Top

Om marketin

Marketin er et nylig etablert markedsføringsbyrå. Byrået er lite og har kun en ansatt. Vi har et stort nettverk til selvstendig næringsdrivende som vi bruker til utkontraktering ved behov. Vi publiserer resultatene til vårt arbeid etter vi har fullført oppdragene. 

https://marketin.no

Hvorfor Oss?

Eksponering digitalt er noe som viser seg å bli stadig viktigere for alle bedrifter, både de største og de minste. Vi er her for å levere den digitale markedsføringen din bedrift fortjener til en gunstig pris. Dette gjør vi ved å spesialisere, og holde oss oppdaterte innenfor søkemotoroptimalisering (SEO) som vårt hovedfagfelt. I tillegg til SEO praktiserer vi også annen tradisjonell konkurransedyktig digital markedsføring.

Kjerneverdier

  • Konkurransedyktige priser
  • Ærlighet og åpenhet
  • Kvalitet på arbeid
  • Merverdi til våre kunder

Henrik Park

Daglig Leder

marketin,markedsføringsbyrå,markedsføring,reklame,seo,søkemotoroptimalisering,mediebyrå,markedsførinbyrå,markedsplan,strategi

Når du er kunde hos Marketin skal jeg gjøre alt jeg kan for at du blir fornøyd. Jeg er engasjert i eget arbeid og ønsker å by på meg selv. Ta gjerne kontakt så svarer jeg på dine spørsmål.

Henrik Park er en digital markedsføring entusiast som spesialiser seg innenfor søkemotoroptimalisering.

Henrik Park er grunnleggeren av Marketin Markedsføringsbyrå, et lite digitalt markedsføringsbyrå. Hans fokus er hver dag på sine klienter, hva de trenger og hva vil bringe dem ett skritt nærmere deres overordnede mål.

SEO (Search Engine Optimization) er hovedfokuset til Henrik, han engasjerer seg daglig i artikler og videoer om SEO for å legge opp til å bli en SEO-spesialist. «Jeg vil personlig ikke kalle meg en SEO-spesialist før jeg har brukt mer enn 10’000 timer på SEO, i mitt tempo vil jeg være en selvutdannet SEO-spesialist innen 2024»

«Jeg holder seg oppdatert på kanaler som MOZ, Search Engine Planet, Google updates, Neil Patel, Ruan M. Marinho, Backlinkio og andre relevante kilder til informasjon om SEO». Ved å dykke så dypt inn i SEO-verden satser Henrik på å bli en av de flinkeste innenfor fagfeltet SEO.

Mine ferdigheter spesialiseres innenfor :

✓ SEO (søkemotoroptimalisering)

✓ SEO strategi

✓ SEO Blogg/Artikkelskriving

✓ Google Search Console

✓ Google Analytics

✓ Online annonsering (Facebook, Instagram, Google Ads)

✓ Søkeordforskning

✓ Organisk rekkevidde

✓ Konverteringsoptimalisering

 

Marketin er et enestående, nyetablert digitalt markedsføringsbyrå. Ønsker din bedrift å være en del av våre skryteverdige resultater for SEO?

 

Telefon: (47) 92110940

E-post: post@marketin.no

Nettsted: https://marketin.no/

  • Linkedin.com/henrikpark
  • Post@marketin.no
  • 921 10 940
marketin,markedsføringsbyrå,markedsføring,reklame,seo,søkemotoroptimalisering,mediebyrå,markedsførinbyrå,markedsplan,strategi

Interessert?

Om du er interessert eller har spørsmål så ønsker vi å invitere deg på en spennende kopp kaffe på en valgfri kafè i Oslo og omegn. vi spanderer selvfølgelig!

  • 921 10 940
  • Post@marketin.no
kopp med kaffe

Våre samarbeidspartnere

Tidligere arbeid

https://marketin.no
https://mathiaspark.no

Spørsmål?

Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Fyll ut skjemaet eller ta kontakt via telefon eller mail. Vi svarer fortløpende.

×

Lik og følg oss på Facebook! :)