Norsk Woocommerce support med Marketin. Vi holder siden din trygg og på nett!

Woocommerce er utvilsomt en av de mest populære nettbutikkløsningene i hele verden. Systemet er like genialt som det er praktisk. Bygget på åpen kildekode og WordPress, blir man ikke teknologisk avhengig av dyre månedsplaner og stengte løsninger. Det finnes også utallige måter å bygge videre på woocommerce-systemet. Med tusenvis av gratis og rimelige utvidelser og temaer for woocommerce, er det lett å få akkurat det utseende og den funksjonaliteten man ønsker til nettbutikken sin.

En animert person som sitter på toppen av et servertårn med en laptop på fanget, woocommerce-support med Marketin på Norks

Alle disse grunnene er avgjørende for hvorfor akkurat woocommerce er så populær og anbefalt blant nettbutikkeksperter. Når alt kommer til alt, så kan vel et woocommerce-system kun se seg slått av magento. Sistnevnte er ganske dyrt og tidkrevende og jobbe med og er derfor forbeholdt nettbutikkene med millionomsetning. Med andre ord så er woocommerce det beste alternativet for seriøse nettbutikkeiere som ønsker å satse men samtidig ha kostnadseffektive løsninger.

Woocommerce er en super løsning, men har en stor hake. Denne haken er at woocommerce er noe teknisk vanskelig, i hvert fall for personer som ikke er teknologisk kyndige. Der andre svakere og dårligere nettbutikkløsninger tilbyr super brukervennlige administrerings og installasjonsverktøy, tar det ofte litt mer jobb å sette opp woocommerce nettbutikken akkurat slik man vil ha den.

I tillegg til oppsett og installasjon, er det også en del som trengs å gjøres på driftfronten. Det er her vi i Marketin kommer inn i bildet. Med våre gode woocommerce supportavtaler kan du fokusere på å selge, mens vi fokuserer på å sørge for at nettbutikken din er oppe og kjører mens du, nettbutikken og dine kunder er trygge.

Fokuser på bedriften og kundene, ikke på nettsiden

Næringslivet lever på at enhver satser på sine konkurransefortrinn for å levere bedre varer og løsninger til lavere eller sammenlignbare priser som sine konkurrenter. Dette prinsippet forteller oss med andre ord at vi skal finne vår nisje, og fokusere på å bli bedre på nisjen. Slik produserer vi mer og tjener bedre.

Med andre ord bør en selger fokusere på å få solgt så mange varer som mulig, og ikke minst gi kunden en super kundeservice. Dersom man i tillegg til dette også må bruke utallige timer i måneden på nettsidedrift, timer man kunne benyttet seg på å økt salget, så vil man fort oppleve at produktiviteten og effektiviteten sin synker betydelig.

For å la deg fokusere helt og holdent på salg og kundebehandling, tar vi oss at woocommerce supporten. Våre dyktige medarbeidere har over 15 år sammenlagt erfaring med support og drift av woocommerce- og wordpress-løsninger. Vår gode woocommerce-kompetanse gjør at vi har et konkurransefortrinn på support og drift av woocommerce-nettbutikker. Vi kan med andre ord gi deg en knallgod woocommerce support der vi får unnagjort en betydelig mengde arbeid på kort tid. Dette gjør at vi er svært kostnadseffektive på woocommerce-support.

Spar tid med smarte integrasjonsløsninger

I tillegg til våre faste support-løsninger som dekker bestemte tjenester for et overkommelig månedlig beløp, tilbyr vi også installasjon og oppsett av woocommerce-nettbutikker. Sammen med våre gode kontakter innenfor regnskap og kassasystemer, tilbyr vi supre integrasjonsløsninger til din woocommerce-nettbutikk.

Disse integrasjonsløsningene sørger for at du vil få mer tid til salg og til å drive bedriften din. Med integrasjonsløsninger som vi hjelper til med å sette opp, vil salg automatisk bli bokført i ditt regnskapssystem. Dette gjør at regnskapet blir korrekt og kontinuerlig oppdatert. Dette vil i lengden spare inn en betydelig mengde kostnader knyttet til regnskapsrevisjon og regnskapsfører.

I tillegg til integrasjon mot regnskapssystem, tilbyr vi også integrasjonsløsninger mot kasseapparat og varelager. Det gjør at du kan drifte mesteparten av din fysiske butikk og nettbutikk fra et sentralt punkt.

Når et salg gjennomføres på din Woocommerce-nettbutikk, vil varelageret på kassasystemet automatisk oppdateres, og du vil bli automatisk informert om salget og adressen for utsending.

Abstrakt animert illustrasjon av forskjellige dataverktøy og komponenter som inngår i hosting og datasikkerhet, norsk woocommercesupport fra Marketin

Få hjelp når du trenger det med woocommerce support på norsk fra Marketin

Ved å ha en omfattende woocommerce-supportavtale med oss, vil du være sikret preferensiell kundesupport 24 timer i døgnet. Dersom noe mot formodning skulle skje på nettbutikken, vil vi være raske på pletten med å få nettbutikken din opp å gå igjen.

Dersom woocommerce-nettbutikken din er blitt rammet av noe som omfattes i woocommerce-supportavtalen din, vil hele hjelpen være dekket av supportavtalen, og det vil med andre ord ikke påløpe ekstra kostnader for deg.

Hvis woocommerce-nettbutikken derimot mot formodning skulle være nede grunnet uaktsomhet eller andre punkter som ikke er dekket i våre rimeligste woocommerce supportavtaler vil vi tilbyr support for en svært konkurransedyktig timepris som er avtalt i vår egen rammeavtale.

Hva som dekkes avhenger så klart av hvilken bestemte woocommerce-supportavtale du har med oss. Men i de fleste supportpakkene tilbyr vi automatisk sikkerhetskopiering til en gitt intervall. Dette gjør at vi raskt kan gjenopprette nettbutikken din med en av de tidligere sikkerhetskopiene.

Videre, inkluderer de fleste av våre woocommerce-supportavtaler antivirus og beskyttelse mot hackerangrep mot din nettbutikk. I tillegg til dette, tilbyr vi også TLS/SSL sertifiseringer som gjør at data fra din nettbutikk blir sendt kryptert. Dette gjør at det blir tilnærmet umulig for utenforstående og lese av sensitive data som blir sendt til og fra nettbutikken og dine nettbrukere.

Sjekk ut våre bestemte Woocommerce-supportpakkeløsninger nedenfor for å se hva som er dekket i de bestemte pakkene:

Sjekk ut våre pakkeløsninger

WordPress supportpakker

Tjenester/løsninger Basispakken Grunnpakken Trygghetspakken Komplettpakken
Webhotell Liten Mellomstor Kraftig Skreddersydd
Auto. sikkerhetskopiering Hver måned Hver uke 2 ganger /uke Hver dag
Gjennoppretting
Automatiske oppdateringer
Tabbebeskyttelse
SSL sertifiseringer
Brannmur og antivirus
Max antall undersider/produkter 250 1000 3000 Opptil uendelig
Pris pr mnd 1485,- 2895,- 4865,- Etter avtale
Scroll til siden.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning