Referanser

Vår prioritet er at du tjener penger på et samarbeid og blir fornøyd. Vi tror at dette også tjener oss ved at vi vår mer jobb og gode anbefalinger.

Kundereferanser

"Excellent results in a short amount of time"

I find Marketin very helpful and knowledgeable. They have helped us achieve excellent results in a short amount of time. Highly recommended!

Marcia Titley / CEO - Eventim Norge AS
Marketin seo-byrå kunde referanse
Marketin seo-byrå kunde referanse

"Vår investering har fått god avkastning!"

Takk til Marketin AS for å hjelpe oss i S8R Butikksystemer AS med fantastisk hjemmeside og gode rangeringer på Google som gir oss en fast strøm med kunder. Vår investering har fått god avkastning! Disse gutta er skikkelig serviceinnstilte og lette å ha med å gjøre, det er rett og slett hyggelig hver gang vi møtes.

Umer Hashmi - S8R Butikksystemer AS

"Effektivt søkemotorbyrå"

Marketin med Henrik i spissen er et svært kunnskapsrikt og effektivt søkemotorbyrå . Vi og våre klienter igjen er veldig fornøyde med kjappe leveranser og solid arbeid, da med spesielt vekt på SEO-optimaliseringer av tekster, tekstforfatting generelt og blogging. Vi vet hvor viktig slik informasjon er, at den er gjennomtenkt og strategisk godt formulert. I tillegg besitter Marketing stor kompetanse innen utforming av nettsider for å oppnå bedre posisjon på søkemotorer. Anbefales!

Per Wagner / Daglig leder - Shop123.no / Juufo AS

"Svært gode resultater"

“Vi i Host1 har fått viktig SEO-hjelp av Marketin AS til å analysere vår posisjon i markedet og har fått utarbeidet en grundig og gjennomtenkt tiltaksplan for å øke vår synlighet på nett. Vi har opplevd å bli tatt på alvor, fått god oppfølging og svært gode resultater av å bruke Marketin AS. Anbefales!.”

Jonathan Ibsen / Project Manager - Copyleft Software AS

"Profesjonell hjelp"

“Oss i You Learn AS / Totalhms.no fikk hjelp med teknisk & stategisk SEO av Marketin AS. Vi trengte hjelp med å finne en flaskehals som holdt våre SEO-resultater tilbake. Takk for god, rask og profesjonell hjelp!”

Daniel Johansen / Daglig leder - TotalHms.no / Youlearn AS
Referanse fra MH Arctic

"Highest recommendations"

«If I would not know that he is only in his early 20’s I would believe that Henrik Park had some decades of experience within his field of expertise. That is my experience after seeking his assistance number of times.
Henrik Park is a natural talent and gets our highest recommendations.»

Halldor Gunnar Halldorsson / CEO - MH Arctic

"Heldige å ha kommet i samarbeid med Marketin"

Vi har vært heldige å kommet i samarbeid med Marketin og det har blitt en helt ny måte å se på nettbutikk på for oss. De har vært kjempe flinke til å bygge opp ny butikk etter våre ønsker og kommer stadig med ideer til hva vi kan gjøre. Det er veldig behagelig å ha noen jeg bare kan si; dette liker jeg ikke eller dette fungerer ikke – så finner de løsninger som er tilpasset oss.

De kommer med konkrete ting jeg kan gjøre selv for å forbedre vår synlighet på Google som igjen gjør at vi treffer flere og annerledes kunder enn tidligere. Etter bare noen uker hadde snittsalget i nettbutikken økt! Nytt design som hele tiden tilpasses og som gir mersalg. Syns det er lett å samarbeide med de, og de er effektive.

Jeg kan bruke mer tid på det jeg kan, og samtidig er løsninger og nettbutikken vår bedre enn noen gang. Jeg har allerede anbefalt Marketin til flere jeg har kommet i kontakt med, og det vil jeg forsette å gjøre.

Inger-Marie Stubberud / Daglig leder - Titt inn Garn AS

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning