Hei, vi er folket bak Marketin!

Henrik Park
Daglig leder

Litt om meg: Jeg er 22 år, har studert markedsføring og ledelse ved Handelshøyskolen BI og er evig oppslukt av fakta og kunnskap. Jeg hører gjennomsnittlig 4 timer Podcast eller faglig-lydbok hver eneste dag og mitt aller største ønske er å bruke all den kunnskapen for at Marketin AS skal bli Norges ledende leverandør av SEO-tjenester! 

Niklas SEO-spesialist

Niklas A. Falkenburger
Seo konsulent & tekstforfatter

Hei der! Jeg heter Niklas Alexander Falkenburger, er 22 år og har tidligere studert Russisk språk i Russland, og jeg studerer nå markedsføringsledelse ved BI. På fritiden min så elsker jeg å trene, stå på snowboard, reise, og lære om nye språk og kulturer! På mine reiser så har jeg lært litt om mye, og har mye allsidig kunnskap som jeg bruker for å lage spennende innhold som du kan bruke på din nettside, for å oppnå flere besøkende.

Maria diaz valdes
social media mananger

Litt om meg: Jeg er 22 år, og studerer mote-markedføring i England, på fritiden engasjerer jeg meg aktivt i læren om profilering og branding. 

Vår Visjon

Vår visjon er gjøre søkemotoroptimalisering enkelt og smertefritt for våre kunder! Ved å prioritere tid og strukturert arbeid trenger ikke en stor investering i SEO å være tidskrevende i form av et tung samarbeid. Vi har lagt opp til en effektiv samarbeidsprosess som skåner våre kunder for unødvendig tidsbruk og bekymringer. 

Våre Verdier

For at vår visjon om unødvendig tidsbruk og effektivisering av arbeid skal være oppnåelig er det forutsatt at vi har gjensidig tillit. Vi vet at våre kunders tid er like viktig som vår egen, og vi ønsker derfor en ryddig, effektiv og tillitsfull samarbeidsprosess.

seo,seo-byrå,seobyrå,seo byrå,søkemotoroptimalisering,søkemotor-optimalisering,teknisk-seo,tekniskseo,strategisk-seo,lokal-seo,seo-nettside,seo-blogg,seo-artikler,markedsføringsbyrå,markedsføring,digital-markedsføring,seo-norge,seo-oslo,marketin,marketin.no,marketin as,marketin-seo-byrå,søkeord-analyse,strategisk-seo,nøkkelord-analyse,

Kom på besøk!

Kom gjerne på besøk vårt kontor sentralt i Ski. Vårt kontor er rett ved utkjørselen til E6, 20min fra Oslo med Bil. 

VÅR HISTORIE

“Jeg og Niklas har vært bestevenner helt siden barnhagen og etter det har vi vokst så mye sammen, vi har alltid vært de største nerdene i klassen og hatt større interesse for World of Warcraft enn det sosiale. Heldigvis for oss har har vi vokst opp og blitt til ordentlig folk etter hvert som tiden har gått. Vi begge har gått hver vår forskjellige vei og oppnådd store komplementære evner og kunnskaper og vi idag bruker for å ta Marketin AS til sitt største potensiale.”

– Henrik Park

“Jeg og Henrik har et veldig morsomt track record når det kommer til business. Vi har alltid vært gründere av natur, vi fant ut at ved å kjøpe en bollepakke og selge til naboene gikk vi 80,- i profitt på noen få minutter, dette gjentok vi såpass mye at over en sommer hadde vi en hel pall med uferdige boller og for mye penger for til at det var sunt for to tiåringer. Siden da har vi hatt utallige prosjekter både sammen og alene som har gitt oss verdifull innsikt i hva vi selv drømmer og hva som er mulig å oppnå hvis man bare er villig til å jobbe for det!”

-Niklas Alexander Falkenburger

Noen av våre kunder

host1.no
copyleft.no
reparert.no
totalhms.no
inside24.no

Still oss et spørsmål – vi svarer!