marketin,markedsføringsbyrå,markedsføring,reklame,seo,søkemotoroptimalisering,mediebyrå,markedsførinbyrå,markedsplan,strategi,seo byrå,oslo,akershus,norge,seo,byrå,oslo,seo-byrå-oslo

Post@marketin.no

Vi svarer på alle spørsmål.

921 10 940

Ring oss.

Man - Fre: 9:00 - 16:00

Tilgjengelighet.

Fordeler med SEO

Lesetid ca: 3 minutter

Fordelene med SEO

Hva er fordelene til SEO ? (søkemotoroptimalisering) for bedrifter blir mer aktuelt enn noen gang før i tiden fremover. Kontakter knyttes over internett og folk søker etter tjeneste de trenger i søkemotorer som Google. SEO er en investering for fremtiden, det vil gi din side organisk trafikk som varer.

Hva er fordelene med SEO (søkemotoroptimalisering) ?

Hva er fordelene med SEO (søkemotoroptimalisering) ? Ofte så er det slik at håndverkere har nok arbeid og ikke muligheten til å ta på seg mer. Men med SEO kan man gjøre seg synlig for en spesiell type jobb, som for eksempel å reparere tak, toaletter eller elektriske anlegg.

Når man får muligheten til å prioritere hvilke typer arbeid man ønsker så gir dette muligheter for økt omsetning og glede i egen jobb.

Fordelen med å drive en lokal håndverkerbedrift innenfor SEO er at Google prioriterer lokale bedrifter i ditt nærmiljø fremfor store nasjonale aktører.

I tillegg så er det bevist at nærmest kun de som er øverst på Google får trafikk drevet inn til deres nettside. Det vil si at å være lavt nede eller på 2 siden nærmest aldri gi deg kunder fra søkemotorer.

SEO undervurderes (Lav konkurranse i 2019)

Ofte undervurderes fordelene til SEO av håndverkere og bedrifter som har kontakter og en etablert og velfungerende bedrift. Etter vår erfaring så stiller de fleste håndverkerbedrifter dårlig i søkemotorer. Og dermed unngår mange potensielle kunder.

bilde av google min bedrift resultater som viser til elektriske tjenester i drøbak

Håndverkerbedrifter er som regel dårligstilte på nett!

Eksempel på dårligstilte bedrifter på nett: Når vi søkte «Elektriker Drøbak» så var dette toppresultatet på Google min bedrift. Når beste rangering har klart å få kun en anmeldelse så er dette veldig lett å utkonkurrere.

Eksempelbildet viser at de mangler anmeldelser. I tillegg så viser det organiske søkemotorfeltet at samme bedrift med en vurdering har topp rangeringen.

resultater fra semrush, viser domene autoritet og og lenker til siden

Disse tallene vises i Semrush når vi kjører en analytisk vurdering av nettsiden. Tallene indikerer at siden har lite verdi for Google og kan lett utkonkurreres ved profesjonell SEO hjelp.

Start med SEO i 2019

De som adapterer nå beholder en god posisjon i fremtiden, hvis vi ser på samme tallene over så tar det tid å bygge opp det som kalles domene autoritet og side autoritet. Desto høyere autoritet man har desto mer villig er en søkemotor å rangere deg høyt.

Derfor er dette en fordel for de som starter å bygge opp en slik autoritet nå mens det fortsatt er et lett marked å konkurrere innenfor.

Hvordan starte med SEO

Dersom du ønsker en trygg posisjon på søkemotorer i fremtiden anbefaler vi at du selv starter å publisere innlegg på sosiale medier med lenker til din egen side. Og at du samler anmeldelser fra dine tidligere fornøyde kunder. Og at du investerer i en nettside som er optimalisert for on-page SEO som er kun halvparten av SEO. Og i tillegg til dette er det mange andre fordeler til SEO eller søkemotoroptimalisering!

SEO er en investering for fremtiden

Invester i SEO nå? Om du er fremtidsrettet så anbefaler vi at du starter å tenke på SEO med en gang, om du venter vil de som ha startet før deg ha fortrinnet. Marketin markedsføringsbyrå er et SEO byrå som kan hjelpe deg til å nå dine mål!

Les “Hva er SEO

Les “lokal SEO

Gi oss en like om du liker denne artikkelen! Sosial oppmerksomhet påvirker SEO!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Marketin AS - SEO-BYRÅ

Marketin AS - SEO-BYRÅ

Vi er et markedsføringsbyrå med fokus på SEO. Vi spesialiserer oss i tjenester innenfor SEO fagfeltet og setter vårt absolutte fokus på søkemotoroptimalisering. Alt fra Innholdsproduksjon til Teknisk SEO. Sjekk våre artikler for tips og mm - Marketin SEO-Byrå

Les mer om SEO

SEO Guide for nybegynnere – Hvordan komme øverst på Google! (2019)

Lesetid ca: 3 minutter Denne artikkelen handler om hvordan komme øverst på Google søkemotor. …

4 grunner til å investere i SEO (2019)

Lesetid ca: 3 minutter SEO er fremtiden innenfor søkemotormarkedsføring. Inflasjon i CPC (Cost per …

SEO OPPDATERING I 2019 Her er hvordan markedet for SEO vil endres

Lesetid ca: 1 minutt Moz annonserte den 5 februar at de har kommet med …

Hvorfor velge et SEO-byrå? Her er hvorfor spesialist kompetanse er bedre!

Lesetid ca: 5 minutter Et SEO-Byrå er et digitalt markedsføringsbyrå spesialisert i søkemotoroptimalisering. Marketin …

Lokal SEO – Google Min Bedrift

Lesetid ca: 4 minutter «Lokal SEO er lettere enn nasjonal SEO og grunnen til dette er at Google favoriserer sine lokale bedrifter og dette gjør det lett for deg å få flere kunder fra ditt lokal-miljø!»

Hva er SEO? Alt du trenger å vite om SEO

Lesetid ca: 8 minutter Hva er SEO (søkemotoroptimalisering) ? I artikkelen forteller vi om hvilke faktorer som påvirker SEO-rangering og mye mer!

6 SEO faktorer for 2019

Lesetid ca: 4 minutter SEO optimalisert innhold Hvis du har en nettside du ønsker …

Hva er fordelene til SEO

Lesetid ca: 3 minutter Fordelene til SEO eller søkemotoroptimalisering brukes til å optimalisere nettstedene for ulike …

Disse SEO faktorene burde du kunne!

Lesetid ca: 4 minutter Disse SEO faktorene burde du kunne! I denne artikkelen skal …

Fordeler med SEO

Lesetid ca: 3 minutter SEO (søkemotoroptimalisering) for håndverkerbedrifter blir mer aktuelt enn noen gang før i tiden fremover. Kontakter knyttes over internett og folk søker etter tjeneste de trenger i søkemotorer som Google. SEO er en investering for fremtiden, det vil gi din side organisk trafikk som varer.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.