Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Hvem er kunden

Andresen Bil er er en del av Andresen konsernet som har bilforhandlere og verksteder for biler i Ski og Askim. Andresen Bil har lange røtter som strekker seg tilbake til 1952. Andresen Bil har valgt å fokusere særlig på Mercedes Benz og Peugeot, men har også god kompetanse innenfor bilmerker som Smart, Citroen og Opel.
a


Omsetning 2018: 486 millioner kr
Omsetning 2019: 418 millioner kr
Omsetning 2020: 702 millioner kr (Samarbeidet siden Januar 2020)


Lokasjon(er): Ski, Askim
Bransje: Verksted og utsalgssted for personbiler og nyttekjøretøy

ROAS vs POAS

Vanligvis så regnes resultater på annonseringen i ROAS (Return on ad spend) det vil si, at hvis du kjøper Google ADs for 1000.- vil du få tilbake eksempelvis 1000% ROAS (10.000,- omsetning). Men dette gjør det vanskelig å finne ut den faktiske lønnsomheten til annonseringen.

For Andresen Bil har vi gjort det enda lurere og mer skalerbart. Her brukte vi statistikk til å regne ut POAS (Profit on ad spend) som gjør at annonseringen er forsvarlig skalerbar til enhver tid, med alle kostnader og statistisk avvik innbakt.

Resultater på steroider

Vanligvis er kunder svært fornøyde om de oppnår 900% ROAS. Men i tilfellet til Andresen Bil leverer vi 900% POAS. Det vil med andre ord si at for hver krone som brukes på Google Ads, skapes det 9 kroner i fortjeneste (ikke omsetning).

Hvordan vi gjør det

Annonsering er mer enn bare å sette opp annonser og håpe på det beste. Det kreves daglig innsats med analyse av resultatene, for å finne forbedringspotensialet. Når dette gjøres dag inn og dag ut, oppnår vi ekstremt gode resultater.

Vi ønsker deg som kunde!

Vi ønsker deg som ønsker å satse stort, og ikke er redd for å bruke penger på å tjene penger. Til gjengjeld skal vi gi deg vårt ytterste. Vi er et lite byrå, men vi har en helt unik brennende lidenskap for det vi gjør!

OPPDRAG OG TJENESTER

- Målbar annonsering

- CRO

- Statistikk

Henrik Park

92 11 09 40

henrik@marketin.no