SEO OPPDATERING I 2019 Her er hvordan markedet for SEO vil endres

Moz annonserte den 5 februar at de har kommet med en oppdatering til deres måleenheter domene autoritet 2.0 for SEO. Oppdateringen går live 5 Mars 2019 og det vil mest sannsynlig påvirke hvordan SEO gjøres i 2019 og fremover. Vi vet at dersom man får bedre måleutstyr har man også mulighet til å presisere tiltak og forske mer på resultater.

Hva kan vi forvente av den nye SEO oppdateringen?

On March 5th, we’re rolling out our first major update to Domain Authority in years. We’re reaching out today to remind you, so that you can learn about the change and prepare to have conversations with your stakeholders” – MOZ (28.02.2019)

Vi har fått en del informasjon og her står det at den nye oppdateringen til MOZ skal være integrert med deep learning. Med dette menes det at hvis en side som har høy spam score, mange uetiske backlinks og tidligere høy side autoritet vil dette legges sammen til en felles sum som er langt lavere enn før. På denne måten blir det igjen aktuelt å måle domene/side autoritet. Moz sin nåværende måleenhet har vært tilstede i mange år og dermed blitt utdatert og upresis over årene.

Det blir spennende å se hvordan dette vil påvirke bransjen for SEO og vi gleder oss til å bruke domene autoritet 2.0 fra MOZ-

Link til artikkel fra MOZ finner du her <-

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *