Interessert i en prat?

Vi er på utkikk etter både små og store prosjekter, og vi er alltid tilgjengelige for en uforpliktende prat.

Tilbake

Wordpress-support med Marketin. Vi drifter og holder siden din trygg

Vi tilbyr support på norsk for det populære publiseringssystemet wordpress. Med over 455 millioner aktive nettsider som bruker Wordpress, er dette desidert den mest populære løsningen for et publiseringssystem. Omtrent 35% av alle nettsider er basert på Wordpress.

Til tross for at wordpress er relativt brukervennlig og enkelt å komme i gang med, kan det fort ta opp en del tid og energi. Dersom en bedrift mangler ansatte med avanserte datakunnskaper, kan en wordpress-support avtale raskt spare bedriften for en del penger og tid.

Selv om wordpress i utgangspunktet er lett og brukervennlig, kan løsningen fort bli avansert når man legger til ekstra løsninger. Med integrasjonsløsninger, utvidelser (plugins), og avanserte og moderne temaer, blir det raskt en del fallgruver man kan falle i. Derfor er en wordpress-support avtale med et profesjonelt og dyktig nettselskap ofte en smart løsning for å sikre at nettsiden fungerer som den skal.

Bruk mer tid til salg og kunder og mindre til drift

Bedrifter holder seg konkurransedyktige ved å fokusere på sine egne gode egenskaper. Det er viktig å opprettholde kvaliteten til bedriften, og sørge for å ikke jobbe for mye med nettsiden sin, da man fort kan miste potensiell omsetning ved å sette fokus på feil områder.

For å sikre at du kan bruke mer tid på det du gjør best, leverer vi gode wordpress-support avtaler til svært konkurransedyktige priser. Fra små månedlige kostnader, vil vi drifte og sørge for at nettsiden holdes på nett. Dersom noe skulle gå galt, vil vi være raskt på sak med å få nettsiden din opp å gå igjen.

Potensielle trusler som mange wordpress nettside eiere kan møte på er:
-Dataangrep
-Datavirus og infisert programvare
-Sikkerhetshull grunnet utdatert programvare
-Kompatibilitetsproblemer med utvidelser og integrasjonsløsninger
-Sikkerhets- og sertifiseringsproblemer

Med en wordpress support avtale fra Marketin, er du sikret mot alle disse truslene. Dersom noe skulle skje med nettsiden din vil vi få nettsiden opp å gå igjen raskt.

Vi ordner integrasjonsløsninger, utvidelser og temaer

I tillegg til wordpress-support pakkeavtaler, hjelper vi også til med utvidelser, temaer og smarte integrasjonsløsninger. Gjennom vårt gode og tette samarbeid med forskjellige norske programvareleverandører, får vi gode konkurransedyktige priser på integrasjonsløsninger for blant annet nettbutikker mot kasse- og regnskapssystem.

Vi kan også hjelpe til med å stille inn nettsiden riktig og få på plass ønskede temaer og utvidelser. Med vår egen programmerer kan vi også bygge videre på eksisterende løsninger, så får du akkurat den funksjonaliteten og det designet du ønsker.

Løsninger som nettsideutvikling, webdesign, integrasjonsløsninger og oppsett av nettside, utvidelser og temaer faller utenfor våre standard wordpress supportavtaler og betales på en avtale- eller timebasis.

Vi har lang erfaring med wordpress-support

Vårt team har over 15 års sammenlagt erfaring med drift, oppsett og utvikling mot wordpress og woocommerce. Det gjør at vi kjenner wordpress like godt som vi kjenner våre egne bukselommer. Med andre ord kan du være sikker på at vi er de rette for å bistå deg med wordpress-support.

Vi har allerede satt opp Wordpress på flere titalls forskjellige nettsider, hvorav mange av disse er for klienter og ledende bedrifter og selskaper innenfor sine bransjer. Sjekk ut noen av nettsidene som har wordpress-support fra oss nedenfor:
https://tittinngarn.no
https://eventimb2b.no
https://s8r.no
https://rorleggersos.no

Ta kontakt, så hjelper vi deg med det samme!

Vi hjelper alle som trenger det, og med høy kompetanse og lang erfaring sikrer vi våre partnere et problemfritt samarbeid, hvor vi holder nettsiden gående og fikser potensielle feil som dukker opp.

Ta kontakt med oss på Tlf: 921 10 940

Send oss en melding på vår Facebook side: Marketin SEO-byrå.

Eller start en kommunikasjon via mail: post@marketin.no

Vi alle i Marketin gleder oss til å høre fra deg!