Vi i Marketin leverer skreddersydde SEO-løsninger for Magento-sider

SEO er en stor del av den digitale markedsføringen til enhver nettbutikk, også for Magento. Vi i Marketin er et ledende SEO-byrå med god kunnskap og kompetanse knyttet til SEO for nettbutikker. Vi forstår verdien til SEo for Magento-nettbutikker. Å bygge opp et godt SEO-fundament vil kunne gi nettbutikken en forutsigbar jevn strøm med besøkende og kunder.

Fremhevet artikkelbilde som leser SEO for magento

SEO er en svært lønnsom satsing for Magento-nettbutikker. Med en gjennomtenkt og god SEO-satsning vil nettbutikken bygge opp sin domeneautoritet og troverdighet hos Google. Domeneautoritet er en metrikk fra SEO-verktøyet Moz og Ahref som gir en god indikasjon på hvor gode forutsetningene til en nettbutikk er for å rangere høyt etter relevante søkeord på Google og andre søkemotorer. 

Ved å ha et godt SEO-byrå ved sin side, vil nettbutikken få bygget opp sin troverdig og domeneautoritet. Denne økningen av autoritet og troverdighet er vedvarende og gir dermed resultater for nettbutikken flere år frem i tid. Selv om det ofte tar over et år og få en god autoritet og gode SEO-resultater, vil en SEO-satsning for sin Magento-nettbutikk gi nettbutikken en fast strøm med kunder og besøkende mange år frem i tid.

SEO er kjempeviktig for enhver nettbutikk, også Magento

En mobiltelefon som er utformet som en nettbutikk som viser produkter og varer, SEO for magento

Som vi viste til ovenfor, så er SEO kjempeviktig for Magento-nettbutikker. Der søkeordannonser, altså å betale per klikk man får til Google, ofte koster mye og er lite bærekraftig over tid, vil organisk SEO gi resultater man får eierskap over og som følger domene sitt.

Det gjør at man selv etter at SEO-kampanjeplanen er over, lettere vil få gode organiske rangeringer i Google for nye produkter og undersider man lager på sin egen Magento-nettbutikk.

Konkrete SEO-tiltak vi utfører for Magento

Vi er et helhetlig digitalt markedsførings- og SEO-byrå. Det vil si at vi kjenner SEO og ut inn. Vi kan med andre ord dekke ethvert behov knyttet til SEO-relatert arbeid. Om det så skal være tekstproduksjon til kategorier og produkter, generell informasjon på nettbutikk eller bloggpost, teknisk SEO eller etisk lenkebygging, er vi det rette byrået til å levere dette.

Under kan du se noen av tjenestene vi leverer innenfor SEO. I tillegg til disse tjenestene, tilbyr vi også andre SEO-tiltak som off-page SEO, samt diverse SEM og digitale markedsføringstjenester som Google shopping, Google ads, merkevarebygging og annonsering i sosiale medier, grafisk design, nettutvikling, med mer.

Tekstforfatting og innholdsproduksjon

Tekstforfatting og innholdsproduksjon er en stor del av SEO. En av hovedmåtene Google finner ut hva en nettside handler om for å kunne gi den relevante rangeringer, er å skanne tekstinnholdet på nettsiden.

Ved å ha gode tekster som i tillegg til å informere og engasjere menneskelige lesere, inneholder de relevante søkeordene og har rikelig med lenker til relevante kanaler som gir synergieffekt til sin egen nettbutikk, vil Google lett forstå hva siden handler om for deretter å plassere den på relevante steder i søkeresultatene. Med en god troverdighet og domeneautoritet i tillegg, vil gode og informative sider med relevant tekst, bilder og annen media, bidra til å gi Magento-nettbutikken din gode plasseringer i Google.

Vi forfatter tekst til Magento-nettbutikker til blant annet undersider, kategorisider, blogginnlegg, produktsider, med mer. Med tekstforfatting fra Marketin, kan du være sikker på at tekstene holder samme kommunikasjonsstil som annen materiale fra bedriften din gjør  forøvrig. Vi matcher kommunikasjonen til din målgruppe og hvordan du ønsker å bli ansett av dine kunder.

Teknisk SEO og best practice on-page SEO

Vi sørger for at SEO-mønsterpraksis (best practice) blir ivaretatt gjennom hele din Magento-nettbutikk. Det innebærer blant annet at vi sørger for at meta-beskrivelser og titler inneholder god, relevant og søkemotoroptimalisert tekst. Videre sørger vi for at du har en god og leselig lenkestruktur og et logisk hierarkisk struktur av undersider på nettsiden din.

Vi vil også sørge for at sidestørrelser ikke er for store ved å komprimere bilder, og hvis nødvendig, implementere lazy-load (at segmenter av Magento-nettbutikken din lastes inn når man blar nedover). Vi utfører en rekke andre tiltak også for å sørge for at nettsiden din er brukervennlig å ta i bruk for både besøkende og søkeroboter fra Google.

I tillegg til dette, går vi også gjennom dine produkter og undersider for å sjekke at alt eer optimalt satt opp med tanke på søkerobotene til Google.

Oppsett av Magento-nettbutikk

To animerte figurer som står og peker på data og grafer, analyse for SEO

Dersom du ønsker en ny, eller ikke har en eksisterende Magento-nettbutikk vil vi sammen med våre nettutviklingspartnere sette opp nettbutikken for deg. Når vi jobber fra blanke ark med din Magento-nettbutikk, kan vi sørge for at den oppfyller alle tekniske SEO-krav, SEO-mønsterpraksis og er rask, responsiv og moderne.

Vi kan også hjelpe til med å få på plass integrasjonsløsninger mot ditt fysiske varelager i butikk på kassesystemet, i tillegg til ditt regnskapssystem.

Sjekk ut hvilke SEO-resultater vi har fått til for våre nettbutikkpartnere

Vi har siden oppstarten vår i 2019 allerede rukket å skape en rekke gode resultater for våre partnere. Blant våre partnere finner du garnnettbutikken https://tittinngarn.no (Woocommerce-basert). Titt Inn Garn har opplevd en eksplosiv vekst i antall besøkende til sin nettbutikk. Dette har resultert i tilsvarende økning i omsetning.

I tillegg til Titt Inn Garn har vi hjulpet en rekke andre nettsider med å forbedre sin SEO. Ta gjerne en titt på vår “Om Oss- og referanseside”. Dersom du er nysgjerrig på SEO og ønsker å lære mer, eller har lyst til å vite akkurat hva vi kan gjøre for deg og din Magento-nettbutikk, er det bare å ta kontakt med oss på post@marketin.no for en uforpliktende prat. Mvh oss i Marketin.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning