Trenger du en tekstforfatter? La Marketin skrive på dine vegne!

En animert hånd som holder foran en animert skrivemaskin med et ark som stikker ut der det står tekstforfatting fra marketin, tekstforfatter, marketin tekstforfatting

Ser du eller din bedrift etter noen som kan tekstforfatte på deres vegne? Da er du kommet til rett sted. Vi i Marketin AS har en egen dedikert tekstforfatter som kan skrive i hvilket som helst toneleie/tone of voice, og ta for seg ethvert tema og problemstilling.

I tillegg til tekster på bokmål, kan vår tekstforfatter også skrive tekster på engelsk og russisk. Dette kommer særlig godt med dersom dere ønsker gode oversatte tekster optimalisert for en internasjonal målgruppe.

Vi i Marketin AS har allerede levert tekster skrevet av vår tekstforfatter til bransjer som består av et vidt spektrum av fagområder som strekker seg hele veien fra snekkerbransjen, kassasystemer, markedsføring og karnevalsklær, og hele veien frem til billetteringsløsninger, utvikling og webhotell.

Vi skriver alle slags tekster!

Med god erfaring og kompetanse knyttet til skriving av diverse tekster til forskjellige plattformer og kanaler, kan vi bistå med tekstforfatting av et bredt spekter forskjellige typer tekster. Om det så skal være seg tekster til innlegg på sosiale medier, en pressemelding, rettskriving og strukturering av et møtereferat, tekster til sider på egen nettside eller blogg, eller kanskje noe helt annet, så er dette noe vi kan realisere på dine vegne.

-Og tekster til alle slags formål.

Som vist ovenfor, kan vår tekstforfatter ta for seg ethvert tema. Grunnet vår tekstforfatter sin gode allsidige eksisterende kunnskap innenfor en rekke områder, samt tekstforfatteren sin gode evne til å sette seg inn i et nytt tema og gjøre forarbeid og planlegging, kan vi skrive tekster som tar for seg det aller meste.

Når vi utfører tekstforfatting for våre kunder, går vi grundig til verks og setter oss inn i bedriftens kommunikasjonsstil og profil. Dette sørger for at vi kan ivareta bedriftens måte å kommunisere med omverden på, og inkorporere denne stilen inn i teksten. Dette bidrar til at teksten har en klar og tydelig rød tråd til annen tidligere kommunikasjon fra bedriften, slik at det tar seg naturlig ut som en del av bedriftens overordnede markedsførings- og kommunikasjonsstrategi.

Der teksten skal inngå som en del av en større markedsføringskampanje, vil vi på vegne av kunden utføre analysearbeid slik at teksten kommuniserer ønsket budskap og legger seg på samme linje som andre tiltak innenfor den samme kampanjen.

Ettersom at tekstforfatting ofte brukes til markedsførings- og annonseringsformål er det viktig å kunne måle effekten av teksten, slik at bedriften kan forsikre seg om at investeringen i tekstforfatting faktisk var lønnsom. Dette kan vi utføre ved å benytte oss av våre analytiske verktøy som kan avdekke hvor bra teksten gjorde det hos søkemotorene, hvor mange som har besøkt teksten, og ikke minst se om den har bidratt til ønsket effekt.

Søkemotoroptimaliserte tekster? Det kan vi!

I nåtidens tiår, 20-tallet, holder det ofte ikke lenger og kun skrive tekster som er forfattet med tanke på menneskelige lesere. Også Google og andre søkemotorer sine roboter må like teksten. Når dette imøtekommes, vil teksten kunne bidra til at nettsiden gjør det bedre i søkemotorer, noe som igjen vil kunne resultere i flere besøkende og kunder, og en høyere omsetning.

Ettersom vi i tillegg til å drive tekstforfatting, også er et søkemotoroptimalisert byrå med egne SEO-eksperter, kan vi kombinere de to fagområdene på en god måte. Denne kombinasjonen av de to fagområdene bidrar til at vi kan skape gode, engasjerende og interessante tekster som er optimalisert for både menneskelige lesere og roboter.

Bli sett på nett, med SEO-søkeordanalyse og -tekster fra Marketin

For å skape størst mulig effekt og gi deg en god avkastning på din investering i tekstforfatting, anbefaler vi på det sterkeste å bestille en SEO-søkeordanalyse i forkant. Når vi gjennomfører en SEO-søkeordanalyse, kan vi avdekke viktige søkeord/digitale nøkkelord. Deretter, vil vi benytte disse søkeordene som utgangspunkt for tematikken som vi baserer artikkelen på.

2 animerte figurer som studerer data analyse og grafer, SEO-analyser og tekstforfatting, SEO tekstforfatting

Vi velger kun ut relevante søkeord som reflekterer fagområde, produktene og tjenestene som bedriften faktisk utfører og tar for seg. Dette sørger for at de besøkende som finner tekstene gjennom Google kan bli konvertert til nye kunder.

Våre SEO-tekster blir så klart oppfulgt av oss i etterkant av skrivingen, og vi vil i etterkant/underveis av prosjektet kunne levere tall på hvor mange de når, og ikke minst hvor de havnet på søkeresultatene til Google.

Tekstforfatting + media = sant

En animert fotograf som tar et bilde av 3 sommerfugler, media til tekstforfatting

En godt skrevet og engasjerende tekst er vel så bra, men det kan ofte bli litt kjedelig uten bilder og annen media. For å drive mer effektiv tekstforfatting og levere flotte tekster som er enda mer spennende og engasjerende, tilbyr vi også å ta bilder og video som legges inn i innlegget/artikkelen for å skape variasjon og gi øyet noe spennende å se på.

Bildene vi tar kan også benyttes som stockbilder for selskapet i fremtiden. Dette kommer ofte godt med til sosiale medier, interne blogginnlegg og lignende.

Ta kontakt for mer informasjon

En person som sitter på toppen av en konvolutt, ta kontakt for tekstforfatter

Hvis det er noe du lurer på angående tekstforfatting, SEO eller andre av våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post. Kontakten er helt uforpliktende. Vi ser frem til å høre fra deg og fortelle litt om hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift med tekstforfatting og/eller andre relevante og ønskede tjenester.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning