Marketin AS

Vi er et digitalt markedsføringsbyrå med særlig fokus på søkemotoroptimalisering. Vi leverer også relaterte tjenester med synergieffekt til SEO, som bidrar til å gi deg ekstra god synlighet til potensielle kunder og ikke minst til Google .

Om Marketin AS

Marketin AS er et lite markedsføringsbyrå som ble grunnlagt av Henrik Park og Niklas A Falkenburger i starten av 2019. Marketin AS har som mål å være et mer lettvint, smidig og folkelig byrå som hjelper mellomstore til store bedrifter med å oppnå høyere lønnsomhet ved hjelp av søkemotoroptimalisering.

Noen av våre samarbeidspartnere

Våre priser

På alle oppdrag som det ikke avtales en fastpris tar vi en grei timespris på 990,- eks MVA. 

Oppnåelser i 2019

I 2019 hadde vi æren av å samarbeide med mange profilerte bedrifter og hjelpe de med å vokse på nett. Vår største oppnåelse for 2019 var å etablere samarbeid med Eventim, som er verdens største aktør innenfor billetteringsløsninger. 

Som et lite byrå med kun to ansatte er det gledesvekkende for oss å se at vi blir betrodd av seriøse aktører som putter både penger og tillit i våre hender.  Vi ser frem til enda et år med suksess i 2020. Takk for tilliten til alle som har inngått samarbeid med oss.

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning