marketin,markedsføringsbyrå,markedsføring,reklame,seo,søkemotoroptimalisering,mediebyrå,markedsførinbyrå,markedsplan,strategi,seo byrå,oslo,akershus,norge,seo,byrå,oslo,seo-byrå-oslo

Post@marketin.no

Vi svarer på alle spørsmål.

921 10 940

Ring oss.

Man - Fre: 9:00 - 16:00

Tilgjengelighet.

4 grunner til å investere i SEO (2019)

Lesetid ca: 3 minutter

SEO er fremtiden innenfor søkemotormarkedsføring. Inflasjon i CPC (Cost per Click) og mer tillitverdige søkeresultater burde være grunn nok men attpå det er søkemotoroptimalisering også en passiv inntekt.

Nedenfor finner du vår artikkel som gir deg 4 gode grunner til hvorfor din bedrift burde investere i søkemotoroptimalisering!

SEO er en voksende bransje

Hvorfor investere i SEO (søkemotoroptimalisering? Fordi SEO er fremtiden innenfor digital markedsføring. Inlfasjon i CPC og mer tillitsverdige søkeresultater på Google!

Jo flere som bruker Google (demand) desto mer behov for innhold (supply) er det. Men dette betyr også at det vil bli høyere bud pris på PPC. Derfor anbefaler vi å investere i SEO mens konkurransen er middelmådig. På Google koster en spalte for webhotell tjenester ofte 100 kroner eller mer.

Dette gjør at kun de mest konkurransedyktige bedriftene overlever i de betalte spaltene. De mest konkurransedyktige selskapene har ofte et stort mannskap med dyktige arbeidere til å kalkulere ROI (return of investment). I mellomtiden har de små selskapene ofte mindre innsikt og opererer i halvmørket. Dette kan bety at i fremtiden med økt konkurranse at små aktører ikke slipper til på betalt plassering på Google og dermed burde starte med å bygge en solid søkemotor rangering.

Inflasjon i betalt plassering på Google

Hvorfor investere i SEO (søkemotoroptimalisering? Fordi SEO er fremtiden innenfor digital markedsføring. Inlfasjon i CPC og mer tillitsverdige søkeresultater på Google! SEO er den mest attraktive måten å annonsere på google på.

Vi alle vet at Google er i daglig vekst og at det er et av de beste verktøyene som har blitt oppfunnet. Hvis du trenger en kilde til at Google søk vokser så kan du gå inn her å se fakta. Videre så er det slik at Inflasjon i betalt plassering på Google er en aktuell sak for deg som er markedsansvarlig. Fra studiet om “Cost per click advertising” av Hochmanconsultants har det vist seg at prisen på betalt plassering på Google har hatt stor progresjon.

I 2012 kostet et gjennomsnittlig klikk på Google 7,4 kr mens i 2017 kostet et klikk i gjennomsnitt 23,1 kr. Dette betyr at det har vært en prisutvikling på 312,16% over de 5 årene fra 2012-2017.

Organiske resultater er mer tillitverdige

Hvorfor investere i SEO (søkemotoroptimalisering? Fordi SEO er fremtiden innenfor digital markedsføring. Inlfasjon i CPC og mer tillitsverdige søkeresultater på Google! SEO er den mest attraktive måten å annonsere på google på. Folk stoler mer på SEO enn de gjør på cost per click.

I følge studiet Smartinsights presenterer er det slik at 85% av Google søkere vil heller gå til det organiske søkefeltet for å finne sine resultater enn å benytte seg av betalt plassering. Vi har hørt gjentatte ganger at grunner til dette er: Forbrukeren føler at annonsene ikke er fortjente mens det organiske søkefeltet er troverdig for et godt resultat.

SEO er en passiv inntekt

Hvorfor investere i SEO (søkemotoroptimalisering? Fordi SEO er fremtiden innenfor digital markedsføring. Inlfasjon i CPC og mer tillitsverdige søkeresultater på Google! SEO er den mest attraktive måten å annonsere på google på. Folk stoler mer på SEO enn de gjør på cost per click. SEO er en passiv inntekt for din bedrift!

Alle drømmer om en passiv inntekt og SEO er en passiv inntekt for din bedrift. Med søkemotoroptimalisering kan du få organiske resultater på Google som ville kostet deg flere tusen kroner i uken til en engangs pris.

Kildeliste

Våre SEO-Artikler

Les vår artikkel om “Hvorfor velge et SEO-Byrå

Andre artikler som du kanskje vil finne interessante

Hva er SEO – Alt du trenger å vite om SEO

Lokal SEO – Google Min bedriftGi oss en like om du liker denne artikkelen! Sosial oppmerksomhet påvirker SEO!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Marketin AS - SEO-BYRÅ

Marketin AS - SEO-BYRÅ

Vi er et markedsføringsbyrå med fokus på SEO. Vi spesialiserer oss i tjenester innenfor SEO fagfeltet og setter vårt absolutte fokus på søkemotoroptimalisering. Alt fra Innholdsproduksjon til Teknisk SEO. Sjekk våre artikler for tips og mm - Marketin SEO-Byrå

Les mer om SEO

SEO Guide for nybegynnere – Hvordan komme øverst på Google! (2019)

Lesetid ca: 3 minutter Denne artikkelen handler om hvordan komme øverst på Google søkemotor. …

4 grunner til å investere i SEO (2019)

Lesetid ca: 3 minutter SEO er fremtiden innenfor søkemotormarkedsføring. Inflasjon i CPC (Cost per …

SEO OPPDATERING I 2019 Her er hvordan markedet for SEO vil endres

Lesetid ca: 1 minutt Moz annonserte den 5 februar at de har kommet med …

Hvorfor velge et SEO-byrå? Her er hvorfor spesialist kompetanse er bedre!

Lesetid ca: 5 minutter Et SEO-Byrå er et digitalt markedsføringsbyrå spesialisert i søkemotoroptimalisering. Marketin …

Lokal SEO – Google Min Bedrift

Lesetid ca: 4 minutter «Lokal SEO er lettere enn nasjonal SEO og grunnen til dette er at Google favoriserer sine lokale bedrifter og dette gjør det lett for deg å få flere kunder fra ditt lokal-miljø!»

Hva er SEO? Alt du trenger å vite om SEO

Lesetid ca: 8 minutter Hva er SEO (søkemotoroptimalisering) ? I artikkelen forteller vi om hvilke faktorer som påvirker SEO-rangering og mye mer!

6 SEO faktorer for 2019

Lesetid ca: 4 minutter SEO optimalisert innhold Hvis du har en nettside du ønsker …

Hva er fordelene til SEO

Lesetid ca: 3 minutter Fordelene til SEO eller søkemotoroptimalisering brukes til å optimalisere nettstedene for ulike …

Disse SEO faktorene burde du kunne!

Lesetid ca: 4 minutter Disse SEO faktorene burde du kunne! I denne artikkelen skal …

Fordeler med SEO

Lesetid ca: 3 minutter SEO (søkemotoroptimalisering) for håndverkerbedrifter blir mer aktuelt enn noen gang før i tiden fremover. Kontakter knyttes over internett og folk søker etter tjeneste de trenger i søkemotorer som Google. SEO er en investering for fremtiden, det vil gi din side organisk trafikk som varer.

No Comments

Post a Comment