Top
  • Post@marketin.no
  • 921 10 940

SEO (søkemotoroptimalisering) og annonsering tjenester

Marketin spesialiserer seg for SEO og tjenester som omfavner fagfeltet. Vi gjør grundig forarbeid med nøkkelord og legger en solid strategisk plan for å oppnå ønskede effekter i søkemotorer. Vi er forsiktige med lenkebygging for at ikke det skal ha en uønsket effekt.  

Google Ads kan være både effektivt og ikke koste skjorta på en gang. Dette gjøres via en nøkkelordanalyse for å finne søkeord som det ikke konkurreres stort om. På denne måten får man billigere annonser og høyere ROI ( return of investment). 

En nøkkelordanalyse for SEO er det første man burde investere i når man skal tenke på langsiktig søkemotoroptimalisering. En nøkkelordanalyse vil gi deg lange og korte søkeord som må brukes i takt med nettsted og innlegg. Når vi lager en nøkkelordanalyse får du en liste med søkeord som er mest relevant og effektivt for ditt fagfelt. Listen inkluderer søkevolum og vanskelighetsgraden til å rangere. Vi finner de rette søkeordene for deg!

Facebook er genialt for annonsering av enkelte varer og tjenester. Facebook har en gigantisk database med unike muligheter for annonsører. De muliggjør det å treffe mennesker med spesielle psykografiske og demografiske variabler på en treffsikker og kostnadseffektiv måte.

Dersom du ikke har oppnådd din ønskede Google rangering kan dette skyldes mangt. Det er ikke nødvendigvis ikke at du mangler lenker med høy kvalitet eller nok nøkkelord. Det kan være så enkelt som at fordelingen av dine lenker er ujevn og oppfattes som et misstenksomt linkbuilding scheme. Vi gir rådgivning til hvordan du kan nå din ønskede SEO plassering! 

Reklame på Instagram gir muligheter for lyd, video og bevegelige bilder. Instagram er ikke veldig billig å markedsføre seg på men gir unike muligheter til å bygge et sterkt merkevare. Ulikt de mest populære markedsføringkanalene gir Instagram mer direkte feedback og engasjement.

Lenkeopprydding for SEO angrep

Dersom du har blitt utsatt for en gavepakke med drittlenker fra en konkurrenter kan det være fint å få ryddet opp i det. Slike lenker kan kjøper via nettsider som Fiverr  og er en såkalt “blackhat” SEO strategi som gjør at nettsiden din blir markert med spaminnhold og får dårligere rangering. Vi har spesialprogrammer som kan overvåke din nettside dersom du blir utsatt for angrep vil umiddelbart kunne rapportere dette til Google og hindre angrepet.

SEO for Youtube er viktig dersom du ønsker å bli synliggjort mest mulig. Vi har strategier for hvordan du best mulig kan gi vekst til din kanal. SEO for Youtube  omhandler mer enn bare hva du putter i din video beskrivelse. Det er avanserte algoritmer som bestemmer, og disse kan brukes med formål.

Lyst på en vurdering av ditt nettsted?