SEO-tjenester

Marketin er et digitalt markedsførings- og SEO-byrå med særlig fokus på søkemotoroptimalisering. Våre SEO-tjenester kan hjelpe din bedrift med å bli synlig, uavhengig av deres marked.

Marketin SEO-byrå - SEO-spesialister

Det er skummelt å forplikte seg til lange avtaler, derfor tilbyr vi et prøvesamarbeid for å gjøre deg trygg på at din investering gir avkastning. Sammen legger vi en strategi som følges opp over 3 måneder. Vi måler effekten på avtalte søkeord og gir deg en rapport som henviser til progresjonen til relevante nøkkeltall når det nærmer seg slutten av prøvesamarbeidet.

Vi satser på langvarige og gjensidig lønnsomme samarbeidspartnere, dette får vi ved å levere resultater til våre kunder som overstiger kostnader knyttet til samarbeidet med en god margin. Vårt mål gjennom prøvesamarbeidet er å bevise til dere at et samarbeid med oss er både kostnadseffektivt og lønnsomt!

Teknisk SEO

Teknisk-SEO er en teknisk optimalisering av deres nettside. Her følger vi Googles strenge krav til nettsideutforming slik at dere får gode og varige resultater.

Lokal SEO

Driver du en lokal forretning? Isåfall kan lokal SEO-satsing bli meget lønnsomt for deg. Google gir lokale aktører ekstra god synlighet i sitt nærområde

SEO-innhold

Vi lager SEO-optimalisert innhold slik at din/deres hjemmeside blir bedre eksponert på Google. Med godt faginnhold på nett viser man også sin ekspertise i bransjen til omverdenen.

SEO-strategi

Uten en strategi blir driften et sjansespill med dårlige odds. Vi liker ikke dårlige odds. Derfor legger vi solide strategier for å utkonkurrerer deres konkurrenter på Google.

Søkeordsanalyse

Lønnsomhet på nett gjenspeiler trafikk. Få mer trafikk til din/deres side ved å vite hvilke relevante ord forbrukere søker etter for å finne aktører i akkurat din bransje. Vi hjelper deg med å finne de mest lønnsomme søkeordene for din bedrift og bransje.

SEO-analyse

Hvor befinner du deg i markedet? Hvem er dine konkurrenter? Hva skal til for at du skal slå dine konkurrenter i søkresultatene?
Vi hjelper deg med grundige analyser slik at du ikke lenger har ubesvarte SEO-relaterte spørsmål.

"Excellent results in a short amount of time"

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended!

Marcia Titley / CEO - Eventim Norge AS
Marketin seo-byrå kunde referanse

"Svært gode resultater"

“Vi i Host1 har fått viktig SEO-hjelp av Marketin AS til å analysere vår posisjon i markedet og har fått utarbeidet en grundig og gjennomtenkt tiltaksplan for å øke vår synlighet på nett. Vi har opplevd å bli tatt på alvor, fått god oppfølging og svært gode resultater av å bruke Marketin AS. Anbefales!.”

Jonathan Ibsen / Project Manager - Copyleft Software AS

"Profesjonell hjelp"

“Oss i You Learn AS / Totalhms.no fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!”

Daniel Johansen / Daglig leder - TotalHms.no / Youlearn AS
Marketin seo-byrå kunde referanse

"Vår investering har fått god avkastning!"

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Umer Hashmi - S8R Butikksystemer AS

Ofte stilte spørsmål

Vi kan love resultater i form av målsatte KPI-er/nøkkeltall som fremviser fremgangen vår i henhold til ønskede resultater.

Marketin er et SEO-byrå, som betyr vi er et markedsføringsbyrå spesialisert innenfor søkemotoroptimalisering.

SEO er et fagfeltet som er svært komplekst og i stadig endring, derfor er det viktig at en samarbeidspartner for SEO holder seg stadig oppdaterte på Google sine algoritmer. Vi er et slikt byrå, vi abonnerer på fakta fra solide kanaler som: Search Engine Planet, MOZ, Google Webmaster og mange andre. Det sikrer oss kontinuerlig oversikt over algoritmeendringer fra Google sin side!

Svaret er ja. Vi tilbyr white-label tjenester og samarbeid innenfor de fleste av våre tjenester. Vi kan opprettholde all kundekontakt og levere kvalitets service som gjør dine kunder fornøyde! Marketin har et stort fokus på kundeservice og for oss er det viktig at du skal føle deg trygg på at vi behandler dine kunder like godt som våre egne. 

Et SEO-byrå er et digitalt markedsføringsbyrå som leverer tjenester spesielt innenfor SEO og annen inbound markedsføring. Vi gjør alt fra å utvikle teknisk-SEO optimaliserte nettsider og nettbutikker til å levere tekstforfatting for alle behov og bransjer.

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning