Host1 – Fra bunn til topp på 3 måneder mot store nasjonale konkurrenter!

#4 Plass på søkeordet "Webhosting"
- Annonseklikk prisen er 115,-

Hvem er kunden

Host 1 AS

Host1 er et av de ledende norske webhosting-aktørene. De har klart å differensiere seg i markedet med sitt enestående fokus på kvalitet og tett oppfølging av sine kunder. Deres infrastruktur befinner seg såklart i Norge. Til tross for dette så klarer de å levere kvalitets-hosting til svært konkurransedyktige priser som er sammenlignbare med de internasjonale aktørene.

Hvilke tiltak har blitt gjort for Kunden

SEO-kampanje

  • Organisk lenkebygging strategi
  • Innholdmarkedsføring
  • SEO-optimalisert innhold
  • Teknisk SEO
  • Overhaling av metainfo
  • Forslag til ny layout
  • Lokal SEO

Hvilken pris betaler kunden

Taushetsbelagt

Samarbeidet med Host1 har gitt felles utbytte og samarbeidet har knyttet våre bedrifter til et tett samarbeid. Vi har et ukentlig nytt behov for webhosting og andre databehov, dette leverer Host 1 helt perfekt for oss, og våre klienter.

Trafikkresultater fra SEO kampanjen

Før samarbeidet mellom Host1 og Marketin SEO-byrå ble inngått, så hadde siden tilnærmet ingen organisk trafikk til sine nettsider fra søkemotorer. Det eneste unntaket fra dette var noe branded trafikk, altså personer som gjorde direkte søk på deres merkenavn i søkemotorer.

Vi så med engang stort potensiale ettersom at de har gode tjenester og en etablert kundeportefølje med store navn som blant annet Wikileaks og Sensorlink. 

Host1 resultater-seo

Forarbeidet: Lenkeopprydding - Søkeordanalayse - Innholdstrategi

Når samarbeidet ble inngått vinteren 2019, startet vi straks med å få en oversikt over søkeord som er relevante for deres bransje (søkeordanalyse). Disse søkeordene inngikk så i en strategi som la grunnlaget for mye av arbeidet vi leverte på deres vegne.

Vi gikk så metodisk til verks for å rapportere urelevante og potensielt skadelige linker som pekte til nettsiden. Deretter gikk vi til verks med å forbedre lenkestrukturen og crawler-lesbarheten til nettsiden, samt annet ymse med tekniske SEO tiltak.

Tiltakene: SEO-innhold - Lokal SEO - Teknisk-SEO -

Videre produserte vi søkemotoroptimalisert innholdsmarkedsføring for Host1 som de blant annet publiserte på sin blogg. I tillegg til å lage en linkebygging strategi og innholdsmarkedsføring så har vi også utført analytisk arbeid for å få innsyn i de mest verdifulle satsningsområdene med høyest estimert konverteringsrate for å sikre vår samarbeidspartner god avkastning på sine investeringer i søkemotoroptimalisering.

Det var også viktig å gå grundig gjennom Host 1 sitt tekniske aspekt i henhold til søkemotorer, her leverte vi en rekke tiltak som gjorde at Google plutselig favoriserte Host 1 overfor andre aktører i søk.

Gjennom hele prosessen fra start til slutt, så har vi inkludert selskapet og deres interessenter for å få innsyn og skape dialog knyttet til ulike problemstillinger rundt digital synlighet som de ser på som relevante. Vi ser alltid på transparent samarbeid og et godt miljø mellom partene som et overordnet mål. 

lokal seo for host1
Host1 resultater-seo

Resultater for kunden

Siden samarbeidet ble inngått har vi oppnådd en astronomisk vekst for estimert organisk trafikk fra søkemotorer til deres nettsider. På grafen over kan du selv se synlighettrenden på Google til fokussøkeordene. Host 1 gikk rett og slett fra bunn til topps på noen få måneder med enkle og kostnadseffektive tiltak.

Er dere neste?

Ønsker du å bli vår neste samarbeidspartner? Vi har hjulpet host1.no og mange andre norske selskaper innenfor et vidt spektrum av fagområder med å bli synlige på nett. Vi er helt sikre på at det er mye vi kan utføre også på dine vegne. Ta kontakt med oss på post@marketin.no for å initiere en uforpliktende dialog der vi kan finne ut hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Legg til en kommentar og fortell oss hva du tenker!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on linkedin
Del på Linkedin

Ta kontakt før konkurrenten din ;)

Klar for økt lønnsomhet? 🚀

Din avkastning er vår målsetning