Slik gjorde vi S8R til en av Norges mest synlige aktører innen en av de mest konkurranseutsatte bransjene på Google!

Nå eier S8R #1 plass på søkeordet "POS"
- Annonseklikk prisen er 50,-

Hvem er kunden

S8R Butikksystemer AS

S8R er en ny utfordrer innenfor kassabransjen. De har sitt eget POS-system som i Norge heter «S8R POS». S8R drives av Svein Huseby og Umer Hasmi. 

 

Hvilke tiltak har blitt gjort for Kunden

SEO-kampanje

  • Ny SEO-optimalisert nettside
  • Avansert søkeordanalyse
  • Innholdsstrategi
  • Lokal SEO
  • Innholdmarkedsføring
  • SEO-optimaliserte artikler
  • Organisk lenkebygging strategi
  • Rådgivning

Hvilken pris betaler kunden

84.000,-

Da vi startet opp i 2019 tilbød vi arbeid for S8R til en legendarisk god pris. Denne prisen inkluderte alt fra ny nettside til en full SEO-kampanje.

Synlighet mot izettle med seo resultater
S8R har blitt nesten like synlig som internasjonale Izettle.com på det norske søkemarkedet. Noen av Norges største bedrifter innenfor kassabransjen som Tellix, Unipos og Butikkservice har blitt hardt forbikjørt.

Resultater for kunden (Søkeord innenfor top 5 rangering)

De fleste av søkeordene innenfor kassabransjen går for over 100,- pay per click (annonsepris) på Google. Dette vil bare fortsette å øke ettersom det er en stødig strøm i inflasjon på PPC. Fordelen for S8R er at de drar inn trafikk for over 40.000,- per måned utfra disse hvilken kostnad disse søkeordne ville hatt dersom man skulle annonse for de. Det vises kun top 5 beste resultatene ettersom vi ikke ønsker å eksponere for mye.

SEO-kampanje

SøkeordPosisjonType rangering
pos system norge1organic
billig kassaapparater1organic
billig kassesystemer1organic
pos1organic
kasse pos1organic
kassaapprat billig2organic
billig kassaapparat2organic
butikkdata system3organic
restaurant kasse3organic
billig kassesystem3organic
point of sale3organic
kortterminal5organic
billig kassasystem5organic
kassasystemer5local
screenshot av den nye nettsiden til S8R etter seo-samarbeidet

Ny nettside

S8R sin nye nettside ble laget med WordPress og WooCommerce som plattform i leveransen. Grunnen til at vi valgte dette er for å lage en nettside som har et skalerbart grunnlag. Per dags dato selger ikke S8R produkter gjennom nettbutikken, men fungerer som et butikkvindu.

Den nye siden er optimalisert for SEO med automatiske metabeskrivelser som tilpasses basert på forskjellige variabler. 

Nettsiden har innebygd funksjon for å lettgjøre supporten til S8R, vi løste dette ved å integrere en funksjon som viser til «Ofte stilte spørsmål» og «PDF manualer/guides», dette sparer S8R timevis på hver eneste dag.

 

 

Trafikkresultater fra SEO kampanjen

Denne dataen er direkte fra Search Console som har målt helt siden starten av våres samarbeid hvordan den organiske veksten her steget. Denne trafikken kommer fra unbranded trafikk som er direkte på relaterte søkeord som S8R rangerer for. Fra å ha maks 2 klikk om dagen er det nå vanlig for S8R å ha opptill 30 klikk per dag. Disse søkeordne har annonseringspris på minimum 50,- og den månedlige trafikken til S8R estimeres å være verdt 40.000,- per måned etter våres samarbeid. 

Er dere neste?

Ønsker du å bli vår neste samarbeidspartner? Vi har hjulpet host1.no og mange andre norske selskaper innenfor et vidt spektrum av fagområder med å bli synlige på nett. Vi er helt sikre på at det er mye vi kan utføre også på dine vegne. Ta kontakt med oss på post@marketin.no for å initiere en uforpliktende dialog der vi kan finne ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Marketin er SEO-byrået som gjør søkemotoroptimalisering enkelt og smertefritt! Et samarbeid med oss vil bli det enkleste og beste samarbeidet du har hatt, vi tar deres avkastning og tid på alvor!

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning