Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Markedsføringsbyrået Marketin AS - Leverandør av suksess på nett

Velkommen til markedsføringsbyrået Marketin. Vi utvikler og designer digitale konsepter som kundene digger. I tillegg garanterer vi økte resultater når vi tar hånd om markedsføringen!

Vi gjør enkelt og greit det som er lønnsomt og holder avstand til tidstyver.

Identitet og differensiering

Uten identitet, blir du fort èn av mange. Vi bidrar til å utvikle et moderne konsept som brukerne digger, og som skiller deg ut fra konkurransen.

Nettsider som gjør salgsjobben

For å være vellykket på nett, trenger du å ha en god nettside som gjør salgsjobben for deg. Vi lager nettsider og nettbutikker som er designet til å ta besøkende gjennom en salgstrakt og omgjøre de til kunder.

Trafikk med kjøpshensikt

Når noen Googler en tjeneste eller et produkt, så er det alltid et behov som ligger til grunn. Vi kan gjøre din bedrift synlig på lønnsomme søkeord i øyeblikkene det gjelder.

Forbedring av kundereisen

Å forstå hvordan nettsidetrafikken oppfører seg, er sentralt for å øke prosentandelen som velger å gå fra besøkende til kunde. Vi finner og fikser flaskehalsene!

Ta en uforpliktende prat

Hvorfor velge Marketin som ditt markedsføringsbyrå

Når du skal velge et markedsføringsbyrå er utvalget plenty, og det er vanskelig å differensiere hvem som vil være en passende samarbeidspartner for deg. Derfor skal du nå få vite litt om hva vi som markedsføringsbyrå kan tilby deg.

Skreddersydd samarbeid

Vi har pågående samarbeid med alt fra den lokale snekkeren, til børsnoterte selskaper som ønsker å konkurrere på nasjonalt nivå. Med oss som ditt markedsføringsbyrå får du en skreddersydd kampanje som passer til ditt budsjett.

Garantert resultater

Vi garanterer resultater. Det vil si at hvis du ikke oppnår resultater med oss som markedsføringsbyrå, så jobber vi gratis frem til vi har oppnådd noe lønnsomt. Vi tar vår kundeportefølje ekstremt seriøst og vi bygger vår bedrift på andre sin suksess.

Konkurransedyktige priser

Som et profesjonelt markedsføringsbyrå har vi svært konkurransedyktige priser, som gjør det lett også for små-mellomstore aktører å få avkastning på sin investering hos oss. Våre konkurrenter ligger omtrent 50% høyere i pris enn det vi gjør, og det er vi stolte av å kunne tilby.

KISS-prinsippet

Noe som differensierer oss som et markedsføringsbyrå, er at vi kun går for resultater og det som faktisk teller. Kiss står for "Keep it simple, stupid", og det er et prinsipp vi lever for. Med Marketin som ditt markedsføringsbyrå sørger vi for at du får mest mulig effekt ut av pengene du bruker.

Forespør et samarbeid

Kompetansen du finner i Marketin

Til å være et lite markedsføringsbyrå har vi fått til store ting i diverse markeder. Vi har blant annet gjort flere bedrifter til Norges mest synlige aktører innenfor sine respektive bransjer. I tillegg har vi kodet verktøy som digitaliserer bedrifter sine analoge oppgaver.

Vår kompetanse som et markedsføringsbyrå ligger kort oppsummert innenfor noen få, men svært sentrale fagområder. Nedenfor punktene skal vi fortelle litt mer om hva denne kompetansen betyr for deg som kunde.

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Vi er blant landets beste innenfor SEO, og vi har resultatene til å bevise det. Som kunde hos oss har vi muligheten til å ta deg til toppen av søkefeltet på de fleste søkeord.

Marketin startet faktisk opp som et SEO-byrå, og har siden utviklet seg til å bli et mer mangfoldig markedsføringsbyrå. Med SEO i byggesteinene, kan vi love deg en særdeles profesjonell SEO-strategi og utførelse.

Annonsering med målbarhet

Som kunde hos oss får du alltid oversikt over resultatene til annonseringen. Vi starter alltid annonseringen med å finne ut lønnsomheten til en konvertering (henvendelse eller salg), der vi foretar en statistisk analyse til å kalkulere ut lønnsomhetskravene til videre annonsering.

Etter første trinn har blitt grundig utarbeidet, vet vi en del om hvilke krav som settes til annonseringens lønnsomhet, som betyr at vi nå må eksperimentere med forskjellige teknikker og vinkler for å oppfylle kravene.

Etter vi har utarbeidet forskjellige effektive fremgangsmåter, vet vi nå hvordan vi skal tilnærme oss kunden og oppnå lønnsom annonsering. Videre kan annonsene rimelig vedlikeholdes og optimaliseres for å oppnå en fast inntektsstrøm.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Vi som markedsføringsbyrå har med oss mye erfaring fra forskjellige bransjer, nettsider og nettbutikker, at vi enkelt kan foreta grep for å øke antallet konverterende på din side.

I tillegg kan vi gå mer i dybden og øke konverteringen med informasjon vi uthenter fra A/B testing, kundeundersøkelser, samt analyse av kundeatferd i kundereisen.

Tekstforfatting

Det er ikke lett å prate gjennom en nettside, og derfor er tekst helt essensielt. Vi bidrar til å skrive SEO-optimaliserte tekster på vegne av din bedrift til ethvert formål. Til nå har vi skrevet tekster om alt fra kassaapparater til psykiatri. Vi tar selvfølgelig på oss enda en utfordring, selv hvor fagtungt det skal være.

Webutvikling

Som et markedsføringsbyrå er vi svært kreative til å bruke webutvikling i vårt arbeid. Alt fra egenutviklede nettsider til digitalisering av analoge prosesser. Med oss som ditt markedsføringsbyrå har vi kompetansen til å utvikle så og si hva som helst, og dette byr på mange muligheter for å skape en god digital skreddersøm for din bedrift.

Fortell oss om dine mål

Fortsatt ikke overbevist?

Trykk på knappen så kommer du inn på prosjektsiden, der du kan lese mer spesifikt om hva vi har gjort for våre kunder og resultatene de opplever.

Se våre prosjekter