Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Markedsføringsbyrået Marketin AS - Leverandør av suksess på nett

Velkommen til markesføringsbyrået Marketin. Vi er et lite byrå med store ambisjoner for våre samarbeidspartnere.

Med et tett samarbeid har vi klart å løfte bedrifter opp i søkeresultatene til Google. Dette skaper en passiv strøm med potensielle kunder som kan mangedoble trafikken inn til siden. Vi har også mye erfaring med oppsett og drift av Facebook-annonseringer som er basert på gode søkeord.

Vårt mål er å hjelpe alle med å oppnå de beste markedsførings-resultatene, og med erfaringen og kompetansen som trengs, klarer vi dette.

Les videre for mer informasjon om Marketin og våre tjenester.

Marketin AS - Byrået som hjelper deg med markedsføringen

Ved å hyre inn et profesjoneprofesjoneltmarkedsføringsbyrå som Marketin, vil du få

Vi har hjulpet en rekke med svært forskjellige bedrifter med å oppnå gode resultater etter hjelp med markedsføring. Våre samarbeid har vært suksessfulle, da vi utfører markedsføringen med høy kompetanse og mye erfaring. Vi har også tilgang til gode verktøy som gir oss nøyaktige analyser på annonser, søkeord og nettsider, som vi tar i bruk for å oppnå resultatene som er ønsket.

Dersom du vil ta en titt på våre suksesshistorier, klikk her!

Ønsker du å bli vår neste suksess? Ikke nøl med å ta kontakt!

Få hjelp med din SEO!

Med spisskompetanse på SEO (Search Engine Optimization) har vi det som er nødvendig for å hjelpe deg med å slå dine konkurrenter.

SEO handler enkelt og greit om å tilrettelegge en nettside slik som Google og andre søkemotorer foretrekker. Klarer man å oppnå alle kravene som Google stiller, vil man kunne klatre opp i søkeresultatene.

Det er også viktig å gjøre tiltak som holder besøkende inne på siden, da dette er noe Google setter et stort fokus på. Om noen klikker seg inn på en nettside, men går ut igjen med det samme, vil dette fortelle Google at siden ikke var det vedkommende ønsket. Skjer dette gjentatte ganger, vil nettsiden din få en dårligere plassering i søkeresultatene til Google.

Det er mye som innebærer i en suksessfull SEO-satsing. Og siden alle bedrifter er unike og krever litt forskjellige tiltak, anbefaler vi å ta kontakt slik at vi kan ta en titt på din situasjon, samt hva vi kan gjøre for å skape gode SEO-resultater for din bedrift.

CPC bygger opp merkevaren samtidig som man skaper umiddelbare resultater

Annonsene som ligger øverst i søkeresultatene til Google er basert på søkeordet som blir brukt. Disse annonsene koster penger per klikk (CPC), hvor prisen er basert på konkurransen rundt søkeordet. Siden CPC er betalte plasseringer i resultatene til Google, og dermed eksponering av merkevaren, vil dette skape umiddelbare resultater samtidig som merkevaren bygges opp.

For å skape de beste resultatene for våre samarbeidspartnere, pleier vi ofte å utføre CPC sammen med SEO, noe som kalles for SEM (Search Engine Marketing). SEM oppnår både en umiddelbar økning i trafikk via CPC, mens SEO vil over en lengre periode generere en organisk strøm med trafikk.

Innholdsprodusering er fantastisk for organisk SEO

Mye av arbeidet vi utfører for våre samarbeidspartnere er innholdsprodusering. Dette er fordi innhold som er produsert rundt spesifikke søkeord gir gode resultater for markedsføring.

Er det bare å dytte inn noen søkeord i en tekst?

Nei, så enkelt er det dessverre ikke. Tekstene blir også grundig optimalisert rundt potensielle kunder, og sørger for å holde besøkende på siden. Grunnen for at det er viktig å holde besøkende på siden, er fordi når noen klikker seg inn på en nettside, men går fort ut igjen, vil dette skade plasseringene dine på Google.

Det er også mye å gjøre riktig når det kommer til meta-tekster, bilder, overskrifter, lengden på avsnitt og mer.

Med et digitalt markedsføringsbyrå som Marketin, som besitter høy kompetanse innen produsering av innhold, kan man få produsert SEO-optimaliserte tekster til alt fra produktbeskrivelser til blogginnlegg.

Ønsker du å lese mer om innholdsprodusering? Ta en titt på dette innlegget!

Sosiale medier & Annonsering

Tar man i bruk sosiale medier, kan man nå ut til nye kunder, oppdatere informasjon om tjenester og varer, samt drive svært effektive annonseringer.

Det er viktig å holde profilen sin oppdatert, samt publisere relevant og engasjerende innhold. Dersom profilen ikke holdes oppdatert, kan dette skade konverteringer, altså at en potensiell kunde utfører en ønsket handling, som å trykke seg inn på nettsiden din fra profilen, gjøre et kjøp, melde seg på nyhetsbrevet osv.

Dersom din bedrift behøver bistand med deres profil på sosiale medier, kan du få all hjelpen du behøver fra et digitalt markedsføringsbyrå som Marketin AS.

Annonsering på sosiale medier er noe helt fantastisk. Dette er fordi man kan enkelt gjøre små endringer for å øke effektiviteten, samt sette opp presise målgrupper som annonsen skal vises for. Dette skaper svært lønnsomme annonseringer. Dersom du ønsker å lese mer om annonsering på sosiale medier, klikk her!

Nettsideutvikling

Vi utfører analyser som avdekker om en nettside opprettholder kravene for gode SEO-resultater. Deretter kartlegger vi en detaljert plan på hva vi skal gjøre for å forbedre SEO-optimaliseringen på nettsiden.

Enkelte nettsider kan faktisk inneholde så mange problemstillinger som trår direkte imot SEO, at det vil være best å få en splitter ny nettside levert fra oss.

Vårt team har egne utviklere som skreddersyr nettsider med SEO som hovedfokus. Da vil du motta en nettside som kommer ferdig med de beste forutsetningene for å oppnå gode og solide SEO-resultater.

Uansett hva du behøver av nettsider, vil vi levere komplette og optimaliserte løsninger.

Analytisk arbeid

Vi vil også utføre grundige analyser, som avdekker lønnsomheten på arbeidet vi utfører, slik at du alltid vil vite at du har gjort en god investering med et samarbeid med oss. Dette gjør vi ved å bruke gode spesialiserte verktøy.

Vår jobb er å skape gode verdier for deg og alle våre partnere. Dette beviser vi ved å holde deg oppdatert om resultater.

Kanskje du har behov for bistand fra et digitalt markedsføringsbyrå?

Med en nøyaktig og utfyllende markedsføring, kan vi ta bedriften din til nye høyder! Vi vil skaffe deg en strøm med potensielle kunder. Dersom bedriften din har problemer med å konvertere trafikk om til kunder, vil vi kunne sette opp nettsiden din slik at den har de beste forutsetningene for konverteringer.

Dersom du ønsker bistand fra markedsføringsbyrået Marketin, gjerne ta kontakt! Vi gjør alt i vår makt for å oppnå resultatene du fortjener.