Norsk WordPress-support med Marketin. Vi drifter og holder siden din trygg

Vi tilbyr support på norsk for det populære publiseringssystemet wordpress. WordPress er i skrivende stund verdens desidert mest populære digitale publiseringssystem med over 455 millioner aktive nettsider som bygger på wordpress sin løsning. Dette utgjør omtrent 35% av alle verdens nettsider.

En animert person som sitter på toppen av et servertårn med en laptop på fanget, wordpress-support med Marketin på Norks

Til tross for at wordpress er relativt brukervennlig og enkelt å komme i gang med, kan det fort ta opp en del tid og energi. Spesielt for bedrifter med ansatte som ikke har avanserte datakunnskaper kan en wordpress-support avtale raskt spare bedriften for en del penger og ikke minst tid.

Selv om wordpress i utgangspunktet er lett og brukervennlig, er det når man legger til ekstraløsninger at wordpress fort kan bli vanskelig å håndtere effektivt. Med integrasjonsløsninger, utvidelser (plugins), og avanserte og moderne temaer, blir det raskt en del fallgruver man som en uerfaren nettsidedriftsansvarlig kan falle i. Derfor er en wordpress-support avtale med et profesjonelt og dyktig nettselskap ofte en smart løsning for å sikre at nettsiden fungerer som den skal.

Bruk mer tid til salg og kunder og mindre til drift

Bedrifter holder seg konkurransedyktige ved å spille på sine konkurransefortrinn, nemlig det man gjør bedre enn andre. Dersom man i tillegg til å hjelpe kundene sine, også skal bruke flere timer i måneden på å fikle med nettsiden sin, mister man raskt potensiell omsetning ved å bruke sin verdifulle tid på nettsiden.

Abstrakt animert illustrasjon av forskjellige dataverktøy og komponenter som inngår i hosting og datasikkerhet, norsk wordpressupport fra Marketin

For å sikre at du kan bruke mer tid på det du gjør best, leverer vi gode wordpress-support avtaler til svært konkurransedyktige priser. Fra kun 1500 kr per måned, tar vi av oss å holde nettsiden din funksjonell og på nett. Dersom noe mot formodning skulle gå galt, vil vi være raskt på sak med å få nettsiden din opp å gå igjen.

Potensielle trusler som mange wordpress nettsideeiere kan møte på er:

-Dataangrep

-Datavirus og infisert programvare

-Sikkerhetshull grunnet utdatert programvare

-Kompatibilitetsproblemer med utvidelser og integrasjonsløsninger

-Sikkerhets- og sertifiseringsproblemer

Med en wordpress support avtale fra Marketin, er du sikret mot alle disse truslene. Dersom noe skulle skje med nettsiden din vil vi få nettsiden opp å gå igjen raskt.

Vi ordner integrasjonsløsninger, utvidelser og temaer

I tillegg til wordpress-support pakkeavtaler, hjelper vi også til med utvidelser, temaer og smarte integrasjonsløsninger. Gjennom vårt gode og tette samarbeid med forskjellige norske programvareleverandører får vi gode konkurransedyktige priser på integrasjonsløsninger for blant annet nettbutikker mot kasse- og regnskapssystem.

Vi kan også hjelpe til med å stille inn nettsiden riktig og få på plass ønskede temaer og utvidelser. Med vår egen programmerer kan vi også bygge videre på eksisterende løsninger for å gi deg akkurat den funksjonaliteten og det designet du ønsker.

Løsninger som nettsideutvikling, webdesign, integrasjonsløsninger og oppsett av nettside, utvidelser og temaer faller utenfor våre standard wordpress supportavtaler og betales på en avtale- eller timebasis

Vi har lang erfaring med wordpress-support

Vårt team har over 15 års sammenlagt erfaring med drift, oppsett og utvikling mot wordpress og woocommerce. Det gjør at vi kjenner wordpress like godt som vi kjenner våre egne bukselommer. Med andre ord kan du være sikker på at vi er de rette for å bistå deg med wordpress-support.

Vi har allerede satt opp WordPress på flere titalls forskjellige nettsider, hvorav mange av disse er for klienter og ledende bedrifter og selskaper innenfor sine bransjer. Sjekk ut noen av nettsidene som har wordpress-support fra oss nedenfor:

https://tittinngarn.no

https://eventimb2b.no

https://s8r.no

https://rorleggersos.no

Våre WordPress-support pakker

Vi har for bekvemmelighetens skyld utformet en rekke forskjellige pakker som er ment for å dekke forskjellige nettsider sine behov for wordpress-support. I tillegg til disse pakkene kan vi også skreddersy en helt unik wordpress-support pakke for deg og din nettside. I en slik skreddersydd pakke kan du få akkurat de løsningene og tjenestene du og din nettside trenger til en konkurransedyktig pris.

Våre standard wordpress-support pakker

WordPress supportpakker

Tjenester/løsninger Basispakken Grunnpakken Trygghetspakken Komplettpakken
Webhotell Liten Mellomstor Kraftig Skreddersydd
Auto. sikkerhetskopiering Hver måned Hver uke 2 ganger /uke Hver dag
Gjennoppretting
Automatiske oppdateringer
Tabbebeskyttelse
SSL sertifiseringer
Brannmur og antivirus
Max antall undersider/produkter 250 1000 3000 Opptil uendelig
Pris pr mnd 1485,- 2895,- 4865,- Etter avtale
Scroll til siden.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning