser. Analysene våre tar for seg det tekniske knyttet til en nettside. Da får vi vite hvor rask nettsiden er, kvaliteten til siden og hva som kan gjøres for å skape bedre SEO-resultater.

Vi ser også på lenker som peker til og fra nettsider, for å så sammenligne dem med konkurrentene sine. Dette gir oss en god indikasjon på en bedrift sin konkurranseevne når det kommer til SEO og innkommende trafikk til nettsiden.

Analysen vår finner også ut av hvilke søkeord som er relevante for dine tjenester og varer. Vi tar en titt på hvordan du presterer på dagens søkeord, og hvilke søkeord som bør få fokus.

Dette kan en SEO-analyse hjelpe deg med

En SEO-analyse vil gi en god innsikt rundt det tekniske knyttet til en nettside, og ikke minst hvor godt den er egnet for å gjøre det bra i søkeresultatene til Google. En analyse vil også gi en innsikt om hvordan dine konkurrenter gjør det. Dette gir deg også informasjonen du trenger for å slå konkurrentene dine.

Dersom du ønsker gode resultater, kan vi levere en komplett SEO-analyse som gir deg spesialtilpassede tiltak basert på funnene fra analysen.

For å ta bedriften din til nye høyder, vil en analyse være det første og rette steget!

Bestill en rimelig, men effektiv og grundig SEO-analyse fra Marketin SEO-byrå

Dersom du ønsker en SEO-analyse og kanskje en unik SEO-tiltakspakke levert fra SEO-ekspertene i Marketin, så er du kommet til rett sted.

Våre dyktige SEO-medarbeidere står klare til å rådgi, arbeide for og/eller sammen med deg og ditt team. Basert på en grundig SEO-analyse levert fra Marketin vil du få et godt fortrinn på mange av dine konkurrenter når det kommer til SEO.

Ta kontakt med oss, så finner vi ut sammen hvordan vi kan hjelpe din bedrift med å komme over dine konkurrenter.