Annonsering på Tiktok - Se hvorfor Tiktok reklame er den beste markedsføringen

Plattformen tilbyr en flott mulighet for bedrifter til å nå et stort publikum med markedsføringsbudskapet sitt. Det kan imidlertid være vanskelig å lage vellykkede Tiktok-annonser som genererer resultater. Det er her Marketin.no kan hjelpe. Vi er et team av unge markedsfører som forstår kanalen, vi hjelpe deg med å lage effektive Tiktok-annonser som gir resultater.

Vi vil samarbeide med deg for å forstå markedsføringsmålene dine og lage en annonsekampanje som er skreddersydd for dine behov. Vi har forsket frem ulike strategier for å hjelpe våre kunder med sine markedsføringsmål på Tiktok. Så hvis du ønsker å få gode Tiktok-annonser, ta kontakt med oss ​​i dag for en uforpliktende og kostnadsfri prat.

Hva er Tiktok og hvorfor er det viktig for din bedrift å annonsere der

Som en av de mest populære sosiale medieplattformene har TikTok et massivt globalt publikum av unge mennesker. Ved å annonsere din reklame på TikTok kan bedriften din nå ut til denne demografien og få kontakt med dem på en morsom og kreativ måte. TikTok handler om korte, engasjerende videoer, så bedriften din må lage innhold som er kreativt og vekker oppmerksomhet. Du kan bruke TikTok til å markedsføre merkevaren din, produktene eller tjenestene dine, og for å bygge opp en følge av potensielle kunder.

TikTok er en utmerket plattform for å reklame til å markedsføre bedriften din til et ungt publikum, så hvis du ikke allerede annonserer på TikTok, er det definitivt verdt å vurdere.

Hvorfor annonsere på Tiktok?

Det er mange grunner til å annonsere på Tiktok. Med over 800 millioner aktive brukere er Tiktok en av de mest populære sosiale medieplattformene. Det er spesielt populært blant yngre publikum, noe som gjør det til en flott plattform for å nå ut til denne demografien.

Tiktok er også en veldig visuell plattform, med brukere som deler korte videoer. Dette gjør det til en flott plattform for å markedsføre produkter og tjenester. Tiktok er en svært kostnadseffektiv plattform for annonsører.

Det er mulig å nå et stort publikum for en svært lav kostnad. Tiktok tilbyr også en rekke annonseringsalternativer, fra sponsede videoer til merkevarepartnerskap. Tiktok er en flott plattform for å bygge merkevarebevissthet. Det er også en flott plattform for å promotere spesialtilbud og rabatter. Tiktok er en fin måte å nå ut til nye kunder og bygge relasjoner med eksisterende kunder. Det er også en liten terskel for å få din reklame vist på Tiktok.

Hvilken type Tiktok-reklame mottas best av seerne.

Det er ingen svar på dette spørsmålet, da det avhenger av typen produkt eller tjeneste som annonseres, så vel som målgruppen. Noen generelle tips som kan være nyttige inkluderer imidlertid å sørge for at annonsen er kreativ og engasjerende, bruke humor der det er hensiktsmessig, og sørge for at oppfordringen til handling er tydelig. I tillegg er det viktig å sørge for at annonsen er relevant for publikum og at den ikke er for lang. Det vi i Marketin.no hjelpe deg med å få produsert og markedsført på Tiktok.

Hvor mye koster Tiktok-annonser

TikTok-annonser er en effektiv måte å nå et stort, engasjert publikum med markedsføringsbudskapet ditt. TikTok-annonser er tilgjengelige i tre formater: in-feed, merkevareovertakelse og hashtag-utfordring. In-feed-annonser er korte videoer som kan hoppes over, som vises mellom brukernes videoer i TikTok-feeden. Disse annonsene kan være opptil 15 sekunder lange og er priset basert på kostnad per visning (CPM).

Annonser for merkevareovertakelse er fullskjermannonser som vises når en bruker åpner TikTok-appen. Disse annonsene kan være opptil 60 sekunder lange og er priset basert på kostnad per tusende visning (CPM).

