Fordeler med SEO

Fordelene med SEO

Hva er fordelene til SEO ? (søkemotoroptimalisering) for bedrifter blir mer aktuelt enn noen gang før i tiden fremover. Kontakter knyttes over internett og folk søker etter tjeneste de trenger i søkemotorer som Google. SEO er en investering for fremtiden, det vil gi din side organisk trafikk som varer.

Hva er fordelene med SEO (søkemotoroptimalisering) ?

Hva er fordelene med SEO (søkemotoroptimalisering) ? Ofte så er det slik at håndverkere har nok arbeid og ikke muligheten til å ta på seg mer. Men med SEO kan man gjøre seg synlig for en spesiell type jobb, som for eksempel å reparere tak, toaletter eller elektriske anlegg.Når man får muligheten til å prioritere hvilke typer arbeid man ønsker så gir dette muligheter for økt omsetning og glede i egen jobb.Fordelen med å drive en lokal håndverkerbedrift innenfor SEO er at Google prioriterer lokale bedrifter i ditt nærmiljø fremfor store nasjonale aktører.I tillegg så er det bevist at nærmest kun de som er øverst på Google får trafikk drevet inn til deres nettside. Det vil si at å være lavt nede eller på 2 siden nærmest aldri gi deg kunder fra søkemotorer.

SEO undervurderes (Lav konkurranse i 2019)

Ofte undervurderes fordelene til SEO av håndverkere og bedrifter som har kontakter og en etablert og velfungerende bedrift. Etter vår erfaring så stiller de fleste håndverkerbedrifter dårlig i søkemotorer. Og dermed unngår mange potensielle kunder.bilde av google min bedrift resultater som viser til elektriske tjenester i drøbak

Håndverkerbedrifter er som regel dårligstilte på nett!

Eksempel på dårligstilte bedrifter på nett: Når vi søkte «Elektriker Drøbak» så var dette toppresultatet på Google min bedrift. Når beste rangering har klart å få kun en anmeldelse så er dette veldig lett å utkonkurrere.Eksempelbildet viser at de mangler anmeldelser. I tillegg så viser det organiske søkemotorfeltet at samme bedrift med en vurdering har topp rangeringen.resultater fra semrush, viser domene autoritet og og lenker til sidenDisse tallene vises i Semrush når vi kjører en analytisk vurdering av nettsiden. Tallene indikerer at siden har lite verdi for Google og kan lett utkonkurreres ved profesjonell SEO hjelp.

Start med SEO i 2019

De som adapterer nå beholder en god posisjon i fremtiden, hvis vi ser på samme tallene over så tar det tid å bygge opp det som kalles domene autoritet og side autoritet. Desto høyere autoritet man har desto mer villig er en søkemotor å rangere deg høyt.Derfor er dette en fordel for de som starter å bygge opp en slik autoritet nå mens det fortsatt er et lett marked å konkurrere innenfor.

Hvordan starte med SEO

Dersom du ønsker en trygg posisjon på søkemotorer i fremtiden anbefaler vi at du selv starter å publisere innlegg på sosiale medier med lenker til din egen side. Og at du samler anmeldelser fra dine tidligere fornøyde kunder. Og at du investerer i en nettside som er optimalisert for on-page SEO som er kun halvparten av SEO. Og i tillegg til dette er det mange andre fordeler til SEO eller søkemotoroptimalisering!

SEO er en investering for fremtiden

Invester i SEO nå? Om du er fremtidsrettet så anbefaler vi at du starter å tenke på SEO med en gang, om du venter vil de som ha startet før deg ha fortrinnet. Marketin markedsføringsbyrå er et SEO byrå som kan hjelpe deg til å nå dine mål!Les “Hva er SEO”Les “lokal SEO