Vi hjelper en liten garnbutikk fra Rakkestad som har skjønt verdien til SEO. Nå klatrer de på Google og omsetningen er bedre enn noen gang før!

Økt organisk trafikk med over 400%

Referanse Inger-Marie Stubberud

Hvem er kunden

Titt inn garn AS

Titt inn Garn er en liten garnbutikk fra Rakkestad som var grunnlagt i 2018. Inger-Marie som er daglig leder har skjønt verdien i SEO og har inngått et samarbeid med oss. I etterkant har omsetningen var høyere enn noen gang før.

Hva vi gjør for kunden

Full nettbutikkdrift

  • Har laget nåværende nettside
  • Drifter nettbutikken
  • Kjører en full SEO-kampanje
  • Innholdsmarkedsføring
  • Tekstforfatting
  • Mye mer..

Hvilken pris betaler kunden

Taushetsbelagt

Samarbeidet med Host1 har gitt felles utbytte og samarbeidet har knyttet våre bedrifter til et tett samarbeid. Vi har et ukentlig nytt behov for webhosting og andre databehov, dette leverer Host 1 helt perfekt for oss, og våre klienter.

Trafikkresultater fra SEO kampanjen

Vi startet vårt samarbeid sommeren 2019 og siden da har vi over firedoblet den organiske trafikken fra Google. I korrelasjon til økt organisk trafikk har også salget i nettbutikken steget og de omsetter for mye mer enn noen gang før.

Tittinngarn.no seo-resultater
hjemmeside tittinngarn

Ny nettbutikk basert på Woocommerce, med integrasjon mot kassasystemet PCK

Å lage en garnbutikk på nett viste seg å være vanskeligere enn man skal tro, grunnen til dette var at vi måtte ha en POS-integrasjon som fungerte sømløst opp mot WooCommerce og produkter med opptil 60 varianter av et garnet. 

Tittinngarn hadde tidligere blitt avvist av mange store aktører, pga manglende kunnskap om hvordan det kunne bli gjort. Men vi lot oss ikke stoppe av den grunn, etter å ha brukt erfarne utviklere fikk vi på plass en løsning som nå fungerer perfekt.

Etter litt frem og tilbake har vi løst begge problemstillingene og vi står nå mer kompetente til å lage lignende nettbutikker i fremtiden. Er du neste?

 

Vi bygger en kundebase for tittinngarn med nyhetsbrevmarkedsføring

Å ha en følgerbase er viktig i forhold til å ta vare på kunden og at kunden kommer tilbake og kjøper mer. Vi har etablert en kundeklubb for Tittinngarn.no og dette har resultatert i snart over 500 faste nyhetsbrev mottakere, som korrelerer til mer salg hver gang vi når ut med nyheter, tilbud og kampanjer for kunder.

nyhetsbrev markedsføring
Tittinngarn.no seo-resultater

Resultater for kunden

Etter å ha laget en ny nettside og kjørt en full kampanje for Tittinngarn har vi sett en stor vekst i organisk trafikk (+400%). I tillegg med nyhetsbrev og lignende ser vi på Analytics at flere kunder kommer tilbake for gjenkjøp. Så vi har på flere måter enn SEO gjort deres nettbutikk mer lønnsom. Etter å ha gjort nettbutikken mer lønnsom har det også kommet flere til den fysiske butikken fra hele Østfold, dette er delvis pga vi også har gjort Lokal SEO for Tittinngarn.

Er dere neste?

Ønsker du å bli vår neste samarbeidspartner? Vi har hjulpet host1.no og mange andre norske selskaper innenfor et vidt spektrum av fagområder med å bli synlige på nett. Vi er helt sikre på at det er mye vi kan utføre også på dine vegne. Ta kontakt med oss på post@marketin.no for å initiere en uforpliktende dialog der vi kan finne ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning