Websupport og drift med Marketin. Hold nettsiden online og trygg.

Internett er de siste årene vokst som en viktig presentasjons- og salgskanal, det kan dog for mange være vanskelig å drifte og ha god support på sine nettsider. Det er her vi i Marketin kommer inn i bildet.

Animert figur som sitter på toppen av servere med en laptop på fanget, websupport og drift av nettsider med Marketin

For å gjøre det så lett som mulig for deg å opprettholde din digitale tilstedeværelse, tilbyr vi gode drifts- og supportavtaler som gjør at du sparer tid på drift av nettsiden din. Med supportavtale hos oss kan du drive din bedrift i fred uten å måtte være redd for sikkerheten og oppetiden til din nettside.

Hold fokuset på salg og kunden, istedenfor på nettsiden

En websupport-avtale med Marketin gjør at du kan fokusere på det du er flink til, nemlig å drive din bedrift og drive kundehåndtering. Det er tross alt her lønnsomheten din ligger, i å drive salg og din egen forretning. Å måtte bruke utallige timer hver måned på å sørge for at nettsiden din er oppdatert og overholder sikkerhetskrav og er på nett fører tross alt ikke til ekstra salg.

Med en websupport avtale med oss i Marketin, kan begge partene fokusere på det de gjør best. Vi sørger for at alt fungerer som det skal på nettsiden din, mens du fokuserer på å drive bedriften din. Dette er med på å øke produktiviteten og lønnsomheten til deg og din bedrift. Med våre mange års erfaring med drift og nettsupport har vi bygd opp en god kompetanse som gjør at vi jobber raskt og effektivt. Det gjør at vi er konkurransedyktige på pris og leverer gode løsninger til en rimelig pris.

Fra bare 1485,- kr i måneden vil vi ta oss av alt fra sikkerhetskopieringer og SSL/TLS sertifiseringer til antivirus og sikkerhet, og webhotellet til din nettside. Med andre ord kan du være sikker på at alt fungerer som det skal og er oppe å går. Dersom man med vår rimeligste pakke skulle oppleve at noe mot formodning skulle gå galt på sin nettside, vil vi for en rimelig og lav timepris gjenopprette nettsiden din slik at den er online innen kort tid. Med våre mer dekkende supportavtaler tilbyr vi også gratis gjenoppretting og tabbe beskyttelse.

Med en mer dekkende websupport-avtale fra oss i Marketin, vil vi gjenopprette og fikse din nettside selv om du har vært uforsiktig og klart å ødelegge noe på egen hånd. Vi vil også bidra til å sørge for at alt av utvidelser og programvare er oppdatert, noe som igjen vil bidra til å holde nettsiden trygg fra et sikkerhetsperspektiv.

Vi hjelper til med tekniske løsninger og smarte integrasjonsløsninger

I tillegg til å levere gode drift – og supporttjenester gjennom våre websupport-avtaler, tilbyr vi også hjelp til konfigurasjon og oppsett av nettsider til konkurransedyktige priser. Vi tilbyr blant annet oppsett av smarte integrasjonsløsninger som bidrar til å gjøre at du som nettstedeier sparer enda mer tid og blir enda mer effektiv.

Animerte komponenter og verktøy som hører med til support, drift og nettsider.

Blant integrasjonsløsninger vi tilbyr i samsvar med våre samarbeidspartnere, er det blant annet varelager- og kassesystemintegrasjonsløsninger og integrasjon mot regnskapssystem.

Slike integrasjonsløsninger er svært praktiske for blant annet nettbutikker. Med integrasjon fra nettbutikk mot kassessystem og regnskapssystem, vil salg automatisk bli bokført mens mesteparten av nettbutikken kan administreres fysisk i butikk gjennom kassasystemet. I tillegg til lettere administrasjon vil en slik integrasjonsløsning gjøre slik at man kan dele varelager mellom nettbutikk og fysisk butikk. Dersom en vare selges på nett vil varelageret i butikk også oppdateres og vice versa.

Få hjelp når du trenger det med nettsupport fra Marketin

Med en nettsupport og hjemmesidedriftsavtale fra Marketin kan du sove trygt om natten vel vitende om at vi er klare til å få nettsiden din opp å gå til alle døgnets tider. Vi vil på kort varsel jobbe for å hindre/mitigere skader fra hackere eller gjenopprette nettsiden dersom noe mot formodning skulle ha skjedd.

Våre mer dekkende supportavtaler er inkludert blant annet gjenoppretting av nettside og tabbebeskyttelse. Med andre ord vil vi gjenopprette siden og få den opp å gå igjen, uavhengig av hva grunnen er til at den er nede. Dette er så klart helt dekket av de mer omfattende supportavtalene våre. Sjekk ut de forskjellige supportavtalene nedenfor og hva de bestemte pakkeavtalene dekker.

Sjekk ut våre supportavtaler

WordPress supportpakker

Tjenester/løsninger Basispakken Grunnpakken Trygghetspakken Komplettpakken
Webhotell Liten Mellomstor Kraftig Skreddersydd
Auto. sikkerhetskopiering Hver måned Hver uke 2 ganger /uke Hver dag
Gjennoppretting
Automatiske oppdateringer
Tabbebeskyttelse
SSL sertifiseringer
Brannmur og antivirus
Max antall undersider/produkter 250 1000 3000 Opptil uendelig
Pris pr mnd 1485,- 2895,- 4865,- Etter avtale
Scroll til siden.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning