Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

SEO i Norge - Vi hjelper deg til å dominere søkefeltet - Marketin AS

Hva er SEO?

SEO er en form for markedsføring som er svært populær i Norge, og handler enkelt å greit om å optimalisere en nettside slik at den får en bra rangering i søkeresultatene til Google. Dette gjøres med en rekke tiltak som viser Google at siden har innhold som folk vil se, at siden er responsiv og har høy kvalitet.

Innen SEO har vi to hovedkategorier, nemlig “on-page SEO” og “off-page SEO”. On-page SEO handler om å gjøre en rekke med tekniske tiltak på kildekoden til nettsiden, sørge for at innstillingen er riktig og mer.

Off-page SEO går ut på å gjøre tiltak utenfor sin egen nettside, med et mål om å øke troverdigheten og domeneautoriteten til nettsiden. Dette gjøres ved å bygge gode lenker av høy kvalitet, eller fjerne dårlige lenker som bare trekker en nettside ned.

Mye av SEO går ut på å ha innhold med høy kvalitet på siden sin. Derfor er det viktig å få bistand fra et norsk SEO-byrå. Da får man hjelp med å produsere godt innhold på norsk, som gjør det lettere å rangere for søkeord i Norge.

Derfor er SEO en gunstig satsning

SEO handler om å nå store resultater om et år til to, og som vedvarer i mange år fremover. Dette gjøres ved å bygge opp en nettside sin autoritet og troverdighet. Oppnår man en høy autoritet og troverdighet, vil man ha bedre forutsetninger for å havne høyere i søkeresultatene til Google.

Det fine med å bygge opp autoriteten og troverdigheten til en side, er at resultatene varer lenge, og det skal litt til før man senker autoriteten og troverdigheten. For å enkelt få en indikasjon på hvordan autoriteten og troverdigheten til en nettside er, kan man bruke verktøyene til Moz og Ahref.

I tillegg til SEO, har vi også betalte annonser. Annonser handler om å få resultater her og nå, med nesten null vekst fremover. Der annonsering kan bli veldig dyrt i lengden, vil SEO bare bli mer og mer kostnadseffektivt.

Ditt SEO-byrå i Oslo og Norge

Vi i Marketin AS er et SEO-byrå som holder til i Ski, rett utenfor Oslo. Med 25 minutter på toget, eller knappe 20 minutter med bil i god trafikk fra Oslo, er du på kontoret vårt.

Vårt dyktige team består av 3 spesialiserte medarbeidere med dybdekompetanse innenfor fagområder som blant annet nettutvikling, tekstforfatting, SEO, SEM, sosiale medier og grafisk design. Vi har allerede hjulpet en rekke større, mellomstore og mindre bedrifter med å bli synlig på nett. De aller fleste av våre kunder har opplevd en dramatisk vekst i trafikk til sine nettsider på relativt kort tid sammen med oss.

Selv med en mindre kampanjeplan til et moderat prisnivå, har flere av våre partnere/kunder fått trafikk verdt flere hundre tusener av kroner hvert år. Med en god konverteringsstrategi, er dette snakk om flere millioner i økt omsetning takket være nye kunder.

Dersom du ønsker å få relevant trafikk til din nettside etter søkeord som beskriver dine varer, tjenester og bransje på en god måte, kan vi i Marketin hjelpe deg! Uavhengig av om du primært ønsker besøkende til din nettside i Osloområdet eller nasjonalt i Norge, kan vi sikre deg flere besøkende.

Gjerne ta kontakt med oss, så finner vi ut hva vi kan hjelpe deg med!