Personlig coaching og business mentoring!

Personlig coaching og business mentoring!

Personlig coaching og business mentoring med oss i Marketin AS.

Ønsker du personlig coaching eller mentoring innenfor business? - Da har du kommet til rett sted, vi i Marketin tilbyr hjelp med personlig utvikling for alle som ønsker å utvikle sitt eget potensiale, gripe mulighetene sine og gå satse på å realisere drømmehverdagen. Vi er en gruppe med unge mennesker som brenner for selvutvikling og vi ønsker nå å hjelpe andre å realisere sitt ytterste potensiale.

4 steg med personlig coaching

Kartlegging og tilrettelegging

Lage en konkret strategi med mål

Personlig oppfølging med rådgivning

Hjelpemidler til personlig utvikling

Først kartlegger vi hva du egentlig har lyst til å få til, setter ned spesifikke mål og utarbeider en god kjennskap til deg som person og hvordan ting bør tilrettelegges for å passe inn i ditt liv.

Personlig coaching med Henrik Park

Hvordan kan jeg coache deg?

Det verste jeg vet om er å føle at jeg ikke har kontroll på mitt eget liv. For meg var livet som liten var ikke alltid lett, og med mye kaos skjønte jeg at det ikke er slik jeg ønsket å leve. Etter mye om og men fant jeg endelig ut at jeg selv er ansvarlig for alt som skjer i mitt liv.

Helt siden 2014 har jeg selv jobbet med selvutvikling, lest hundrevis av bøker og hatt kontinerlig fokus på å jobbe mot drømmelivet. Nå kan jeg stolt si at firmaet du ser her, er i enorm vekst og hverdagen min har aldri vært bedre.

Jeg kan hjelpe deg å realisere dine drømmer om du velger å satse.

Henrik Park - Daglig leder i Marketin AS

Daniel er coach innenenfor business og personlig mentoring

Hvordan kan jeg coache deg?

Mitt navn er Daniel og jeg er en ekspert på å tilrettelegge for en effektiv hverdag, med bruk av teknologiske hjelpemidler som gjør organiseringen til en lek. Fra meg kan du få hjelp til å strukturere din hverdag og bruke teknologi til å gjøre livet lettere.

Ved å frigjøre tid kan du deretter reinvestere denne tiden i aktivitetene som får deg videre mot dine mål.

Daniel Martinsen - Partner i Marketin AS

Priser for personlig coaching og business mentoring?

Prisene vi tar for personlig coaching og business mentoring er basert på samarbeid som minimum strekker seg over en periode på 6 måneder. Vi er ikke ikke interessert i å jobbe med noen som ikke er klare for å satse og gå fullt ut. Til gjengjeld skal vi satse 100% på deg!

Ta kontakt så finner vi et opplegg som vil passe for deg, og du vil motta et unikt pristilbud deretter.