Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Hvem er kunden

Blink Hus Ringerike er stor samarbeidspartner innenfor byggebransjen, og en del av Mestergruppen som er Norges største boligbygger, hyttebygger og byggevarekonsern. De startet opp i 1967, og har siden den gangen bygget seg opp dit de er i dag.

Gjennom samarbeidet med Blink Hus hatt et ønske om å bruke teknologiske løsninger og interne systemer til å øke salgsgleden og konkurransen innad i bedriften. Med hyggelige og målrettede ledere i bedriften har det ført til et godt samarbeid og gode resultater.

Bransje: Utbygging, bolig og hytte

Hva har vi gjort

Samarbeidet med Blink Hus startet ved påsken 2021 med mange god ide, skisser med penn og papir, en klar visjon og en frist. Gjennom et tett samarbeid og dialog har vi hjulpet kunden med å utvikle et internt og digitalt salgssystem som registrerer salg og overtagelser.

Teknologien bak

Websystemet er kodet fra bunnen av, og med over 8000 linjer kode har vi endt opp med et godt sluttprodukt. Systemet er bygget på React og NextJS i bunn, med Google Firebase i bakgrunn for autentifikasjon og database, og med hosting fra Vercel sørger vi for en innlastningstid på imponerende 536 millisekunder.

Med mange selgere og en travel hverdag er det viktig at systemet er brukervennlig, og vi har hele veien hatt et stort fokus på brukertesting og endringer basert på tilbakemeldinger. En funksjon vi raskt så som lønnsom var en hybrid mobilapp, som er implementert for raskere tilgang og elskes av brukerne.

Konkurranse som skaper glede

Vi har sammen med Blink Hus kommet frem til et poengsystem tilpasset akkurat deres bransje, og selgernes ønsker. Hele målet har vært å skape konkurranse og glede ved hver registrering, for å øke slaget, og dette kommer tydelig frem i systemet. Et tiltak er automatisk utsending av mail til alle brukere med ukens pall-plasseringer, samt hilsningsvideoer som jevnlig dukker opp.

Et godt prosjekt deles videre

Prosjektet hos Blink Hus var så vellykket at andre så potensiale i bruk hos deres bedrift. Derfor har også Fuel of Norway tatt i bruk systemet hos noen av deres leverandører, Intersport og Stadion. Her har vi spesialtilpasset systemet etter deres ønsker om registrering av ukentlig omsetning og prosentbasert konkurranse.

KUNDE

Blink Hus

TIDSPUNKT

2021

OPPDRAG OG TJENESTER

- Webutvikling

Daniel Martinsen

91 00 17 93

web@marketin.no