Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Leie SEO-konsulent fra Marketin SEO-byrå - Din spesialist på SEO

Velkommen til SEO-byrået Marketin AS. Vi har SEO-konsulenter med kompetanse innenfor alle områder som kreves for å oppnå gode rangeringer på Google.

Når du jobber med en av våre SEO-konsulenter vil vi alltid ta din unike situasjon i betraktning. Vi starter alltid med å lytte til dine mål for samarbeidet, og tilpasser oss deretter. Vi lager deretter en analyse av nettsiden din og konkurrentene i markedet. Vi finner da ut viktige nøkkeltall for å lage en SEO-strategi som faktisk fungerer, og dette er en av grunnene til at du alltid vil lykkes med våre SEO-konsulenter.

Nedenfor finner du forskjellige aspekter som våre SEO-konsulenter jobber grundig med for at våre kunder lykkes i søkefeltet.

Autoritet - At google tillater deg å rangere høyt

Google er avhengig av å levere de beste resultatene til sine brukere, hvis ikke vil folk heller flokke seg til en bedre søkemotor. For deg betyr det at du må oppnå tillitten til Google for å rangere på enkelte søkeord. Vi har funnet nøkkelen til å gjøre våre kunder betrodd av Google, faktisk i den grad at i enkelte tilfeller har vi rangert over SNL og Wikipedia på enkelte søkeord.

Teknisk optimalisert - At siden består Google sine tekniske krav

Google setter strenge krav til din nettside. Deriblant finner du noen veldig grunnleggende krav som sikkerhet, hastighet og lignende. Men i dybden finner du enda flere krav som gjør forskjellen på toppen av søkefeltet. Vår webutvikler er godt kjent med de fleste publiseringsverktøy og kodespråk, som betyr at vi kan hjelpe deg på din nåværende løsning.

Søkemotoroptimalisert tekst - At du blir funnet på søkeord

For at Google skal rangere dine produkter, produktkategorier eller tjenester, så er det strengt nødvendig å ha det som kalles for SEO-tekster. Det er tekster som er skrevet rundt et strategisk nøkkelord for å komme høyt på Google.

Vår tekstforfatter har utarbeidet mange gode oppskrifter og skrivestiler, som passer selv for de mest kompetente bransjene.

Brukersignaler - Google gir sine kunder den beste opplevelsen

Når du har oppfylt alle kravene som står nevnt overfor, vil du havne på forsiden av Google. Det er nå tid for å klatre i søkefeltet, og dette gjøres gjennom å gi brukerne en god opplevelse, som Google ser. Eksempelvis vil du klatre fra 5# til 4# dersom Google oppfatter at du gir brukerne en bedre opplevelse enn konkurrenten.

Google min bedrift - bli sett i ditt område

Lokal SEO er sterkt undervurdert og konkurransen er relativt lav. Med lokal søkemotoroptimalisering kan din bedrift bli eksponert overfor potensielle kunder i ditt lokalområde. Lokal SEO er helt essensielt for for eksempel en snekker eller håndverker som kun jobber lokalt. Vi vet hvordan få din bedrift synlig i ditt lokalmiljø, uansett bransje!

Etterspør en SEO-konsulent

Hva gjør en SEO-konsulent?

Hovedjobben til en SEO-konsulent er å hjelpe en bedrift med å bli bedre synlig på nett. Dette kan man oppnå ved å utføre forskjellige tiltak som analyser, teknisk arbeid inne på nettsiden, optimalisering av lenker osv.

En SEO-konsulent starter først med å kjøre en grundig analyse, for å finne feil i forbindelse med kildekoden, produktbeskrivelser, innhold, innstillinger osv. Etter en analyse vil man få en rapport, hvor man blir informert om alle feil og hva som må gjøres.

Selv om SEO er et fantastisk verktøy for å klatre til topps i søkeresultatene, er det viktig å vite at man ofte ikke ser resultatene før det har gått et år. SEO er et svært kostnadseffektiv tiltak som ofte fører til større trafikk, men man må bare være litt tålmodig.

Ta kontakt

Hvorfor velge en SEO-konsulent fra Marketin?

Med mye kompetanse og hardt arbeid, har vi allerede hjulpet en rekke bedrifter til å øke trafikken til nettsiden sin. Når man får en stor mengde med trafikk, så er det viktig å konvertere disse om til kunder. Dersom din bedrift har behov for tips og råd om konvertering, gjerne ta kontakt.

Våre andre konsulenter kan også bistå med tekstforfatting, nettutvikling, grafisk design, innholdsproduksjon og mye mer.

Vi leverer de beste tjenestene til de laveste prisene.

Fortell oss om deg

Dette har våre SEO-konsulenter fått til for andre bedrifter

Våre SEO-konsulenter har tidligere bidratt til å blant annet øke trafikken og omsetningen til en garn nettbutikk mangfoldige ganger på kun et år. Vi har også bidratt til å gi allerede etablerte bedrifter som Andresen Bil og Eventim god prosentvis vekst i innkommende trafikk fra forbedrede og nye rangeringer på søkeresultatene til Google i tillegg til Google Ads.

Dette er bare noe av det vi har fått til de siste to årene. For å lese mer om hva vi har fått til for våre kunder, er du hjertelig velkommen til å ta en titt på våre referanser og tidligere arbeid.

Dersom du er nysgjerrig på hva SEO kan gjøre for din bedrift, og ønsker innsikt i hvordan vi konkret kan hjelpe deg og din bedrift, er det bare å ta kontakt med oss for et uforpliktende møte der vi kan bli bedre kjent med hverandre! Mvh oss i Marketin.

Ta kontakt

Hva du kan forvente av våre SEO-konsulenter

Med våre SEO-konsulenter kan du forvente at kunnskapsnivået er blant det høyeste i Norge, i tillegg at de besitter mye kompetanse fra mange forskjellige bransjer.

Våre SEO-konsulenter tar meg seg et friskt og oppegående hodet, samt en genuin interesse for arbeidsdagen. Vi kan trygt si at du vil få en fornøyelig og kunnskapsrik opplevelse!

Spør om pris på en SEO-konsulent nå