Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Din tekstforfatter - Marketin AS

Har du behov for en dyktig og erfaren tekstforfatter?

Da er du på rett sted!

Vi i Marketin AS har skrevet en stor mengde tekster til mange forskjellige bransjer. Vi setter oss inn i teamet og bransjen det handler om, og går grundig til arbeid for å anskaffe en viss kompetanse innen temaet som er nødvendig for å skrive utfyllende og engasjerende tekster.

Dette innlegget handler om hvorfor en tekstforfatter fra Marketin er en svært kostnadseffektiv investering, og hvordan våre tekster kan bistå med å øke trafikken til siden din.

Hva en tekstforfatter gjør for deg

En tekstforfatter vil ta for seg alt fra å skrive blogginnlegg til produktbeskrivelser. Etter en avtale om hva det skal skrives om, vil vår tekstforfatter gå fort til arbeid med å først skaffe seg mye informasjon om teamet, for å så skrive en tekst som engasjerer leserne dine.

Tekstene blir strategisk skrevet, slik at lesere ikke mister fokus og klikker seg ut. Selv om våre tekster genererer en solid strøm med potensielle kunder, så er det fortsatt din bedrift sin jobb å konvertere trafikken om til betalende kunder. Vi legger en solid grunnmur for konverteringen med våre tekster.

Hvorfor det er gunstig med en tekstforfatter fra Marketin

Det er mange fordeler med en tekstforfatter som skriver tekster for deg. Du vil motta tekster som er ferdig SEO-optimalisert etter relevante søkeord med mye trafikk. Vi utfører solide analyser som avdekker de viktigste ordene for din bransje, som gjør at vi kan skrive tekster til søkeordene som er mest relevant for nettsiden din i forhold til konkurranse og trafikk.

Tekster som er skrevet rundt spesifikke og gode søkeord, vil ha større forutsetninger for å gjøre det bra i resultatene til Google.

Under kan du lese om andre gode grunner for hvorfor en tekstforfatter fra Marketin leverer tekster som presterer bra.

Våre tekster er alltid SEO-optimalisert

SEO (Search Engine Optimization) handler om å tilrettelegge en nettside for å gjøre det bra i søkeresultater. Det er mye arbeid som er involvert innen SEO, både inne på selve siden og utenfor. Arbeid inne på siden handler om alt fra koden og arkitekturen, til innstillinger og tekster basert på søkeord. Off-page SEO handler om å øke en nettside sin autoritet og troverdighet. Dette gjøres gjennom lenkebygging.

Ser man også på at det blir utført rundt 50 millioner Google-søk i Norge på en daglig basis, hvor de tre første resultatene tar så og si all trafikken, ser man fort viktigheten med SEO.

Derfor leverer vi alltid tekster som er ferdig SEO-optimalisert, slik at forutsetningene for å få gode SEO-resultater er maksimert. Med et godt samarbeid, kan SEO-optimaliserte tekster mangedoble trafikken til nettsiden din.

Vi kan skrive om alt du skulle ha behov for

Det finnes et hav med forskjellige bransjer, hvor alle har forskjellige søkeord, fagord og krever forskjellige kompetanser fra vår side. Med mye erfaring, har vi bygget opp en god kompetanse innen research, som gjør at vi kan skrive om så og si alt du skulle ha behov for.

Når du behøver en tekst til et tema vi ikke har noe erfaring med, setter vi oss først ned for å lese masse om temaet, slik at vi for en god forståelse på hvordan bransjen, produktet eller tjenesten kan forklares på en enkel og forståelig måte for lesere.

Har du behov for et ønsket toneleie? Ikke noe problem!

Ofte så ønsker bedrifter at tekster skal følge samme stil og toneleie som selskapet har fra før. Dette er noe vi har mye erfaring på, og vil derfor kunne skrive tekster som skaper samme inntrykk som tidligere tekster fra bedriften.

Alle bedrifter er ulike, og det er derfor viktig at vi klarer å tilpasse oss etter deres behov. Vårt mål er å gjøre våre samarbeidspartnere storfornøyde med samarbeidet, noe vi strekker oss langt for å oppnå.

Selvsagt gjør vi endringer i tekster etter dine behov

Det er ikke alltid man treffer spikeren på hodet, og det er derfor gunstig å kunne gi tilbakemeldinger på tekster før de er ferdige.

Kanskje du ser at et avsnitt gjerne skulle ha litt informasjon om en tjeneste eller et produkt?

Eller kanskje du ombestemte deg angående noe du originalt ville ha med?

Uansett grunn, så vil vi kunne gjøre endringer etter dine behov, slik at du mottar den perfekte teksten for ditt bruk.

Du mottar tekstene etter avtalt tid

Ingen bedrifter har særlig behov for å vente på tekstene etter fristen. Derfor sørger vi alltid for å levere tekstene til avtalt tid, slik at du unngår hodepine ved en forsinket tekst.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!

Dersom du har behov for din egen tekstforfatter, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi gjør alt vi kan for å tilfredsstille alle kravene til våre samarbeidspartnere.