Hashtag-utfordringsannonser er videoer som vises i en utfordringsfeed. Disse annonsene kan være opptil 60 sekunder lange og er priset basert på kostnad per engasjement (CPE). TikTok-annonser er en kostnadseffektiv måte å nå et stort, engasjert publikum på.

Infeed-annonser er priset på CPM-basis, mens merkevareovertakelse og utfordringsannonser er priset på CPE-basis. TikTok-annonser er en fin måte å nå ut til et bredt spekter av mennesker med markedsføringsbudskapet ditt.

Hvor mange brukere har Tiktok i Norge

I september 2020 hadde TikTok omtrent 1,65 millioner månedlige aktive brukere i Norge. Appen er spesielt populær blant Gen Z-brukere, med over 60 % av norske TikTok-brukere som er mellom 16 og 24 år.

Appen har blitt en sensasjon over hele verden, og Norge er intet unntak. I tillegg til å være en morsom måte å drepe tid på, kan TikTok også brukes som et verktøy for markedsføring og promotering av virksomheter. Med sin store brukerbase og brukervennlige plattform, er TikTok et kraftig markedsføringsverktøy som bedrifter i alle størrelser kan bruke.

Hvordan fungerer Tiktok-annonsering

TikTok er en sosial medieplattform der brukere kan dele korte videoer av seg selv. TikTok reklame i annonsering fungerer ved at bedrifter lager videoer som deretter deles på TikTok-plattformen. Disse videoene kan være av alt, fra opptak bak kulissene av virksomheten, til annonser for produkter eller tjenester.

Nøkkelen til vellykket TikTok-annonsering er å lage videoer som er interessante og engasjerende, samt relevante for TikTok-publikummet. Når du oppretter en TikTok-annonse, bør bedrifter huske på at videoene skal være korte, kreative og konkrete.

Reklamevideoene bør også være relevante for TikTok-publikummet, siden det er dette som vil få dem til å ønske å se og dele videoene. TikTok-annonser kan være en fin måte å nå et bredt publikum på, og bedrifter bør vurdere dette når de planlegger markedsføringsstrategien.

Enkel ROI måling på Tiktok-annonsering

Ved å spore kundeanskaffelseskostnader er TikTok-markedsføring lett å måle resultatene av markedsføringskampanjene dine. Ved å forstå hvor mye det koster å skaffe nye kunder, kan du ta informerte beslutninger om markedsføringsbudsjettet ditt og spore avkastningen din.

Det er noen forskjellige måter å beregne kundeanskaffelseskostnad på, men den vanligste metoden er å dele det totale markedsføringsforbruket ditt på antall nye kunder som er anskaffet.

Dette vil gi deg en god grunnlinje å jobbe fra. Når du kjenner kostnadene for kundeanskaffelse, kan du begynne å spore resultatene av reklamen i markedsføringskampanjene dine.

Ved å se på kostnaden per kjøp for hver kampanje kan du se hvilke som gir gode resultater og hvilke som må forbedres. Ved å forstå kostnadene for kundeanskaffelse kan du sørge for at markedsføringskampanjene dine gir en positiv avkastning. Dette er en avgjørende del av effektiv markedsføring, og TikTok-markedsføring er ikke annerledes.

Tiktok er kostnadseffektivt og har en relativt billig CPM

Gjennomsnittlig CPM for TikTok-annonser kan fås for så lite som 10kr, som er betydelig lavere enn gjennomsnittlig CPM for Facebook-annonser (over 50kr) og Instagram-annonser (over 50kr). Så her får man en relativ god kanal til masse-eksponering og merkevarebygging.

Dermed er TikTok en mer kostnadseffektiv plattform for annonsører, spesielt for de som retter seg mot yngre målgrupper. I tillegg er TikTok en effektiv plattform for å nå ut til Gen Z-publikum, som det er notorisk vanskelig å nå gjennom tradisjonelle reklamekanaler.