Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Trenger du en tekstforfatter? Vi skriver tekster som blir synlige på Google!

Dersom din bedrift har behov for en erfaren tekstforfatter, kan vi hjelpe deg.

Vi i Marketin AS har spesialisert oss på SEO, noe som inneholder mye tekstforfatting. Derfor har vi gjennom en rekke med forskjellige samarbeid, fått den kunnskapen vi behøver for å skrive gode og engasjerende tekster. Vi kan bistå med tekstforfatting, hvor vi kan skrive i hvilket som helst toneleie, og ta for oss ethvert tema.

Vi skriver også tekster på engelsk, noe som kommer godt med dersom dere ønsker å treffe en internasjonal målgruppe.

Vi har allerede levert mange forskjellige tekster til bransjer som består av et vidt spektrum av fagområder som strekker seg fra snekkerbransjen, kassasystemer, markedsføring, karnevalsklær og mye mer.

Vi skriver alle slags tekster!

Med vår erfaring kan vi skrive diverse tekster til forskjellige plattformer og kanaler. Vi bistår med tekstforfatting av et bredt spekter forskjellige tekster. Dreier det seg om tekster til sosiale medier, pressemeldinger, tekster til egen nettside eller noe helt annet, kan vi alltid hjelpe med dine tekster.

-Og tekster til alle slags formål.

Siden våre tekstforfattere har kompetansen som kreves, kan vi skrive tekster som tar for seg det aller meste. Før skrivinger starter, må det gjøres litt forarbeid først. Forfatteren setter seg inn i bedriftens kommunikasjonsstil og profil, samt leser om fagormådet for å få en god kunnskap som kan brukes i tekstene.

Er det behov for tekster som hører til en større markedsføringskampanje, vil vi kunne utføre analysearbeid, slik at teksten kommuniserer på samme linje som andre tekster innenfor den samme kampanjen.

Siden tekstforfatting ofte brukes til markedsføring og annonsering, er det lønnsomt å kunne vite om teksten presterer slik som det er ønsket eller ikke. Vi kan benytte oss av verktøy for å finne ut av hvor bra en tekst gjør det hos søkemotorene, hvor mange som har klikket seg inn og se om den har bidratt til ønsket effekt.

Søkemotoroptimaliserte tekster? Det kan vi!

Når vi skriver tekster, vil vi også optimalisere den for søkemotorer. Dersom du legger ut et innlegg som ikke er søkemotoroptimalisert, og du ser at den havnet nederst i søkeresultatene, kunne den med god optimalisering ha nådd toppen av resultatene. Dette fører til en mangedobling av potensielle kunder. Derfor er profesjonell tekstforfatting viktig.

Ettersom vi i tillegg til å drive tekstforfatting, er også et søkemotoroptimalisert byrå med egne SEO-eksperter, kan vi kombinere de to fagområdene på en god måte. Denne kombinasjonen av de to fagområdene bidrar til at vi kan skape gode, engasjerende og interessante tekster som er optimalisert for både menneskelige lesere og roboter.

Bli sett på nett, med SEO-analyse og -tekster fra Marketin

For å få den beste effekten fra en tekstforfatter, burde det bli utført en SEO-analyse i forkant. En analyse vil avdekke viktige søkeord, som vi vil bruke i tekstene vi produserer. Treffer man på gode søkeord, kan man potensielt mangedoble trafikken.

Vi velger søkeord som er relevant til tjenestene og produktene til bedriften. Dette sørger for at potensielle kunder finner dine tjenester.

Våre SEO-tekster blir så klart oppfulgt av oss i etterkant av publiseringen, og vi vil i etterkant av prosjektet kunne levere tall på hvor mange de når, og ikke minst hvor de havnet på søkeresultatene til Google.

Ta kontakt for mer informasjon

Hvis det er noe du lurer på angående tekstforfatting, SEO eller andre av våre tjenester, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss.